Izabela124. Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 [quote name='dOgLoV']No wlasnie dlatego zapytałam , bo to takie łysiutkie ze pewnie nieźle go grzeje :roll:No grzeje masakrycznie :D Quote
łamAga Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 świetne fotki :loveu: widac ze i tam upał was nie oszczedził ;) Quote
Izabela124. Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 dOgLoV napisał(a):świetne fotki :loveu: widac ze i tam upał was nie oszczedził ;) Dzięki Aguś :) tak, było mega gorąco! Quote
Błyskotka Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ty$ka napisał(a):W taki skwar na wystawy, masakra... Jak najbardziej :( Quote
Izabela124. Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Ty$ka napisał(a):W taki skwar na wystawy, masakra... Błyskotka napisał(a):Jak najbardziej :(No pogoda od nas nie jest zależna :) Nikt na słońcu psa specjalnie nie trzyma tylko w cieniu i po ocenie do domu :) Quote
Ty$ka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Jaki superowy zwierz :loveu: Mój by już zaczął gryźć po pęcinach :p Quote
Błyskotka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Izabela124. napisał(a):No pogoda od nas nie jest zależna :) Nikt na słońcu psa specjalnie nie trzyma tylko w cieniu i po ocenie do domu :) Owszem :) Od upalnych dni to już wole deszcz na wystawie. Sama nie lubię upałów. Quote
bety Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Gratuluję sukcesów wystawowych i głaski dla Bobika :) Pzdr Quote
Izabela124. Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 dOgLoV napisał(a):Ale Olcia ma fajnie zwierzątko :loveu: Ty$ka napisał(a):Jaki superowy zwierz :loveu: Mój by już zaczął gryźć po pęcinach :p dOgLoV napisał(a):Hello ;) Błyskotka napisał(a):Owszem :) Od upalnych dni to już wole deszcz na wystawie. Sama nie lubię upałów. bety napisał(a):Gratuluję sukcesów wystawowych i głaski dla Bobika :) Pzdr dOgLoV napisał(a):Witamy się ;)Witajcie dziewczyny :) Byliśmy z Kissem na wystawie w niedzielę w Warszawie. Kiss otrzymał ocenę doskonałą i lokatę drugą :) Wyszalał się z Indi a ja ją wymiziałam za wszystkie czasy :) Mam fotki, ale później wstawię :) Quote
Ty$ka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Właśnie zastanawiałam się, gdzie jesteście, że Was nie ma :D Gratki. Czekamy na fotki. Quote
Recommended Posts