Martinee Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wiemy ,że Bobik Bobikowski w poprzednim odcinku walczył z wielkim niebieskim potworem ale czy wygrał ?? Jeżeli jesteście ciekawi musicie ogladać dzisiejszy odcinek serialu Przygody Bobika Bobikowskiego o godzinie 12.12 bądzcie z nami :D:D:D:D Quote
Martinee Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Odcinek drugi Serialu Przygody Bobika Bobikowskiego W ostatnim odcinku Bobik Bobikowski walczył z wielkim niebieskim potworem o rózowego słoniaa ,który był dla niego bardzo ważny wszyscy byli bardzzo ciekawi czy mu się to uda ale niestety odcinek się skończył ale teraz wszytko się wyjaśni Jak widzimy Bobik Bobikowski nie wygrał pierszego starcia z potworem ale opracował plan B kiedy potwor zasnał wkradł się i ukradł rózowego słoniaa Myślicie co będzie dalej tego dowiecie się w następnym odcinku Serialu Pt Przygody Bobika Bobikowskiego bądzcie z nami Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='agaciaaa']dawać następny odcinek! :lol:Hihi, juz jest:evil_lol: [quote name='Martinee']Wiemy ,że Bobik Bobikowski w poprzednim odcinku walczył z wielkim niebieskim potworem ale czy wygrał ?? Jeżeli jesteście ciekawi musicie ogladać dzisiejszy odcinek serialu Przygody Bobika Bobikowskiego o godzinie 12.12 bądzcie z nami :D:D:D:D [quote name='Martinee']Odcinek drugi Serialu Przygody Bobika Bobikowskiego W ostatnim odcinku Bobik Bobikowski walczył z wielkim niebieskim potworem o rózowego słoniaa ,który był dla niego bardzo ważny wszyscy byli bardzzo ciekawi czy mu się to uda ale niestety odcinek się skończył ale teraz wszytko się wyjaśni http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz195.jpg Jak widzimy Bobik Bobikowski nie wygrał pierszego starcia z potworem ale opracował plan B kiedy potwor zasnał wkradł się i ukradł rózowego słoniaa Myślicie co będzie dalej tego dowiecie się w następnym odcinku Serialu Pt Przygody Bobika Bobikowskiego bądzcie z namiTo ja czekam na kolejny odcinek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Martinee']Mam nadzieje ,że się podobaaaI to bardzo:multi::multi::multi: Mam juz aparat:multi::multi: Zaraz wstawie kilka zdjec Oli Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Martinee']czekamy czekamy Prosze bardzo Zdjecia jeszcze gorace Ola: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Fuga*** napisał(a):witamy :-) Witanko:multi::multi::multi::loveu: Quote
magdyska25 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Śliczny już nie mogę się doczekać kolejnego odcinku!!!:loveu: Dzidzia oczywiście również:loveu: Quote
Rahl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Super odcinki:p ciekawe co w następnym:cool1::crazyeye: dzidzia słodka:loveu: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 magdyska25 napisał(a):Śliczny już nie mogę się doczekać kolejnego odcinku!!!:loveu: Dzidzia oczywiście również:loveu:Witaj:loveu: Niebawem kolejny odcinek:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Super odcinki:p ciekawe co w następnym:cool1::crazyeye: dzidzia słodka:loveu:W nastepnym.... slodka tajemnica:razz::lol: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Och, już nie mogę się doczekać :loveu:ciekawe co ta moja menadzerka wymysli:cool3: Quote
Rahl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Izabela124. napisał(a):ciekawe co ta moja menadzerka wymysli:cool3: Oby coś szybko wymyśliła :lol: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Oby coś szybko wymyśliła :lol:No wlasnie mysli, zaraz da mi tekst:multi: Quote
Rahl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Izabela124. napisał(a):No wlasnie mysli, zaraz da mi tekst:multi: Super:multi: Mam nadzieję, że zdążę oglądnąć jeszcze dzisiaj odcinek:eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Super:multi: Mam nadzieję, że zdążę oglądnąć jeszcze dzisiaj odcinek:eviltong:Na pewno:multi: Quote
Rahl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Zależy kiedy brat zażąda kompa:eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Zależy kiedy brat zażąda kompa:eviltong:hihi to powiedz mu, ze tu powazny serial ogladasz i musisz poczvkac:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Izabela124. napisał(a):hihi to powiedz mu, ze tu powazny serial ogladasz i musisz poczvkac:evil_lol::evil_lol: :diabloti::evil_lol: Ale co ja się zamartwiam:p Mam jeszcze cały tydzień ferii:multi: Na pewno w tym okresie wszystko oglądne :eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Asia&gordonisko napisał(a)::diabloti::evil_lol: Ale co ja się zamartwiam:p Mam jeszcze cały tydzień ferii:multi: Na pewno w tym okresie wszystko oglądne :eviltong:Ale ci zazdraszam tych ferii:placz::placz: Quote
Rahl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ale za to musiałam najdłużej ze wszystkich czekać...:roll::diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Ale za to musiałam najdłużej ze wszystkich czekać...:roll::diabloti:Ale chyba warto bylo?:evil_lol: O godz. 14.44 kolejny odcinek przygod Bobika Bobikowskivgo Quote
Recommended Posts