Izabela124. Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 unikatowydiament napisał(a):świetne fotki:)Dziękuję :) :) Quote
Izabela124. Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 To jeszcze pokarzę mój grooming :) TASMINA Kozłówkowy Wzgórek przed: I Tasia po: Quote
furciaczek Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Kurcze, tyle tych grzywaczy...sie pogubiłam. Kiedyś pewnie zacznę ogarniać i rozróżniać ale narazie nie kumam kto jest kto jak nie podpisane:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 furciaczek napisał(a):Kurcze, tyle tych grzywaczy...sie pogubiłam. Kiedyś pewnie zacznę ogarniać i rozróżniać ale narazie nie kumam kto jest kto jak nie podpisane:evil_lol:Mam dwa grzywacze, Kissa i indi no i Boberek, reszta to psy znajomej z Warszawy lub innych znajomych :) Moje psy są opisane na pierwszej stronie wątku :D Quote
Leokadia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Iza, jak często trafiają się owłosione grzywki? Bo nie ukrywam, że jak bym miała brać to raczej celowałabym w kudłacza:eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 leónowa napisał(a):Iza, jak często trafiają się owłosione grzywki? Bo nie ukrywam, że jak bym miała brać to raczej celowałabym w kudłacza:eviltong: Hmmm ciężko powiedzieć, najczęściej w miocie zdarzają się i owłosione i łyse, ale czasem są wyjątki :) Nie da się określić jak często się trafiają, raczej w większości miotów :) Quote
Leokadia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Czyli to na ogół bez różnicy, że rodzice są, np. owłosieni, to małe mogą być łyse? Kurczę, to w sumie taka ruletka, bo zamówić owłosionego szczyla, a jak się taki nie urodzi? Quote
Izabela124. Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 leónowa napisał(a):Czyli to na ogół bez różnicy, że rodzice są, np. owłosieni, to małe mogą być łyse? Kurczę, to w sumie taka ruletka, bo zamówić owłosionego szczyla, a jak się taki nie urodzi? Tak, to ruletka. Jedynie jeśli łączy się owłosionego z owłosionym to na 100% urodzą się owłosione. W innych przypadkach nie wiemy co się urodzi :) Quote
angineuuka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='leónowa']Czyli to na ogół bez różnicy, że rodzice są, np. owłosieni, to małe mogą być łyse? Kurczę, to w sumie taka ruletka, bo zamówić owłosionego szczyla, a jak się taki nie urodzi? dlatego ja zrezygnowałam :p Quote
furciaczek Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Izabela124. napisał(a):Mam dwa grzywacze, Kissa i indi no i Boberek, reszta to psy znajomej z Warszawy lub innych znajomych :) Moje psy są opisane na pierwszej stronie wątku :D Ile ich masz to ja wiem...tylko tyle ich w galerii ze ciężko mi rozróżnić które to Twoje a które nie Twoje:lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Tosia "przed" podoba mi się bardziej :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a):Tosia "przed" podoba mi się bardziej :eviltong: Tasia ma paskuudne uszy ;c Quote
Izabela124. Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Angi napisał(a):dlatego ja zrezygnowałam :pDurna :eviltong: furciaczek napisał(a):Ile ich masz to ja wiem...tylko tyle ich w galerii ze ciężko mi rozróżnić które to Twoje a które nie Twoje:lol:Ha ha rozumiem :D magdabroy napisał(a):Tosia "przed" podoba mi się bardziej :eviltong:Lubisz brudne psy? :D Angi napisał(a):Tasia ma paskuudne uszy ;cŚmiechowe :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 mi coraz częściej chodzi po łbie łysol jeśli pp się dla mnie nie urodzi :evil_lol: a uszy bomba :cool3: coraz bardziej mi się owłosione uszy u pp podobają :lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Izabela124. napisał(a): Lubisz brudne psy? :D Nie, rozczochrane :p Quote
Izabela124. Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 xxxkaluniaxxx napisał(a):mi coraz częściej chodzi po łbie łysol jeśli pp się dla mnie nie urodzi :evil_lol: a uszy bomba :cool3: coraz bardziej mi się owłosione uszy u pp podobają :lol:Łyse ponad wszystko :D Chociaż jednego pp mogłabym mieć :D A mi owłosione uszy u pp się nie podobają :eviltong: dOgLoV napisał(a):jaką śliczność z Tosi zrobiłaś :loveu:Dzięki :) magdabroy napisał(a):Nie, rozczochrane :pHa ha to chyba, że :D Quote
magda_p_dg Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 witam w piękny słoneczny dzioneczek :) czy ktoś mi może powiedzieć o której godzinie wystawiają się grzywki na marcowej wystawie w Katowicach? w zeszłym roku jak dotarliśmy do spodka to było już PO :( a my właściwie jeździmy tam oglądać tylko łysole i potem na pokaz agility.... Quote
Izabela124. Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 magda_p_dg napisał(a):witam w piękny słoneczny dzioneczek :) czy ktoś mi może powiedzieć o której godzinie wystawiają się grzywki na marcowej wystawie w Katowicach? w zeszłym roku jak dotarliśmy do spodka to było już PO :( a my właściwie jeździmy tam oglądać tylko łysole i potem na pokaz agility....Nie mam pojęcia, nie będzie mnie na tej wystawie i nigdy tam nie byłam Quote
magda_p_dg Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 szkoda, chętnie bym zobaczyła Kissa na żywo :) Quote
Baton Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ale fajne zdjęcia ze spaceru :D Już wiem kogo wynajmujemy na fotografa na zlocie :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 magda_p_dg napisał(a):szkoda, chętnie bym zobaczyła Kissa na żywo :)Moja najbliższa wystawa to Klubówka w Opolu w ostatni weekend kwietnia :) maryg22 napisał(a):Ale fajne zdjęcia ze spaceru :D Już wiem kogo wynajmujemy na fotografa na zlocie :diabloti:Nie wezmę aparatu ze sobą :diabloti: Quote
Recommended Posts