Izabela124. Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Alicja']Ale fajny kicuś :loveu:[/QUOTE]Dzięki :) [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Hej :) [quote name='Błyskotka']No to czekamy :)[/QUOTE] W następnym tygodniu coś porobię :) Quote
angineuuka Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='magdabroy']A co Bobik ma na brzuchu?[/QUOTE] wygląda na taki cudo, co się psom zakłada jeżeli posikują czy coś w ten deseń :p albo kołdra :p Quote
Izabela124. Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='magdabroy']A co Bobik ma na brzuchu?[/QUOTE] [quote name='Angi']wygląda na taki cudo, co się psom zakłada jeżeli posikują czy coś w ten deseń :p albo kołdra :p[/QUOTE] Ma pampersa, bo posikuje z ekscytacji i ogólnie czasem sobie idzie i sika, nawet nie czuje tego. starość nie radość :) [quote name='Sonka95']Jak słodko śpią :loveu: :loveu:[/QUOTE] No :) Quote
angineuuka Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 a to się pampers też zwie? myślałam, że to ma swoją nazwę inną :p Na siusiora specjalne :P Quote
Izabela124. Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Angi']a to się pampers też zwie? myślałam, że to ma swoją nazwę inną :p Na siusiora specjalne :P[/QUOTE] Ale on ma prawdziwego pampersa dla dzieci :eviltong: O to co Ci chodzi to pampas, zakłada się psom jak znaczą w domu Quote
angineuuka Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 aaa, możliwe :evil_lol: widzisz, nie mam psa to nie wiem :D Quote
Izabela124. Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Angi']aaa, możliwe :evil_lol: widzisz, nie mam psa to nie wiem :D[/QUOTE] Ha ha może kiedyś będziesz miała samca to się ucz :D Królik chodzi po pokoju, zwiedza wszystkie kąty Quote
agaga21 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Izabela124.']Ale on ma prawdziwego pampersa dla dzieci :eviltong: O to co Ci chodzi to pampas, zakłada się psom jak znaczą w domu[/QUOTE] oj, znam ten ból. u mnie nikt z ekscytacji nie posikuje ale czasem etna ma gorsze dni i bezwiednie popuszcza. też czasem pampersów używamy. patrząc na ostatnie zdjęcia łóżkowe kissa stwierdzam, że grzywacze są śliczne, ale te jajca na wierzchu....masakra:diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='agaga21']oj, znam ten ból. u mnie nikt z ekscytacji nie posikuje ale czasem etna ma gorsze dni i bezwiednie popuszcza. też czasem pampersów używamy. patrząc na ostatnie zdjęcia łóżkowe kissa stwierdzam, że grzywacze są śliczne, ale te jajca na wierzchu....masakra:diabloti:[/QUOTE]No to dokładnie tak samo jest z Bobikiem. Oj, da się przyzwyczaić do gołych jajec :D [quote name='Alicja']Jak psiaki na królisia zareagowały ?[/QUOTE]Najpierw oszalały, piszczały, szczekały, chciały do królika. Kiss nigdy nie miał styczności z takim zwierzakiem. Wieczorem już Kiss uwagi na królika nie zwracał, Bobik nadal czas piszczy do niej. A Pusia (tak ją nazwałam) nauczyła sie sikać do kuwety, jestem z niej dumna :) Quote
Izabela124. Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Żegnam się z wami na jakiś czas. Zaraz jadę do Warszawy, a w sobotę o 6rano wyjazd na wystawę do Bydgoszczy :) trzymajcie kciuki za Kissa i mnie! Pozdrawiam Quote
łamAga Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Ty$ka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ale Kissak jajkami świeci :lol: Kcukujemy za Was, udanego wyjazdu :) Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 dzień doberek ;) czekamy na jakieś wieści ;) Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Ty$ka']Ale Kissak jajkami świeci :lol: [/QUOTE] Też miałam to napisać :lol: Trzymamy kciuki :D Quote
Sonka95 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Powodzenia :) kciuki oczywiście zaciśnięte :cool3: Quote
Recommended Posts