agaciaaa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Izabela124. napisał(a):Popatrzyl i i chyba nie wierzyl wlasnym oczom, z etakie male cus sie na niego zuca, usmiechnal sie i poszedl:evil_lol: nie wziął bestyjki na poważnie :shake: :evil_lol: kiedyś może tego pożałować :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 agaciaaa napisał(a):nie wziął bestyjki na poważnie :shake: :evil_lol: kiedyś może tego pożałować :evil_lol:No chyba nie:placz::angryy: Quote
Paulina. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Iza, a może popracowała byś nad Bobikiem, żeby go oduczyc tego rzucania na ludzi? :cool3: Tobie może to nie przeszkadzac, ale innym pewnie tak.... Quote
Izabela124. Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Paulinaaa napisał(a):Iza, a może popracowała byś nad Bobikiem, żeby go oduczyc tego rzucania na ludzi? :cool3: Tobie może to nie przeszkadzac, ale innym pewnie tak.... Od jutra bedziemy pracowac, bo ja nie ce gresora w domu:eviltong: Bobi strasznie zazdrosny o mnie, wiec moze dlatego rzuca sie na innych, ale zobaczymy, nie najlpeszy z emnie trener, ale musze bestyjke poskromic:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Izabela124. napisał(a):bo przecie jaki pies da sie poglaskac obcemu hihi:evil_lol: Ekem... Mój 8). Quote
ewka i haker Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 no moj do każdego idzie:eviltong: rzuci sie i zaczyna lizać:evil_lol: chodź to mnie trochę denerwuje:shake: Quote
taxelina Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 O nowe zdjecia :) To chyba i ja cos dodam dzis jak czasu starczy :D Quote
zuzolandia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dziendoberekkkkkkkkk przyszlam tak z samiuskiego ranka !!!!!!!!! Quote
taxelina Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dla mnie to normalna taka pora w co druga niedziele jak NIE pracuje, bo sie budze o 6 zeby mezowi zrobic sniadanie i potem komp a potem spanie albo cos :D Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Ekem... Mój 8). ewka i haker napisał(a):no moj do każdego idzie:eviltong: rzuci sie i zaczyna lizać:evil_lol: chodź to mnie trochę denerwuje:shake: Ja tam nie chce miec psa co do kazde sie lasi:evil_lol: deer_1987 napisał(a):O nowe zdjecia :) To chyba i ja cos dodam dzis jak czasu starczy :DTrzymma za slowo zuzolandia napisał(a):dziendoberekkkkkkkkk przyszlam tak z samiuskiego ranka !!!!!!!!!Jeju o ktorej ty wstajesz:crazyeye: deer_1987 napisał(a):dla mnie to normalna taka pora w co druga niedziele jak NIE pracuje, bo sie budze o 6 zeby mezowi zrobic sniadanie i potem komp a potem spanie albo cos :D ewka i haker napisał(a):witanko takie popoludnioweWitanko:loveu: bGirl napisał(a):podajemy łapkę... CZesc kochana:loveu: Dzis wstalam o 7.30, poslzam z Bobim na spacerek i potem do kociola na 8.00 Przyszlam zjkadlam sniadanko i poslzam wylegiwac sie w lozku ogladajac TV, nie dawno mam mnie z niego wyrzucila:placz: I przylazlam na dogo:cool3: Ps. potem dam zdjecia bestyjki:eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Zobaczcie jak latwo jest sie njesc w MCDonaldzie nie majac kasy: http://www.smog.pl/wideo/15857/czy_wiesz_jak_zjesc_za_friko_w_mcdonaldzie/ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Foteczki:cool3: Moja kluseczka Bambaryłka śpi: Leży w łóżeczku: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Izabela124. napisał(a):Ja tam nie chce miec psa co do kazde sie lasi:evil_lol: Dzis wstalam o 7.30, poslzam z Bobim na spacerek i potem do kociola na 8.00 Przyszlam zjkadlam sniadanko i poslzam wylegiwac sie w lozku ogladajac TV, nie dawno mam mnie z niego wyrzucila:placz: I przylazlam na dogo:cool3: On jak go ktoś zawoła albo wyciągnie rękę daje się pogłaskać ;). O 8 do kościoła? :mdleje: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):On jak go ktoś zawoła albo wyciągnie rękę daje się pogłaskać ;). O 8 do kościoła? :mdleje:No o 8 musze chodzic, a i tak wstaje rano i ide z Bobim na spacer to i lece do kociola:eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Musisz? ;)Musze, bo do bierzmowania ide, ale na konkretna godzine nie muze, ale rano mi lepiej isc, bo potem sie nie chce:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Aha ;). Mi by się nie chciało rano ;]. Popołudniu też by mi się nie chciało xP. Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Aha ;). Mi by się nie chciało rano ;]. Popołudniu też by mi się nie chciało xP.Mi sie tez nie chce chodzic, ale musze:placz: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 magda_drakkar napisał(a):Doberek;)! Witaj:multi: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Szarik napisał(a):Witamy się! ;)Hej Szarikowa A nikt nie obejrzal zdjec?:placz: Quote
Recommended Posts