Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jadę, będę w niedzielę, grzywacze wchodzą o 10, ring 14 :)

No bo się zastanawiam czy by się z młodą w ramach socjalu nie wybrać, ale to jeszcze zależy od pogody i koleżanki :)

Posted

Luzia napisał(a):
No bo się zastanawiam czy by się z młodą w ramach socjalu nie wybrać, ale to jeszcze zależy od pogody i koleżanki :)

A wpuszczą Cie z psem na teren wystawy?
W Opolu pies, który nie jest wystawiany, nie ma wstępu :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):
A najfajniejsze jest dogo :diabloti:
No jasne :)

Luzia napisał(a):

magdabroy napisał(a):
A wpuszczą Cie z psem na teren wystawy?
W Opolu pies, który nie jest wystawiany, nie ma wstępu :shake:
Ja tam nigdy nie miałam problemu by wejść z psem niezgłoszonym, nawet z Bobikiem wchodziłam :)

Posted

Izabela124. napisał(a):

Ja tam nigdy nie miałam problemu by wejść z psem niezgłoszonym, nawet z Bobikiem wchodziłam :)

Ale miałaś wtedy Kissa zgłoszonego?

Bo mi chodzi o sytuację, kiedy przychodzi widz i chce wejść ze swoim psem ;) W Opolu tak nie wpuszczają :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale miałaś wtedy Kissa zgłoszonego?

Bo mi chodzi o sytuację, kiedy przychodzi widz i chce wejść ze swoim psem ;) W Opolu tak nie wpuszczają :shake:

Jechałam np do częstochowy w tamtym roku z Kissem, który zgłoszony nie był. Da się wejść, no na pewno są wystawy gdzie nie wpuszczają, ja jeszcze z tym się nie spotkałam :) Poza tym z psem, który przypomina daną rasę lub jest rasowy łatwiej wejść, bo wchodzi się jakby się już weszło, trzeba być pewnym siebie :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nie wszystkie mają :eviltong:
Niestety nie :(

oj tam :evil_lol:
szkoda :( marzy mi się jakiś fajny rudy, ale nie chcę katować włosów farbą i później patrzeć na odrosty :-( ale widzę, że z wiekiem mi się robią coraz jaśniejsze, jak byłam mała to miałam takie bardzo ciemne, taką gorzką czekoladę, a teraz mam taki ciepły brąz z lekkim błyskiem rudości gdzieniegdzie :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
oj tam :evil_lol:
szkoda :( marzy mi się jakiś fajny rudy, ale nie chcę katować włosów farbą i później patrzeć na odrosty :-( ale widzę, że z wiekiem mi się robią coraz jaśniejsze, jak byłam mała to miałam takie bardzo ciemne, taką gorzką czekoladę, a teraz mam taki ciepły brąz z lekkim błyskiem rudości gdzieniegdzie :evil_lol:
Ja przez ponad rok nie farbowąłam, to szamponetką zrobiłam :)

Posted

Pofarbuję jak mi siwe zaczną wychodzić, chociaż nie każdemu szybko wychodzą:evil_lol: Znam babeczkę, która ma już 49 lat a swoje włosy ma naturalnie czarne, ani jednego siwego włoska i nigdy nie farbowane :)

Posted

[quote name='vege*']Pofarbuję jak mi siwe zaczną wychodzić, chociaż nie każdemu szybko wychodzą:evil_lol: Znam babeczkę, która ma już 49 lat a swoje włosy ma naturalnie czarne, ani jednego siwego włoska i nigdy nie farbowane :)Ja tam czasem lubie odświeżyć kolor :)

[quote name='dOgLoV']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/New 2013003/Obraz2448.jpg piękne zdjęcie wprost na nk :loveu:

Sebek ostatnio do mnie jak bylismy na wystawie " Iza zmieniła kolor włosów nie ??" a mówią że faceci tego nie zauważają :diabloti:
Wow to wyjątkowy jest, nie każdy takie rzeczy zauważa :)

Posted

Siemanko po starej znajomości zapraszam :
Zachęcamy do wzięcia udziału i propagowaniu wydarzenia "Zwierzę to nie prezent"
Rozsyłacie zaproszenia po swoich znajomych, niech się uświadamiają. Może kogoś to zastanowi, może ktoś dołączy, może chociaż jedne zwierzęce istnienie zostanie uratowane :loveu:

PRZYŁĄCZ SIĘ ! :smile:
https://www.facebook.com/events/493598697413975/

Przy okazji mam okazję zobaczyć co u Was :P

Ten kolor włosów komponuje Ci się z jesienią :D U nas tak leje a Wy macie tak ładnie ?:P

Posted

[quote name='sunshine']Siemanko po starej znajomości zapraszam :
Zachęcamy do wzięcia udziału i propagowaniu wydarzenia "Zwierzę to nie prezent"
Rozsyłacie zaproszenia po swoich znajomych, niech się uświadamiają. Może kogoś to zastanowi, może ktoś dołączy, może chociaż jedne zwierzęce istnienie zostanie uratowane :loveu:

PRZYŁĄCZ SIĘ ! :smile:
https://www.facebook.com/events/493598697413975/

Przy okazji mam okazję zobaczyć co u Was :P

Ten kolor włosów komponuje Ci się z jesienią :D U nas tak leje a Wy macie tak ładnie ?:P
Już zaglądam na fb :)
Te zdjęcia są stare, sprzed ponad 2tygodni i nie są w Suwałkach robione tylko w Pabianicach. Obecnie u nas okropna pogoda :(