Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Witaj Izuniu... :*

Gratuluje 100...
NO a foteczki są świetne Kiedy ja u nas widziałam śnieg... Chyba w ferie ostatnio duzo go bylo...
witanko:multi:
Mam nadzieje, ze juz wiecvj tego sniegu nie bedzie, bo ja chce wiosne

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Hejo :)
10 znakówWitanko

[quote name='Martinee']Buzka co tam u mojego BOBIKOWSKIEGOBobikowski sobi[SIZE=-1]e lvzy

[quote name='Asia&gordonisko']Pozwolę zapytać- kiedy następny odcinek? Dawno nie było... :)
Nivdlugo b[SIZE=-1]edzi[SIZE=-1]e:cool3:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']To fajnie :) :D
Co teraz Bobiątko porabia? Barduś jest na spacerze ;)Spi ma kruszynka, ni[SIZE=-1]edlugo i my idzi[SIZE=-1]emy na spac[SIZE=-1]er[SIZE=-1]ek, ja zaraz id[SIZE=-1]e j[SIZE=-1]esc. A z kim Bardus na spac[SIZE=-1]erku?

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Z bratem :D
Jaka to słodka musi być kruszynka :loveu::crazyeye: to twoj braciak jvdnak lubi psiurka, tak slodziutka, tylko ja schrupac
A ja caly czas myslv o drugim pskau, po nocach sni mi si[SIZE=-1]e sz[SIZE=-1]etland, jak smigam z nim na wystawach:roll::oops:

Posted

[quote name='Izabela124.']:crazyeye: to twoj braciak jvdnak lubi psiurka, tak slodziutka, tylko ja schrupac
A ja caly czas myslv o drugim pskau, po nocach sni mi si[SIZE=-1]e sz[SIZE=-1]etland, jak smigam z nim na wystawach:roll::oops:
Lubi nie lubi ;)
Wiesz, ja jeśli bym miała mieć drugiego psiaka to nie wiem czemu, ale marzy mi się munsterlander :loveu:
Kiedyś śniło mi się, że przygarnełam beagla :)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Lubi nie lubi ;)
Wiesz, ja jeśli bym miała mieć drugiego psiaka to nie wiem czemu, ale marzy mi się munsterlander :loveu:
Kiedyś śniło mi się, że przygarnełam beagla :)A jak taki munst[SIZE=-1]erland[SIZE=-1]er wyglada?:oops: bo ja niv mam pojcia, moz[SIZE=-1]e masz jaki[SIZE=-1]es zdj[SIZE=-1]eci[SIZE=-1]e t[SIZE=-1]ej rasy?:razz:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Duży munsterlander ( istnieje także mniejsza odmiana ;) )
seterowaty jest, podoba mi sie
Ale moj faworyt to szetland, buldog francuski, dog niemieski i pvkinczyk:cool3:

Zaraz wtsawie kilka zdjvc