Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Alicja']:multi:a ja przyszłam zapytać o imię maleńkiej a już doczytałam że Oleńka :loveu::loveu:

[quote name='Atkaaaa']Spełniaja;)

Gratulacje!!!

[quote name='basia bonnie']gratulacje!!! :multi: :multi: :multi: :)

[quote name='Asia & Ginger']Gratuluję siostrzyczki. :multi: :loveu:

[quote name='Pianka']Gratulacje.
Wychowaj ja na psiare:evil_lol:

[quote name='magda_drakkar']Gratulacje!!!!:klacz::klacz::klacz::klacz:Dziekuje wszystkim za gratulacje:loveu::loveu::loveu: Malutka bedzie miala na imie Aleksandra. A psiara musi byc, nie ma inne opcji:evil_lol::evil_lol: Zaraz jade do mamy i Olenki do szpitala, pozdrawiam wszytskich:loveu:

Posted

[quote name='Ola164']Witam :loveu: I zarazem gratuluję :cool3:
A co do marzeń to ja chcę stado rozbrykanych, rudych jamników!Witanko w moich skromnych progach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziekuje za gratulacje, na pewno twoje marzenie sie spelni:loveu:

[quote name='Dozia_13']Witaj Izuniu... ;* :* gratuluje siostrzyczki... ciesze sie razem z toba... :* :*Witaj kochana, jak fajnie, ze do nas zajrzalas:multi:

[quote name='Domka_Czika']Gratulacje ! Moja psiapsiółka ma na imię Aleksandrea..i siostra... Gratulacje ! Zaprazsam do siebie ! Piesek switty:loveu:Witam, zaraz do was zajrze, kocham pekinczyki

[quote name='katik']Gratulacje.
Masz jeszcze jakies rodzeństwo oprócz Oli?Dziekuje, tak mam brata o 2lata mlodszego

Dzis bylam u mamy i Olusi w szpitalu, malka jest cudna, a taka cichutka, nadal nie moge uwierzyc, ze mam malutka siostrzyczke, jest slodziutka. Mama zle sie czuje, brzuch ja boli, bo miala cesarskie ciecie, jutro powinno sie jej polepszyc. Jak Karolia (Dozia) przesle mi zdjvia Oli to wam ja pokaze:loveu::loveu::loveu: