Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='agaga21']ale słodziaki!!!! teraz już są w takim fajnym wieku, jeszcze nieporadne a już rozrabiają:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']No, widzę, że podcas sesji zdjęciowej to malce rozkecily isę na calego:)

Pzdr.[/QUOTE]To stare zdjęcia, szczeniaki obecnie mają prawie 9tygodni i rozjeżdżają się powoli do nowych domków :)

Posted

[quote name='dOgLoV']też to zauważyłam :roll: myślałam że w święta będzie dużo ludzi bo nuda i czas na spacerki zdjęcia i w ogóle a tu lipa z miodem na dodatek :roll:[/QUOTE]Zawsze w Święta było dużo ludzi, a w tym roku pustki jak co dzień

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie chciała bym żeby dogo się "skończyło " :-([/QUOTE]Ale chyba właśnie tak się stanie, bo kilka osób, które zostało i jeszcze zagląda nie rozrusza forum tak by było jak dawniej

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale chyba właśnie tak się stanie, bo kilka osób, które zostało i jeszcze zagląda nie rozrusza forum tak by było jak dawniej[/QUOTE]

duzo osób było tu po to żeby zrobić burde , zamieszanie , ale zbanowali kilka osób i forum upada ehhhh

Posted

[quote name='dOgLoV']duzo osób było tu po to żeby zrobić burde , zamieszanie , ale zbanowali kilka osób i forum upada ehhhh[/QUOTE]
Wszystko na fejsa się przeniosło :) Ale jednak forum to forum, na fejsie informacje szybko znikają, a jak chce się znaleźć coś starego to trzeba bardzo długo szukać, na forum jednak jest to ułatwione

Posted

[quote name='Izabela124.']Wszystko na fejsa się przeniosło :) Ale jednak forum to forum, na fejsie informacje szybko znikają, a jak chce się znaleźć coś starego to trzeba bardzo długo szukać, na forum jednak jest to ułatwione[/QUOTE]

fejs to dziwny portal , ludzie piszą tam wszystko , niedługo będą pisali rzeczy typu " poszłam się ....." zero prywatności heh

Posted

[quote name='dOgLoV']fejs to dziwny portal , ludzie piszą tam wszystko , niedługo będą pisali rzeczy typu " poszłam się ....." zero prywatności heh[/QUOTE]No focenie jedzenia jest na porządku dziennym :D Ha ha masz rację, niedługo rzeczy intymne będą opisywane ze szczegółami :D

[quote name='agaga21']A mi sie właśnie wydawało, że w święta zawsze była cisza.
Bobiś w czaoeczce wygląda jak pierwszorzędny elfik :)[/QUOTE]Hi hi Bobiś to jest taki elfik :D