Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Izabela124. napisał(a):
Czemu? :lol:
Jakiś czas temu zaszalałam i kupiłam 4 komplety rogza dla potworków :D A raczej 5, bo jeden poszedł do Indi :eviltong:

jessuu!! jesteś na coś chora ? :O :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
jessuu!! jesteś na coś chora ? :O :evil_lol:
Doszłam do wniosku, że wszyscy mają po "milion" kompletów to i ja raz na ruski rok zaszaleje :D Ha ha a tak serio to już raczej do końca życia moich psów nic im nie kupię :D Albo dopóki coś się z tym sprzętem nie stanie

Posted

Izabela124. napisał(a):
Doszłam do wniosku, że wszyscy mają po "milion" kompletów to i ja raz na ruski rok zaszaleje :D Ha ha a tak serio to już raczej do końca życia moich psów nic im nie kupię :D Albo dopóki coś się z tym sprzętem nie stanie

tak, tak, pamiętam ile się ja nasłuchałam o moich milionach obróżek :P
a jakie komplety kupiłaś ?

Posted

[quote name='Iza.']tak, tak, pamiętam ile się ja nasłuchałam o moich milionach obróżek :P
a jakie komplety kupiłaś ?Bo chore jest kupowanie takiej ilości :eviltong:
Takie komplety:

Dla Indi niebieskie, ale nie pamiętam wzorku :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja mam ograniczone akcesoria dla psa do minimum :eviltong: Więcej nic jej nie kupię :mad:
Ja też już więcej nic nie kupię :)

dOgLoV napisał(a):
a ja bym musiała w jakąś nową obroże zainwestować nie wspominajac o legowisku na które kasa sie rozpłynęła :oops:
No to trzeba odłożyć na to fundusze :)

Posted

Mój pies też ma strasznie mało obroży ... licząc wychodzą ze 4 :diabloti: Zamiast obroży to kupuje jej zabawki :evil_lol: zabawek to ma mnóstwo aż trudno je zliczyć , bo niektóre chowa :evil_lol:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Mój pies też ma strasznie mało obroży ... licząc wychodzą ze 4 :diabloti: Zamiast obroży to kupuje jej zabawki :evil_lol: zabawek to ma mnóstwo aż trudno je zliczyć , bo niektóre chowa :evil_lol:
Ja nie kupuję zabawek, najczęściej dostaję od kogoś pluszaki, a to ulubione zabawki moich psów :)