Izabela124. Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Czas na fotki szczeniaków Kissa :) Zdjęcia z 23 stycznia :D AKSAMITNY DOTYK Pretensja- czeka na kochający domek :) Lala- mamusia AKWAMARYNOWY SZMARAGD Pretensja (w nowym domku) & AKSAMITNY DOTYK Pretensja (czeka na domek) Quote
*Magda* Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Łooo matulu, ile grzywków :loveu: Co Ty mi tu śnieg pokazujesz, jak ja mam +20 za oknem :eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 magdabroy napisał(a):Łooo matulu, ile grzywków :loveu: Co Ty mi tu śnieg pokazujesz, jak ja mam +20 za oknem :eviltong:U mnie zimnica :placz: Quote
Izabela124. Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Angi napisał(a):u mnie ciepło :D Zazdroszczę :eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 unikatowydiament napisał(a):Dotyk obłędny normalnie:loveu:Aż dziw bierze, że jeszcze nie jest w nowym domku :cool3: Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Dotyk podoba mi się najbardziej z całego miotu :loveu: No właśnie się dziwie że młody cały czas w hodowli :razz: Szkoda że mi rodzice na drodze stoją :shake: chętnie bym chłopaczka zgarneła :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):Dotyk podoba mi się najbardziej z całego miotu :loveu: No właśnie się dziwie że młody cały czas w hodowli :razz: Szkoda że mi rodzice na drodze stoją :shake: chętnie bym chłopaczka zgarneła :diabloti:Dotyk ma obłędną głowę, po prostu cudowną :loveu: To przekup jakoś rodziców :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 próbowałam ostatnio bo mi się okazja sama na łeb zwaliła ale nic z tego :-( Rodzice nie zgodzili się na wzięcie szczeniaka na raty :wallbash::cry: Quote
Izabela124. Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):próbowałam ostatnio bo mi się okazja sama na łeb zwaliła ale nic z tego :-( Rodzice nie zgodzili się na wzięcie szczeniaka na raty :wallbash::cry:Ale ogólnie na kolejnego psa się zgadzają? Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Ogólnie się zgadzają z tym akurat problemu niema ;) najgorszy problem mają z ceną takiego psa :lol: no bo jak to tak może być że taki piesek kosztuje tyle co samochód :evil_lol: akurat wtedy cena to był pikuś nie zgodzili się na sam fakt rat :roll: Quote
Izabela124. Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):Ogólnie się zgadzają z tym akurat problemu niema ;) najgorszy problem mają z ceną takiego psa :lol: no bo jak to tak może być że taki piesek kosztuje tyle co samochód :evil_lol: akurat wtedy cena to był pikuś nie zgodzili się na sam fakt rat :roll:Ej jaki samochód kosztuje ok.2000zł? ha ha Quote
Izabela124. Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):Fiat Uno w średnim stanie :diabloti: Ha ha ha :D Angi napisał(a):są samochody za 2000 zł ;)Wiem :eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Witam się ze wszystkimi w ten piękny dzień :) Od rana jest tak piękna pogoda, że aż chce się żyć :D Kilkugodzinny spacer z piesełami mnie dziś nie ominie :) Quote
Recommended Posts