Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Tak w ogóle to idę jutro na wizytę przedadopcjną w sprawie labradora. Coś czuję, że będzie ciekawie, bo babka przez tel jak się z nią umawiałam była dziwna :D Zabieram Bobik ze sobą :D Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ale ona jeszcze za młoda :diabloti: oj no już nie taka młoda :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Iza. napisał(a):oj no już nie taka młoda :diabloti:No Angi ma jeszcze 17 lat to za młoda :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):No Angi ma jeszcze 17 lat to za młoda :eviltong: prokurator już nie grozi :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :pNo jak byłam w 3gimnazjum to koleżanka z klasy w ciąży była, masakra ha ha Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p to akurat jakaś patola, więc na takie rzeczy nie patrzymy :P Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Iza. napisał(a):prokurator już nie grozi :evil_lol:No w sumie zależy ile jej partner seksualny miałby lat ha ha Bo jak jakiś stary to sumienie grozi ha ha Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):ale że jakiego labka ??Zadzwonił dzis do mnie facet z jakiejś tam Fundacji labów i zapytał czy mogę przeprowadzić WPA w Suwałkach to się zgodziłam :) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):idę stąd :evil_lol:Oj tam, samo życie tu się pisze ha ha Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):No w sumie zależy ile jej partner seksualny miałby lat ha ha Bo jak jakiś stary to sumienie grozi ha ha to by była pedofilia :diabloti: juz Angi nie udawaj takiej wstydliwej :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Iza. napisał(a):oj no już nie taka młoda :diabloti: Angi napisał(a):bosz, dziouchy w moim wieku są już w ciąży ( młodsze też) więc nie ma co :p Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Jaka pedofilia?:diabloti::diabloti: Seks z osobą poniżej 15 chyba jest karalny :diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Zadzwonił dzis do mnie facet z jakiejś tam Fundacji labów i zapytał czy mogę przeprowadzić WPA w Suwałkach to się zgodziłam :) odważna jesteś :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Iza. napisał(a):to by była pedofilia :diabloti: ha ha oj tam, mały szczegół :eviltong: magdabroy napisał(a):Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad: Ja też :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad: ja też jestem :P Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):ja też jestem :P I tak ma zostać :mad: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):ha ha oj tam, mały szczegół :eviltong: Ja też :eviltong: a ja cos koło tego właśnie już nie byłam :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):Jaka pedofilia?:diabloti::diabloti: Seks z osobą poniżej 15 chyba jest karalny :diabloti::diabloti:Ale ponizej 15cm? :diabloti: Ha ha no żartuję :eviltong: dOgLoV napisał(a):odważna jesteś :cool3: Czemu? Juz byłam na takich kilku wizytach :) Najwyzej mnie porwą ha ha Jak jutro ok.18 nie będzie mnie na necie to mnie porwali :lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):ja też jestem :P magdabroy napisał(a):I tak ma zostać :mad:Właśnie :) dOgLoV napisał(a):a ja cos koło tego właśnie już nie byłam :eviltong:Ależ Ty niegrzeczna :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ale ponizej 15cm? :diabloti: Ha ha no żartuję :eviltong: Czemu? Juz byłam na takich kilku wizytach :) Najwyzej mnie porwą ha ha Jak jutro ok.18 nie będzie mnie na necie to mnie porwali :lol: ahahahhahhahahhahaa Quote
Iza. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ja w jej wieku byłam dziewicą :mad: ja tez oczywiście :P Angi napisał(a):Jaka pedofilia?:diabloti::diabloti: Seks z osobą poniżej 15 chyba jest karalny :diabloti::diabloti: może według prawa to nie jest pedofilia, ale seks nawet 17 czy 18 latki z jakimś dziadem to i tak pedofilia jak dla mnie :diabloti: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a): Ależ Ty niegrzeczna :evil_lol: Teraz wiadomo czemu taka zboczona-szybko zaczęła :evil_lol: Quote
Recommended Posts