Izabela124. Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='Yuki_']Dobry wieczór ;)Witam :) [quote name='Angi']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New2/karkonoskawystawapsow2014087.jpg co to za czarnulka? :loveu: sto lat Bobson!Calla Lavandula. Dzięki! [quote name='vege*']Jasne :) Przed nf będę się kręciła na pewno po wystawie i robiła zdj :) W sobotę też będziesz? :) Ja w tym roku wyjątkowo na dwa dni jadę z siostrą to więcej ras się naoglądam :)Będę wtedy co 9grupa, szczerze to nie wiem jeszcze czy sobota czy niedziela :D Quote
łamAga Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 wyglądają jak przepite po wczorajszej imprezie Bobikowej :loveu: Quote
Evily Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Śliczne psiaki :))) Bobik jest uroczy, zresztą pozostałe także! Quote
vege* Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Izabela124. napisał(a): Będę wtedy co 9grupa, szczerze to nie wiem jeszcze czy sobota czy niedziela :D Czyli w niedzielę, wtedy co nf :) Quote
Izabela124. Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 dOgLoV napisał(a):wyglądają jak przepite po wczorajszej imprezie Bobikowej :loveu:Hehe :D Evily napisał(a):Śliczne psiaki :))) Bobik jest uroczy, zresztą pozostałe także!Witam nowego gościa! Dziękuję za komplementy i zapraszam częściej :) vege* napisał(a):Czyli w niedzielę, wtedy co nf :):) Quote
Izabela124. Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Zapraszam do nowo powstałej grupy: <KLIK> Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='Izabela124.']Zapraszam do nowo powstałej grupy: <KLIK> Ale ze mnie blondi, szukam gdzie tam ten przycisk dołącz a tu mi się wyświetla że należę do grupy :evil_lol:dzięki :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 magdabroy napisał(a):Hej Izunia :) Witaj Madzia :) xxxkaluniaxxx napisał(a):Ale ze mnie blondi, szukam gdzie tam ten przycisk dołącz a tu mi się wyświetla że należę do grupy :evil_lol:dzięki :diabloti:Hahaha dobre :D Quote
angineuuka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):Ale ze mnie blondi, szukam gdzie tam ten przycisk dołącz a tu mi się wyświetla że należę do grupy :evil_lol:dzięki :diabloti: miałam to samo:diabloti: Quote
Błyskotka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Bobika :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
Izabela124. Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Angi napisał(a):miałam to samo:diabloti::D Błyskotka napisał(a):Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Bobika :new-bday::new-bday::new-bday:Dziękuję! Ty$ka napisał(a):Jak leniuchują :D Jak ciągle pada to tylk leniuchowanie pozostało :) Quote
Izabela124. Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Jedziemy na poziomki i bieganko: Olcia Dotarliśmy na miejsce i szalejemy: [video=youtube_share;lq8EADhpnQQ]http://youtu.be/lq8EADhpnQQ[/video] Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Jak praktycznie jest posiadac takie male psy , wsadź Qwendi i Nerona tak pod przednie siedzenie :evil_lol: Olcia pokazała co o nas sądzi :loveu: Hahahaha jak wypuszczony z klatki tak szaleje :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 dOgLoV napisał(a):Jak praktycznie jest posiadac takie male psy , wsadź Qwendi i Nerona tak pod przednie siedzenie :evil_lol: Olcia pokazała co o nas sądzi :loveu: Hahahaha jak wypuszczony z klatki tak szaleje :loveu:To jest za przednimi siedzeniami :) Kiss na każdym spacerze tak wariuje :D On ma tyle energii, że szok :D Quote
Ty$ka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Olcia ma charakterek, to widać :D Ulalalala, jaki wyjazd. Zaplanowany czy spontaniczny? :D Quote
Izabela124. Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Ty$ka napisał(a):Olcia ma charakterek, to widać :D Ulalalala, jaki wyjazd. Zaplanowany czy spontaniczny? :D Oj Olcia to mały demon :diabloti: Spontaniczny wypad :) Quote
Izabela124. Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Muszę się pochwalić, że ADORATOR KISS JR Pretensja- syn Kissa na wystawie w Oklahoma City (USA) 28-29.06.2014 uzyskał- 6punktów major, 2x Winner's Dog oraz Best of Winners! Jestem mega dumna!!!! U nich trzeba mieć 15punktow major by być Championem Ameryki. Żeby nie było, że dzieci Kissa tylko po wystawach jeżdżą to wstawiam fotki Kissa Juniora, który trenuje dock/diving dog. On trenuje jeszcze ze swoją właścicielką obedience i coursing :) Quote
Izabela124. Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 A tu fotka jeszcze AKWAMARYNOWY SZMARAGD Pretensja- syn Kissa Nico z kumplami, z którymi mieszka :) Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Gratulację :loveu: ale nic dziwnego ze takie osiągnięcia jak taki śliczny :loveu: Quote
Sonka95 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 O no to gratulujemy synkowi Kissa :multi: :cool3: Quote
Izabela124. Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Błyskotka napisał(a):Super :) :) Gratulacje :) dOgLoV napisał(a):Gratulację :loveu: ale nic dziwnego ze takie osiągnięcia jak taki śliczny :loveu: Sonka95 napisał(a):O no to gratulujemy synkowi Kissa :multi: :cool3:Dziękuję pięknie! Quote
Recommended Posts