Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Witajcie dziewczyny :)

Byliśmy z Kissem na wystawie w niedzielę w Warszawie. Kiss otrzymał ocenę doskonałą i lokatę drugą :) Wyszalał się z Indi a ja ją wymiziałam za wszystkie czasy :) Mam fotki, ale później wstawię :)

[quote name='Izabela124.']Muszę się pochwalić, że 20.07.2014 na wystawie w Houston, TX (USA) syn Kissa- ADORATOR KISS JR Pretensja otrzymał 3 punkty major! Ma już ich 9, potrzeba 15 do championatu Ameryki :) Jestem bardzo dumna!

Podwójne GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pzdr

Posted

[quote name='Izabela124.']
Proszę trzymać kciuki, bo jutro wyjeżdżamy na Litwę i w piątek, sobotę i w niedzielę się wystawiamy z Kissem :)

Ty bywasz czasem w domu? :hmmmm:

Powodzenia :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Ty bywasz czasem w domu? :hmmmm:

Powodzenia :)[/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Kciuki mocno zaciśnięte :lol:
Też chciałam jechać :roll:. Może za rok się uda.[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Powodzenia :) :) :)[/QUOTE]Słabo trzymaliście kciuki, bo Kiss pierwszego i drugiego dnia ocena doskonała i lokata IV, a dziś doskonała i lokata III. Pierwszego dnia lało, w niedzielę i dziś upał masakryczny! Stawki mocne, psy ładne, ale niektóre mocno średnie. Psy z BOBem z dwóch pierwszych dni u mnie by dostały bdb, ale z dzisiejszymi wyborami się zgadzam. Kiss był strasznie nakręcony na psy, piszczał do nich, skakał po mnie i biegał zamiast kłusować, dał mi się we znaki he he Ale ogólnie fajna atmosfera, super skład na wyjazd, wyjazd uważam za mega super. Jakieś tam fotki mam :) Wróciliśmy niedawno do domu.
Ps. Magda: Tak, bywam w domu :D

Posted

Gratulacje doskonałych :smile:
Co do wygrywających psow to już tak jest że wygrywa to co wygrać musi a nie to co jest ładne :evil_lol:. Patrząc na niektóre boksery to nawet bdb by u mnie nie dstały a dysk :diabloti: a one i dosk i championaty kończą ;)
A czy gdzieś można podejrzeć stawki na te wystawy?

Posted

[quote name='Kaaasia']Gratulacje doskonałych :smile:
Co do wygrywających psow to już tak jest że wygrywa to co wygrać musi a nie to co jest ładne :evil_lol:. Patrząc na niektóre boksery to nawet bdb by u mnie nie dstały a dysk :diabloti: a one i dosk i championaty kończą ;)
A czy gdzieś można podejrzeć stawki na te wystawy?[/QUOTE]Stawki są tylko w katalogu :) Jak chcesz bokserów stawkę to mogę fotki Ci wysłać

[quote name='dOgLoV']Gratulację !!!!

to i tak duże osiągnięcia :loveu:[/QUOTE]Dziękuję :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Stawki są tylko w katalogu :) Jak chcesz bokserów stawkę to mogę fotki Ci wysłać
[/QUOTE]
Super, była bym bardzo wdzięczna :loveu:.