Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']zdrówka i długiego, szczęśliwego życia życzę kissowi a tobie samych sukcesów hodowlanych :)[/QUOTE]

[quote name='Zuzia&Szanti']O wyrobiłam się jeszcze dzisiaj: Wszystkiego naj, naj! :multi:[/QUOTE]Dziękuję bardzo :)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']No to pokaż :)[/QUOTE]Pokażę :)

[quote name='dOgLoV']Ueeeeeeeeeeee , dlaczego to zrobiłaś ?? :placz:[/QUOTE]Zrobiłam to pod wpływem chwili, naszła mnie myśl, że sezon wystawowy 2014 będzie z ogolonymi uszami i ogoliłam :D

Posted

[quote name='Angi']" pod wpływem chwili "

ah, skąd ja to znam :p[/QUOTE]Ha ha :D

[quote name='dOgLoV']A miał takie ładne długie kłakole na uszach :roll:[/QUOTE]Kiedyś znów mu zapuszczę :) Ale dobija mnie fakt, że mega długo będą odrastać i może być tak, że już takie długie i gęste nie odrosną :/

[quote name='magdabroy']Czekam :mad:[/QUOTE]Zara :D

Posted

[quote name='Izabela124.']

Kiedyś znów mu zapuszczę :) Ale dobija mnie fakt, że mega długo będą odrastać i może być tak, że już takie długie i gęste nie odrosną :/

[/QUOTE]

Nawet tak nie pisz ! muszą mu takie same odrosnąć :mad:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Kiedyś znów mu zapuszczę :) Ale dobija mnie fakt, że mega długo będą odrastać i może być tak, że już takie długie i gęste nie odrosną :/

Zara :D[/QUOTE]

Trzeba było nie obcinać :eviltong:

Zaraz już minęło :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nawet tak nie pisz ! muszą mu takie same odrosnąć :mad:[/QUOTE]Na razie nie zapuszczam, jak zacznę to zobaczymy czy takie same odrosną :)

[quote name='magdabroy']Trzeba było nie obcinać :eviltong:

Zaraz już minęło :eviltong:[/QUOTE]Na początku trochę żałowałam, ale teraz się przyzwyczaiłam do zmiany i mi się podoba :)
Nadrabiam dogo :D Zaraz zgram fotki z tel na komputer :)

Posted

[quote name='Angi']Kiss doskonała 3/5 a Indi doskonał 2/3 :D
Iza się chyba nie obrazi :P

[quote name='Izabela124.']Dziękuję wszystkim za miłe słowa, trzymanie kciuków i gratulacje! Małe sprostowanie: Indi 2/4 :) Magda podaj mi namiary na forum, dzięki za linka do hodowli, jutro sobie poczytam :) Dopiero do domu wróciłam. Kiss tak się ucieszył jak zobaczył Bobika, że szok. Właśnie szaleją :D

GRATULACJE!!!

[quote name='Izabela124.']:lol:

Dziś mój ukochany Kiss kończy 2 lata! Wszystkiego najlepszego :loveu: Także moja ukochana mamusia ma dziś urodziny :loveu:
:sweetCyb::gent::angel::Rose::new-bday::bday::BIG::tort::drink1::sabber::chlup::pepsi::beerchug::drinking::drinka::popcorn::eating::cunao:

Dla obojga - STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT

[quote name='magdabroy']Coś Ty mu zrobiła :placz:

No właśnie ;)

Pzdr

Posted

[quote name='bety']GRATULACJE!!!

Dla obojga - STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT

No właśnie ;)

Pzdr[/QUOTE]
Dziękuję!!!!!!!!!!
[quote name='magdabroy']Kiedy? :mad:[/QUOTE]Może za rok zacznę :D