Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Witajcie Bobikowa Spolko!
Fotki spiocha - fajne! No, normalnie "koszalek Ospalek.
Reportaz o Krzyczkach widzialam :mad::mad::mad: Jestem ciekawa do jakiego domku ta sunia trafi???

Posted

Witanko niedzielne:loveu:
Jak zwykle zapomniałam oglądnąć uwagi:oops:... ciekawy był ten reportaż? o czym dokładnie?
Kiedy następny odcinek Bobika Bobikowskiego:cool3:??

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Papa:loveu: do napisania:diabloti:Juz jestem:multi:

[quote name='agaciaaa']Ale nagadane :crazyeye: :mad:

Chciałam złożyć zażalenie- serial sie spóźnia!!!! Prosze o przestrzeganie wyznaczonej godziny :cool3: więcej szacunku dla widzów! :diabloti:

Oleńka śliczna, maleństwo kochane :loveu:

http://img521.imageshack.us/img521/9945/3e21a1c021a57acemedfq8.jpg to Ty? :razz::razz:Tak to ja:oops:
Nastepnym razem serial bedzie punktualnie

[quote name='Martinee']tak to onaaaWidze ma menadzerka spisuje sie

[quote name='ewka i haker']o to musze ogladac

[quote name='ewka i haker']a ty jedziesz??Tak, jade, a ty?

[quote name='Cheritka']Witam Was dogo maniaczki :evil_lol:
Gadacie i gadacie a zdjęć mało, ja tam wole zdjęcia niz gadki ;)Witaj kochana, to one nagadaly

[quote name='ewka i haker']hehe ja rowniez

[quote name='chester07']chomiczek się najadł jabłkiem, czy taki grubiutki na co dzień? :evil_lol:
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz016-3.jpg pieknie na kanapie spać :eviltong::loveu:Zawsze taki grubiutki

[quote name='Atkaaaa']To ja też się przyłacze:lol:

[quote name='Medorowa']widziałam fotki śpiocha:lol!::multi::multi::multi:

[quote name='sota36']Witajcie Bobikowa Spolko!
Fotki spiocha - fajne! No, normalnie "koszalek Ospalek.
Reportaz o Krzyczkach widzialam :mad::mad::mad: Jestem ciekawa do jakiego domku ta sunia trafi???Tez ogladalam, mam nadzieje, ze dobry domek sie suni trafi

[quote name='limoncia']Witanko w niedzielny poranek :):)Witanko

[quote name='Asia&gordonisko']Witanko niedzielne:loveu:
Jak zwykle zapomniałam oglądnąć uwagi:oops:... ciekawy był ten reportaż? o czym dokładnie?
Kiedy następny odcinek Bobika Bobikowskiego:cool3:??Witanko
Kolejny odcinek bedzie jak ma menadzerka bedzie na gg
A reportaz byl o schronisku w Krzyczkach

[quote name='ewka i haker']ogladalam reportac
ciekawa ale i straszna prawda:-(
ciekawe co z tym psem bedzie
moze ktos go wezmieMam nadzieje, ze sunieczke adoptuja, jeju jaka ona chuda byla

Zaraz wstawie kilka zdjec

Posted

Kolejny odcinek serialu:

W poprzednim odcinku Bobik Bobikowski spotkał kota. To był mały kot zwiadowca niebieskiego potwora który zaprosił Bobikowskiego na herbatę. Bobik Bobikowski nie mógł w to uwierzyć ale nie wiedział ,że nie może odmówić musiał się zawrócić i zboczyć z trasy do rodzinnego miasta.
Kiedy doszli Bobikowski nagle poczuł się nie swojo. Chcecie wiedzieć dlaczego ? Musicie oglądać kolejny odcinek....

Posted

Od wczoraj chodzę z Chesterem na szkolenie, dzisiaj byli goście z TV i dzisiaj na PULSie o 19:30 będzie reportaż o tej szkole, może gdzieś przeleci Chester, ja albo mój tata ;). Nie wiadomo, ale może akurat ^^. Poza tym będzie pokazany pies instruktora który umie praktycznie wszystko :PP. Jak masz wolny czas to zapraszam do oglądania. Puls 19:30. :buzi:

Posted

[quote name='chester07']Od wczoraj chodzę z Chesterem na szkolenie, dzisiaj byli goście z TV i dzisiaj na PULSie o 19:30 będzie reportaż o tej szkole, może gdzieś przeleci Chester, ja albo mój tata ;). Nie wiadomo, ale może akurat ^^. Poza tym będzie pokazany pies instruktora który umie praktycznie wszystko :PP. Jak masz wolny czas to zapraszam do oglądania. Puls 19:30. :buzi:Jak nie zapomne to ogladne:loveu:

[quote name='deer_1987']nareszce na 68 dalas nowe, wiem ze byly strone wczesniej na 66 chyba ale ja sie pytalam o nowe :DO zdjecia chodzi? teraz ciegle daje nowe:multi::razz: