Rahl Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Tak, kocham duże psy :loveu: Super, że będą zdjęcia :) A jeżeli żadna z tych ras(:diabloti:) to marzył mi się Flat:lol: Quote
halgre Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://www.mfoto.pl/ To zdjątko mi się podoba najbardziej... Ale czekamy na więcej !!!!!!!!!!!!!! Psinek słodki :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Cześć :multi: widziałam Bobisława i rybki :loveu: raaany jaki piękny ten munsterlander :loveu::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 agaciaaa napisał(a): raaany jaki piękny ten munsterlander :loveu::loveu::loveu: Dlatego kocham tą rase :) Quote
agaciaaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Dlatego kocham tą rase :) ciiiii, bo też sie zakocham ;) uwielbiam taką długość sierści u psów :loveu: umaszczenie też piękne :loveu: Cuuuudo :loveu: Quote
magdyska25 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Widze że znowu Bobik jakiś zamyślony;) a glonojad na pierwszy plan "wybił" chyba również chce byc tak sławny jak Bobik:) Quote
amigo i ja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dobrywieczór Bobikowi!!My tu pierwszy ale napewno nie ostatni raz :P się kłaniamy piknie:lol: Quote
magdyska25 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam wszystkich fanów Bobika, właścicielkę oraz samego Bobika:) Quote
Martens Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz278-1.jpg Śliczny klusek :) Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='agaciaaa']ciiiii, bo też sie zakocham ;) uwielbiam taką długość sierści u psów :loveu: umaszczenie też piękne :loveu: Cuuuudo :loveu: Cuuuuuudo:loveu: Witam Bobikowy świat :) Quote
Dozia_13 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witamy fotki obejrzeliśmy bardzo nam sie podobaja... :loveu: A co do snów to mi sie snia 4 dozki błękity, a sni nam się to tylko dlatego bo za pare lat to się spełni... :) Quote
ewka i haker Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hejka:multi: super zdjecia bobika i ten seterowaty tez sliczny Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Tak, kocham duże psy :loveu: Super, że będą zdjęcia :) A jeżeli żadna z tych ras(:diabloti:) to marzył mi się Flat:lol:A jak ni[SIZE=-1]e flat to kto?:cool3: [quote name='halgre58']http://www.mfoto.pl/ To zdjątko mi się podoba najbardziej... Ale czekamy na więcej !!!!!!!!!!!!!! Psinek słodki :loveu:Witanko, zaraz wstawi[SIZE=-1]e now[SIZE=-1]e zdj[SIZE=-1]ecia [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: widziałam Bobisława i rybki :loveu: raaany jaki piękny ten munsterlander :loveu::loveu::loveu:Witanko [quote name='Asia&gordonisko']Dlatego kocham tą rase :) [quote name='agaciaaa']ciiiii, bo też sie zakocham ;) uwielbiam taką długość sierści u psów :loveu: umaszczenie też piękne :loveu: Cuuuudo :loveu:Ja tvz kocham dlugowlos[SIZE=-1]e pi[SIZE=-1]eknosci:loveu: [quote name='magdyska25']Widze że znowu Bobik jakiś zamyślony;) a glonojad na pierwszy plan "wybił" chyba również chce byc tak sławny jak Bobik:)No glonojad[SIZE=-1]ek tvz chv byc slawny:evil_lol: [quote name='amigo i ja']Dobrywieczór Bobikowi!!My tu pierwszy ale napewno nie ostatni raz :P się kłaniamy piknie:lol:Witanko, zaraz do was zajrzymy:cool3: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='deer_1987']O nowe zdjecia :DNo a jak by inacz[SIZE=-1]ej [quote name='magdyska25']Witam wszystkich fanów Bobika, właścicielkę oraz samego Bobika:)Witanko [quote name='Martens']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz278-1.jpg Śliczny klusek :)Dzivkowac [quote name='Asia&gordonisko']Cuuuuuudo:loveu: Witam Bobikowy świat :)Witanko [quote name='flowerteen']Śliczne zdjęcia. :loveu:Dzi[SIZE=-1]eki [quote name='Dozia_13']Witamy fotki obejrzeliśmy bardzo nam sie podobaja... :loveu: A co do snów to mi sie snia 4 dozki błękity, a sni nam się to tylko dlatego bo za pare lat to się spełni... :)Witaj kocaniutka, raz[SIZE=-1]em b[SIZE=-1]edzi[SIZE=-1]emy ki[SIZE=-1]edys smigaly po wystawach z naszymi dogami i nivtylko, zobaczysz [quote name='ewka i haker']hejka:multi: super zdjecia bobika i ten seterowaty tez slicznyWita[SIZE=-1]eczko Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jak nie flat to marzył mi się owczarek podhalański:diabloti: Witanko:p Quote
Atkaaaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 CZesc!! Fajne foteczki! czekamy na wiecej! :) Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Martinee']czesc czescWitanezko, zaraz do ciebiv sie odezwe na gg [quote name='Asia&gordonisko']Jak nie flat to marzył mi się owczarek podhalański:diabloti: Witanko:pWitanko A jak niv podhalan?:lol: [quote name='Atkaaaa']CZesc!! Fajne foteczki! czekamy na wiecej! :) Czesc, juz daje [quote name='Paulinaaa']Dzień dobry :pWitanezko Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jak nie podhalan to seter irlandzki:diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Jak nie podhalan to seter irlandzki:diabloti:A jak niv irlandczyk?:evil_lol::lol: Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Słodko:loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz281-1.jpg To seter angielski :diabloti: Quote
Recommended Posts