Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

furciaczek napisał(a):
Kurcze, tyle tych grzywaczy...sie pogubiłam. Kiedyś pewnie zacznę ogarniać i rozróżniać ale narazie nie kumam kto jest kto jak nie podpisane:evil_lol:
Mam dwa grzywacze, Kissa i indi no i Boberek, reszta to psy znajomej z Warszawy lub innych znajomych :) Moje psy są opisane na pierwszej stronie wątku :D

Posted

leónowa napisał(a):
Iza, jak często trafiają się owłosione grzywki? Bo nie ukrywam, że jak bym miała brać to raczej celowałabym w kudłacza:eviltong:

Hmmm ciężko powiedzieć, najczęściej w miocie zdarzają się i owłosione i łyse, ale czasem są wyjątki :) Nie da się określić jak często się trafiają, raczej w większości miotów :)

Posted

Czyli to na ogół bez różnicy, że rodzice są, np. owłosieni, to małe mogą być łyse? Kurczę, to w sumie taka ruletka, bo zamówić owłosionego szczyla, a jak się taki nie urodzi?

Posted

leónowa napisał(a):
Czyli to na ogół bez różnicy, że rodzice są, np. owłosieni, to małe mogą być łyse? Kurczę, to w sumie taka ruletka, bo zamówić owłosionego szczyla, a jak się taki nie urodzi?

Tak, to ruletka. Jedynie jeśli łączy się owłosionego z owłosionym to na 100% urodzą się owłosione. W innych przypadkach nie wiemy co się urodzi :)

Posted

[quote name='leónowa']Czyli to na ogół bez różnicy, że rodzice są, np. owłosieni, to małe mogą być łyse? Kurczę, to w sumie taka ruletka, bo zamówić owłosionego szczyla, a jak się taki nie urodzi?
dlatego ja zrezygnowałam :p

Posted

Izabela124. napisał(a):
Mam dwa grzywacze, Kissa i indi no i Boberek, reszta to psy znajomej z Warszawy lub innych znajomych :) Moje psy są opisane na pierwszej stronie wątku :D

Ile ich masz to ja wiem...tylko tyle ich w galerii ze ciężko mi rozróżnić które to Twoje a które nie Twoje:lol:

Posted

Angi napisał(a):
dlatego ja zrezygnowałam :p
Durna :eviltong:

furciaczek napisał(a):
Ile ich masz to ja wiem...tylko tyle ich w galerii ze ciężko mi rozróżnić które to Twoje a które nie Twoje:lol:
Ha ha rozumiem :D

magdabroy napisał(a):
Tosia "przed" podoba mi się bardziej :eviltong:
Lubisz brudne psy? :D

Angi napisał(a):
Tasia ma paskuudne uszy ;c
Śmiechowe :D

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
mi coraz częściej chodzi po łbie łysol jeśli pp się dla mnie nie urodzi :evil_lol:

a uszy bomba :cool3: coraz bardziej mi się owłosione uszy u pp podobają :lol:
Łyse ponad wszystko :D Chociaż jednego pp mogłabym mieć :D
A mi owłosione uszy u pp się nie podobają :eviltong:

dOgLoV napisał(a):
jaką śliczność z Tosi zrobiłaś :loveu:
Dzięki :)

magdabroy napisał(a):
Nie, rozczochrane :p
Ha ha to chyba, że :D

Posted

witam w piękny słoneczny dzioneczek :) czy ktoś mi może powiedzieć o której godzinie wystawiają się grzywki na marcowej wystawie w Katowicach? w zeszłym roku jak dotarliśmy do spodka to było już PO :( a my właściwie jeździmy tam oglądać tylko łysole i potem na pokaz agility....

Posted

magda_p_dg napisał(a):
witam w piękny słoneczny dzioneczek :) czy ktoś mi może powiedzieć o której godzinie wystawiają się grzywki na marcowej wystawie w Katowicach? w zeszłym roku jak dotarliśmy do spodka to było już PO :( a my właściwie jeździmy tam oglądać tylko łysole i potem na pokaz agility....
Nie mam pojęcia, nie będzie mnie na tej wystawie i nigdy tam nie byłam

Posted

magda_p_dg napisał(a):
szkoda, chętnie bym zobaczyła Kissa na żywo :)
Moja najbliższa wystawa to Klubówka w Opolu w ostatni weekend kwietnia :)

maryg22 napisał(a):
Ale fajne zdjęcia ze spaceru :D

Już wiem kogo wynajmujemy na fotografa na zlocie :diabloti:
Nie wezmę aparatu ze sobą :diabloti: