justysiek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 i my wpadamy z paczusiami;)http://www.paczekdlaciebie.pl/1131679ja bede maila czas i wyniki to napisze jak mi poszlo pa:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hmmmmmmmmmmm jakie dobroci hmmmmmmmmmmmmm tez CI przyniosłam krepelka http://www.paczekdlaciebie.pl/703954 buzioleeeeeeeeeeeee Quote
Magot Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jakie tu pyszności!!:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :loveu::loveu::loveu:jak tu dziś słodko witanko :multi: Quote
Avaloth Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 o faworki/chrust/ czy jak kto to jeszcze nazywa/ są pyszne ! to bym mogła jeść :) ale za pączkami nie przepadam, zjadłam dzisiaj jednego i koniec :eviltong: ale zdjęcia apetyczne :evil_lol: nowe fotki uszów :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 gassira napisał(a):ile tu pyszności:crazyeye:mnaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmiiiiiiiiiii:loveu:Smacznego:loveu: justysiek napisał(a):i my wpadamy z paczusiami;)http://www.paczekdlaciebie.pl/1131679ja bede maila czas i wyniki to napisze jak mi poszlo pa:loveu:Dziekuje za paczka, czekam na wyniki:p zuzolandia napisał(a):hmmmmmmmmmmm jakie dobroci hmmmmmmmmmmmmm tez CI przyniosłam krepelka http://www.paczekdlaciebie.pl/703954 buzioleeeeeeeeeeeee magda_drakkar napisał(a):jakie tu pyszności!!:loveu::loveu::multi::multi: Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:jak tu dziś słodko witanko :multi: chester07 napisał(a):o faworki/chrust/ czy jak kto to jeszcze nazywa/ są pyszne ! to bym mogła jeść :) ale za pączkami nie przepadam, zjadłam dzisiaj jednego i koniec :eviltong: ale zdjęcia apetyczne :evil_lol: nowe fotki uszów :evil_lol::evil_lol: Smacznego:loveu::evil_lol: Ja tak sie obzarlam, z ejuz dzis nic nie wcisne Tamtem mopsik co o nim pisalam ma juz dom:multi: Quote
Sweet Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hej:) O widze jakie pyszności:) Podziel sie:) A gdzie zdjecie psiaka?? Quote
Izabela124. Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Hej:) O widze jakie pyszności:) Podziel sie:) A gdzie zdjecie psiaka?? Bardzo prosze, mozesz sie czestowac Zdjecia na poprzedniej stronie:eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Przed chwila moj poziom adrenaliny byl maksymalny, na Bobika rzucil sie rottek, noralmnie myslam, ze zawalu dostane, bobik tak skowytal, bo tamten go przygniotl i lezal na nim, serce mi sie jeszcze wali jak mlot, naszczescie ta bestia miala kaganiec, zeby nie, to byloby dzis po Bobiku, jescze cala sie trzese, a Bobi drzy, biedak bronil sie, ale on wazy 8kg, a tamet 60kg, chyba jest roznica, wlsaciciel nie mogl go oderwaz od Bobika, trawlo to kilka minut, byly to najdluzesze minuty w moim zyciu, probowlam odgonic tego beydlaka, ale nie mialm sily Quote
ariss Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 uffffffffffffff!!!! Ważne,że tamten właściciel ma jeszcze trochę rozumu i psa prowadza w kagańcu!!!! No i nic się nie stało-to najważniejsze:multi: Quote
Izabela124. Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 gassira napisał(a):uffffffffffffff!!!! Ważne,że tamten właściciel ma jeszcze trochę rozumu i psa prowadza w kagańcu!!!! No i nic się nie stało-to najważniejsze:multi: A zeby nie byl a kagancu, to az boje sie myslec co by bylo, Bobi jest tylko caly podrapany, najbardziej na brzuszku widac:placz::placz: Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 przyszłam powitać piątkowo Ciebie :) i tą małą, żółciutką.... krwiożerczą :vamp: :pissed: :evil_lol: bestię :loveu: buziolki Bobiczki :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 O rany... jak dobrze, że ten rotek miał kaganiec..... :roll: jak Bobik, doszedł do siebie? Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 basia2202 napisał(a):przyszłam powitać piątkowo Ciebie :) i tą małą, żółciutką.... krwiożerczą :vamp: :pissed: :evil_lol: bestię :loveu: buziolki Bobiczki :loveu: Witaj basiu, my=usze odwedzic galerie Zuzy, bo dawno u was nie bylam agaciaaa napisał(a):O rany... jak dobrze, że ten rotek miał kaganiec..... :roll: jak Bobik, doszedł do siebie? Nie mogl zasnac w nocy, a ja przez niego, bardzo dlugo sie meczylam z nim, ale w koncu zasnal, strsznie sie wiercil, chodzil z lozka na lozko, to na podloge to znow na lozko i tak w kolko, polezalm przy nim na podlodze i uspokoil sie i poszedl do mnie na lozko i tam oboje juz zasnelismy Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Przed chwila patrze przez okno i co wiedze, pada okropny snieg, a ja juz tak sie cieszylam, ze wiosna idzie:placz: Quote
Magot Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dobrze, że Bobikowi nic się nie stało...:loveu: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dobrze, że Bobikowi nic się nie stało...:loveu: Oj ja tez sie ciesze, nie wiem co bym zrobila, zeby stala sie krzywdka mojemu skarbkowi Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 apple napisał(a):Witamy Bobikowe stadko :loveu:No chcialabym miec stadko piesow, teraz zbieram kasiorke na owczarka sztelandzkiego, moje marzenie, a potem to chce sobie doga niemieckiego kupic deer_1987 napisał(a):jaka wiosna? ja wiosny nie widze...No u tez nie ma, tylko burza sniezna:placz: Quote
ewelina15051985 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dzień Doberek:lol: Nie było nas tu zaledwie kilka chwil a tu tyle fotek nowych:lol: No super-Bobik jak zawsze wygląda świetnie:lol: Ale pączusie wyglądają prze smacznie mniam mniam, szkoda że to tyle kalorii:-( Pozdrowionka dla was:lol: Quote
Sweet Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 hej:) o widziałam zdjęcie śliczne:D:D nawet ma jak je:) a kiedy nowe?? Quote
taxelina Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Izabela124. napisał(a): na owczarka sztelandzkiego, moje marzenie, moje tez!!! merle szetlandzki!! http://www.blocket.se/li?ca=23_2_s&th=1&q=shetland&c=50&w=3&aws=&awe= ogloszenie ze szwecji, ceny podziel na ok pol zeby miec w zlotowkach psy sa drogie w szwecji.... Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hej:) o widziałam zdjęcie śliczne:D:D nawet ma jak je:) a kiedy nowe??Hejka, zaarz wstawie deer_1987 napisał(a):moje tez!!! merle szetlandzki!! http://www.blocket.se/li?ca=23_2_s&th=1&q=shetland&c=50&w=3&aws=&awe= ogloszenie ze szwecji, ceny podziel na ok pol zeby miec w zlotowkach psy sa drogie w szwecji....Ja bym tam nie kupila, w jedenym ogloszenie szczeniaki sa w jakies klatce z siatki, to okropne. Ja chce szetlanda bi-blue albo sniadego, marze o imporcie z USA, ale narazie mnie nie stac, bo ceny sa kosmiczne, narzie zbieram na szlecika z polskiej hodowli, mam kilka na oku Zdjecia: Bobik w kwałakch::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 nie patrzylam dokladnie na ogloszenia, tylko wyszukalam mowiac szczerze malo jest - az dziwne http://images24.fotosik.pl/101/cdce79e138af0827.jpg fajne :D Quote
Recommended Posts