Błyskotka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Gratulacje za Dobre Miasto :) Fajna ta rozetka :) Miałam kiedyś taką ale w umaszczeniu jak ta druga świnka :) Quote
Izabela124. Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='Błyskotka']Gratulacje za Dobre Miasto :) Dziękuję :) Proszę trzymać kciuki, bo w jedzielę wystawiam Kissa na wystawie w Łodzi :) Quote
Izabela124. Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Kaaasia']:thumbs: I proszę o to samo ;) [quote name='magdabroy']Trzymam kciuki dziewczyny :) [quote name='Ty$ka']Ja też kciukuję ;) [quote name='Sonka95']Mocno zaciskamy kciuki :)Dziękuję za trzymanie kciuków :) [quote name='dOgLoV']hej Izka ;)Hej :) [quote name='dOgLoV']A Ty pipko byłaś w Łodzi ???? :mad:Tak, przeciez tutaj pisałam, że jadę :) Wyniki z wystawy w Łodzi: AKSAMITNY DOTYK Pretensja (syn Kissa)- miał debiut wystawowy, poszło mu fantatsycznie, jest piękny! Ocena wybitnie obiecująca, lokata 1, najlepsze szczenię w rasie! Kiss otrzymał ocenę doskonałą o lokatę 2 :) Jestem zadowolona z wystawy :) Quote
łamAga Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Izabela124.'] Tak, przeciez tutaj pisałam, że jadę :) Wyniki z wystawy w Łodzi: AKSAMITNY DOTYK Pretensja (syn Kissa)- miał debiut wystawowy, poszło mu fantatsycznie, jest piękny! Ocena wybitnie obiecująca, lokata 1, najlepsze szczenię w rasie! Kiss otrzymał ocenę doskonałą o lokatę 2 :) Jestem zadowolona z wystawy :) musiałam to przegapić :roll: Gratulacje ! :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] Gratulacje ! :loveu:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Gratulacje :)[/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Gratki :smile:[/QUOTE]Dziękuję za gratulacje :) Quote
Izabela124. Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 Zaległe fotki z WRocławia (relaks po wystawie w Opolu). Głowni bohaterzy to Kiss i Lori :) : Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Koniki polne :loveu: I serdeczne gratulacje :) Quote
Mała Nika Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Hejka :) Widzę grzywacze! Jedna z niewielu małych ras która skradła moje serce:loveu: A ta Twoja parka śliczna :D Coś myślę że często będę wpadać w odwiedziny ;) Quote
Ty$ka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Gratuluję. O, zdjęcia niewystawowe :D Boskie świry. http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New2/Obraz3998-1.jpg :loveu: Te miny :D Quote
Izabela124. Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Ania!']Koniki polne :loveu: I serdeczne gratulacje :)Dziękuję :) [quote name='Mała Nika']Hejka :) Widzę grzywacze! Jedna z niewielu małych ras która skradła moje serce:loveu: A ta Twoja parka śliczna :D Coś myślę że często będę wpadać w odwiedziny ;)Witam nowego gościa i dziękuję za miłe słowa, zapraszam częściej :) [quote name='Błyskotka']Gratulacje :)Dzięki! [quote name='dOgLoV']cudne zdjęcia :loveu::) [quote name='Ty$ka']Gratuluję. O, zdjęcia niewystawowe :D Boskie świry. http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New2/Obraz3998-1.jpg :loveu: Te miny :DCzęsto sa tu zdjęcia niewystawowe, tylko Ty rzadko do nas zaglądasz :eviltong: Quote
Izabela124. Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Czas na fotki z wystawy w Opolu :D Kiss i jego córka AWANGARDOWA LADY Pretensja po domowemu Nagusia :) Autor zdjęć Magdalena Kućko Indi, autor fotki Anna Oleksik Indi, autor Magdalena Kućko Syn Kissa- AKWAMARYNOWY SZMARAGD Pretensja po domowemu Nico, autor fotki Anna Oleksik Quote
Izabela124. Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Kiss i Indi na finałach-para hodowlana, autor fotki Magdalena Kućko Nico- syn Kissa, autor fotek Magdalena Kućko Quote
Recommended Posts