Izabela124. Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Angi napisał(a):hahaha :D Coma północ w łóżku spędziła :evil_lol:Ale bała się czy spała? A jutro Adorator Kiss Jr Pretensja wylatuje do USA do nowej Pańci :) Quote
Izabela124. Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Angi napisał(a):spała ;) ile on będzie leciał?Hmm tego nie wiem, ale chyba pojutrze będzie już u niej albo za dwa dni, bo przesiadki ma i parę h spędzi w hotelu dla psów Quote
Izabela124. Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Zapomniałam tu się pochwalić, że Kiss (KISS Nasza-Sfora(FCI)) zdobył 16 miejsce w rankingu wystaw w Polsce na 174 grzywacze chińskie :) http://e-grzywacze.pl/ranking.htm Quote
Izabela124. Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Angi napisał(a):i znowu Germanika :evil_lol:Gratuluj a nie germanikujesz :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Gratulacje do Kissa i jego pańci oczywiście :) Angi napisał(a): ile on będzie leciał? Loty do stanów to jakieś 8-10h, zależy z iloma przesiadkami i gdzie ;) A moja Tora spędziła sylwestra w budzie :eviltong: Quote
Baton Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 O, gratulacje w takim razie - brawo! :klacz::klacz::klacz: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 magdabroy napisał(a):Gratulacje do Kissa i jego pańci oczywiście :) Loty do stanów to jakieś 8-10h, zależy z iloma przesiadkami i gdzie ;) A moja Tora spędziła sylwestra w budzie :eviltong:Dzięki :) Ma jedna przesiadkę, ale nie wiem dokładnie gdzie :) maryg22 napisał(a):O, gratulacje w takim razie - brawo! :klacz::klacz::klacz:Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Izabela124. napisał(a):Dzięki :) Ma jedna przesiadkę, ale nie wiem dokładnie gdzie :) Podejrzewam, że we Frankfurcie nad Odrą ;) Kuzyn mojego męża ma zawsze przesiadkę właśnie we Frankfurcie jak leci do Kanady ;) A leci do polskiej rodziny czy amerykańskiej? Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 magdabroy napisał(a):Podejrzewam, że we Frankfurcie nad Odrą ;) Kuzyn mojego męża ma zawsze przesiadkę właśnie we Frankfurcie jak leci do Kanady ;) A leci do polskiej rodziny czy amerykańskiej?Tak, własnie tam :) Do amerykańskiej :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Izabela124. napisał(a):Tak, własnie tam :) Do amerykańskiej :) Widzisz jak wiem :evil_lol: Mam nadzieję, że czasem będziesz miała zdjęcia jak młody u nich rośnie :) Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 magdabroy napisał(a):Widzisz jak wiem :evil_lol: Mam nadzieję, że czasem będziesz miała zdjęcia jak młody u nich rośnie :)Ty wszystko wiesz :D Nowa właścicielka już obiecała, że fotki będą często i filmiki :) Dodatkowo zapraszała nas do siebie w odwiedziny :) Fajna babka z niej :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 To poczekaj z tymi odwiedzinami jak ja będę lecieć do Kanady :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 magdabroy napisał(a):To poczekaj z tymi odwiedzinami jak ja będę lecieć do Kanady :evil_lol:Wizy nie mam, więc najpierw musiałabym ją wyrobić :) Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 magdabroy napisał(a):A ja do Kanady nie potrzebuję :eviltong:To się ciesz :D Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 dOgLoV napisał(a):Doberek ;)Hejka w ten pochmurny i brzydki dzień Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 dOgLoV napisał(a):ooo a u nas słonecznie ;)Zazdraszczam :) Adorator Kiss Jr będzie u nowej właścicielki jutro o 21 naszego czasu, jadą już z nim na lotnisko :) Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 gratuluję :loveu: ale sie biedak nastresuje zanim doleci do nowego domku :roll: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 dOgLoV napisał(a):gratuluję :loveu: ale sie biedak nastresuje zanim doleci do nowego domku :roll: On ma super charakter, raczej niczego się nie boi. Ale też mi się wydaje, że jednak stres będzie Quote
*Magda* Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tyle godzin w samolocie, w transporterze (?) :roll: A leci z pasażerami czy w luku bagażowym? Quote
łamAga Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Izabela124. napisał(a):On ma super charakter, raczej niczego się nie boi. Ale też mi się wydaje, że jednak stres będzie chwila stresu a pozniej tylko zabawa :loveu: Quote
Recommended Posts