Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Bardzo fajnie :) vege* jest miłą osobą, fajnie było ją poznać :) Kiss nie jest wylewny w uczuciach, więc nie wylizał jej ha ha Ale dał się pogłaskać :) Siedział sobie na moich kolanach obserwując gołębie i w myślach pewnie chciał je upolować :D
Ja też się cieszę, że poznałam w końcu kogoś z dogo w realu :) Potwierdzam Kiss wylewny nie jest i ciągle obserwował gołębie :evil_lol:

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New2/DSCN6660.jpg ten jest cudny :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Takie to małe że chyba do ręki bała bym się wziąc :loveu:[/QUOTE]Małe cudowności :)

[quote name='xxxkaluniaxxx']Mój ulubieniec :loveu::loveu: oglądałam ostatnio foty na bazie :cool3: maluchy już wyglądają jak grzywki :loveu:[/QUOTE]No już duże są :D

Posted

[quote name='Izabela124.']
KISS w Nowym Dworze Mazowieckim otrzymał ocenę doskonałą i lokatę 2 :)
Gratulacje:)

A malce piekne! Ciekawa jestem, jak będa się prezentować, gdy dorosną. W sensie umaszczenia. Obecnie wyglądaja b. ciekawie:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Gratulacje:)

A malce piekne! Ciekawa jestem, jak będa się prezentować, gdy dorosną. W sensie umaszczenia. Obecnie wyglądaja b. ciekawie:)

pzdr.Też jestem ciekawa ich umaszczenia jak dorosną :)

[quote name='Asiaczek']No i zapraszam na bazarek:
Jeżeli ktoś ma chwilę czasu - zapraszam na bazarek na 3 psie biedulki: Lizaka, Rumbę i Misia:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249552-CZAS-RELAKSU!-bazarek-do-20-grudnia-2013-r

Pzdr.Już zaglądam :)

Posted

No to przed snem wrzucę fotki szczeniaków Kissa i Lali jak miały 3tygodnie, byłam wtedy u nich z Kissem w odwiedzinach, w końcu będą wyglądały jak grzywacze :D

Lala

Lorita

AKSAMITNY DOTYK Pretensja

AKWAMARYNOWY SZMARAGD Pretensja

Posted

AKSAMITNY DOTYK & AKWAMARYNOWY SZMARAGD & AWANGARDOWA LADY Pretensja

AKSAMITNY DOTYK & ADORATOR KISS JR & AKWAMARYNOWY SZMARAGD & AWANGARDOWA LADY Pretensja

AKWAMARYNOWY SZMARAGD & AWANGARDOWA LADY Pretensja