ewka i haker Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja tez:loveu: DZISIAJ O 19,45 W PROGRAMIE "UWAGA "-REPORTAŻ O KRZYCZKACH -TO PSI OBÓZ ZAGŁADY-STACJA TVN o to musze ogladac Quote
ewka i haker Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Izabela124. napisał(a):grzeczna jak aniolek:evil_lol: szkoda:-( a ty jedziesz?? Quote
Cheritka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Witam Was dogo maniaczki :evil_lol: Gadacie i gadacie a zdjęć mało, ja tam wole zdjęcia niz gadki ;) Quote
ewka i haker Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Cheritka napisał(a):Witam Was dogo maniaczki :evil_lol: Gadacie i gadacie a zdjęć mało, ja tam wole zdjęcia niz gadki ;) hehe ja rowniez Quote
Avaloth Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 chomiczek się najadł jabłkiem, czy taki grubiutki na co dzień? :evil_lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz016-3.jpg pieknie na kanapie spać :eviltong::loveu: Quote
Atkaaaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ewka i haker napisał(a):hehe ja rowniez To ja też się przyłacze:lol: Quote
sota36 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Witajcie Bobikowa Spolko! Fotki spiocha - fajne! No, normalnie "koszalek Ospalek. Reportaz o Krzyczkach widzialam :mad::mad::mad: Jestem ciekawa do jakiego domku ta sunia trafi??? Quote
Rahl Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Witanko niedzielne:loveu: Jak zwykle zapomniałam oglądnąć uwagi:oops:... ciekawy był ten reportaż? o czym dokładnie? Kiedy następny odcinek Bobika Bobikowskiego:cool3:?? Quote
ewka i haker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ogladalam reportac ciekawa ale i straszna prawda:-( ciekawe co z tym psem bedzie moze ktos go wezmie Quote
Izabela124. Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Papa:loveu: do napisania:diabloti:Juz jestem:multi: [quote name='agaciaaa']Ale nagadane :crazyeye: :mad: Chciałam złożyć zażalenie- serial sie spóźnia!!!! Prosze o przestrzeganie wyznaczonej godziny :cool3: więcej szacunku dla widzów! :diabloti: Oleńka śliczna, maleństwo kochane :loveu: http://img521.imageshack.us/img521/9945/3e21a1c021a57acemedfq8.jpg to Ty? :razz::razz:Tak to ja:oops: Nastepnym razem serial bedzie punktualnie [quote name='Martinee']tak to onaaaWidze ma menadzerka spisuje sie [quote name='ewka i haker']o to musze ogladac [quote name='ewka i haker']a ty jedziesz??Tak, jade, a ty? [quote name='Cheritka']Witam Was dogo maniaczki :evil_lol: Gadacie i gadacie a zdjęć mało, ja tam wole zdjęcia niz gadki ;)Witaj kochana, to one nagadaly [quote name='ewka i haker']hehe ja rowniez [quote name='chester07']chomiczek się najadł jabłkiem, czy taki grubiutki na co dzień? :evil_lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz016-3.jpg pieknie na kanapie spać :eviltong::loveu:Zawsze taki grubiutki [quote name='Atkaaaa']To ja też się przyłacze:lol: [quote name='Medorowa']widziałam fotki śpiocha:lol!::multi::multi::multi: [quote name='sota36']Witajcie Bobikowa Spolko! Fotki spiocha - fajne! No, normalnie "koszalek Ospalek. Reportaz o Krzyczkach widzialam :mad::mad::mad: Jestem ciekawa do jakiego domku ta sunia trafi???Tez ogladalam, mam nadzieje, ze dobry domek sie suni trafi [quote name='limoncia']Witanko w niedzielny poranek :):)Witanko [quote name='Asia&gordonisko']Witanko niedzielne:loveu: Jak zwykle zapomniałam oglądnąć uwagi:oops:... ciekawy był ten reportaż? o czym dokładnie? Kiedy następny odcinek Bobika Bobikowskiego:cool3:??Witanko Kolejny odcinek bedzie jak ma menadzerka bedzie na gg A reportaz byl o schronisku w Krzyczkach [quote name='ewka i haker']ogladalam reportac ciekawa ale i straszna prawda:-( ciekawe co z tym psem bedzie moze ktos go wezmieMam nadzieje, ze sunieczke adoptuja, jeju jaka ona chuda byla Zaraz wstawie kilka zdjec Quote
Izabela124. Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Dam wam kilka fotek, ale sivdze i rycze, bo odszedl Kleksiu naszej dogomaniaczki, sama w to niv wierze Quote
Izabela124. Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Tak lezy Bobi kiedy sivdze na dogo I Olusia: Quote
Izabela124. Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Kolejny odcinek serialu: W poprzednim odcinku Bobik Bobikowski spotkał kota. To był mały kot zwiadowca niebieskiego potwora który zaprosił Bobikowskiego na herbatę. Bobik Bobikowski nie mógł w to uwierzyć ale nie wiedział ,że nie może odmówić musiał się zawrócić i zboczyć z trasy do rodzinnego miasta. Kiedy doszli Bobikowski nagle poczuł się nie swojo. Chcecie wiedzieć dlaczego ? Musicie oglądać kolejny odcinek.... Quote
Martinee Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Serial pt Przygody BOBIKA BOBIKOWSKIEGO Quote
Avaloth Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Od wczoraj chodzę z Chesterem na szkolenie, dzisiaj byli goście z TV i dzisiaj na PULSie o 19:30 będzie reportaż o tej szkole, może gdzieś przeleci Chester, ja albo mój tata ;). Nie wiadomo, ale może akurat ^^. Poza tym będzie pokazany pies instruktora który umie praktycznie wszystko :PP. Jak masz wolny czas to zapraszam do oglądania. Puls 19:30. :buzi: Quote
taxelina Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 nareszce na 68 dalas nowe, wiem ze byly strone wczesniej na 66 chyba ale ja sie pytalam o nowe :D Quote
Izabela124. Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='chester07']Od wczoraj chodzę z Chesterem na szkolenie, dzisiaj byli goście z TV i dzisiaj na PULSie o 19:30 będzie reportaż o tej szkole, może gdzieś przeleci Chester, ja albo mój tata ;). Nie wiadomo, ale może akurat ^^. Poza tym będzie pokazany pies instruktora który umie praktycznie wszystko :PP. Jak masz wolny czas to zapraszam do oglądania. Puls 19:30. :buzi:Jak nie zapomne to ogladne:loveu: [quote name='deer_1987']nareszce na 68 dalas nowe, wiem ze byly strone wczesniej na 66 chyba ale ja sie pytalam o nowe :DO zdjecia chodzi? teraz ciegle daje nowe:multi::razz: Quote
Izabela124. Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Witanko ponowne, super zdjęcia:lol:Witanko:multi::multi: zaraz dam kilka zdjec:cool3: Quote
Izabela124. Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Super:cool3: A co porabia Bobiś?Lezy kolo mnie :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Dwie kochajace sie istoty: :loveu: Quote
Recommended Posts