Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 dOgLoV napisał(a):Iza masz nk ?? magdabroy napisał(a):Właśnie :p dOgLoV napisał(a):ma , własnie znalazła i zaprosiłam :DMam, ale w ogóle tam nie wchodzę, chyba z rok nie byłam :eviltong: Ale w takim razie zaraz wejdę he he Quote
łamAga Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 to musisz zaczac wchodzic codziennie bo Magda nie ma FB :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 dOgLoV napisał(a):to musisz zaczac wchodzic codziennie bo Magda nie ma FB :eviltong:Ha ha nie ma mowy, ja nie mam co tam robić :eviltong: No i nie mam Magdy w znajomych :eviltong: Quote
łamAga Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 To zaraz bedziesz miała :eviltong: i zdjęcie Kissa tam poproszę :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 dOgLoV napisał(a):To zaraz bedziesz miała :eviltong: i zdjęcie Kissa tam poproszę :eviltong: Może jutro wstawię :eviltong: Quote
łamAga Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 spoko , sie nie spieszy :eviltong: jaka Ty młodziutka jesteś :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 dOgLoV napisał(a):ma , własnie znalazła i zaprosiłam :D Ja też :) Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Izabela124. napisał(a):Ha ha nie ma mowy, ja nie mam co tam robić :eviltong: No i nie mam Magdy w znajomych :eviltong: To potwierdź zaproszenie ;) Quote
natija Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 heyka,widze,ze nk Wam sie przypomniala;) Quote
Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 dOgLoV napisał(a):spoko , sie nie spieszy :eviltong: jaka Ty młodziutka jesteś :diabloti:A co, wyglądam na starszą? Wiem, że tak :eviltong: magdabroy napisał(a):Ja też :) magdabroy napisał(a):To potwierdź zaproszenie ;) Angi napisał(a):też zaraz wyślę :pHa ha zaraz potwierdzę :D natija napisał(a):heyka,widze,ze nk Wam sie przypomniala;)To im :eviltong: Quote
natija Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 nk to nuda,nic sie nie dzieje,sprawdzenie nk to min i po zabawie;)wole fb:eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 natija napisał(a):nk to nuda,nic sie nie dzieje,sprawdzenie nk to min i po zabawie;)wole fb:eviltong:To tak jak i ja :) Quote
jamnicze Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Dobry wieczór :) Widzę, że stadko się powiększa :cool3: A ta pp, to czyja? Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 natija napisał(a):heyka,widze,ze nk Wam sie przypomniala;) Ja zapomniałam o nk dawno temu ;) Zaczęłam z tego korzystać ponownie, dopiero jak urodził się Theoś :eviltong: P.S. Iza, czemu "Grażynka"?? :razz: Aga, Iza i Angi, to powinny nam przez "pani" mówić :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 jamnicze napisał(a):Dobry wieczór :) Widzę, że stadko się powiększa :cool3: A ta pp, to czyja?Ta pp to dziewczyny, która była u mnie na kryciu z jej łysą suką :) magdabroy napisał(a): P.S. Iza, czemu "Grażynka"?? :razz: Aga, Iza i Angi, to powinny nam przez "pani" mówić :diabloti:Ha aha w technikum tak na mnie mówili, Ruda Grażyna :D Jest taka piosenka :evil_lol: O na pewno nie :eviltong: Quote
vege* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 To nk jeszcze istnieje? :O ja to usunęłam ze 3-4 lata temu xD Quote
Izabela124. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 vege* napisał(a):To nk jeszcze istnieje? :O ja to usunęłam ze 3-4 lata temu xDTeż chyba usunę, bo i tak tam nie wchodzę ;) Quote
Izabela124. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 vege* napisał(a):Nie ma co tam robić :pZdecydowanie :) Quote
Luzia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 vege* napisał(a):To nk jeszcze istnieje? :O ja to usunęłam ze 3-4 lata temu xD widzę że nie ja jedna :evil_lol: ale fejsa też usunęłam na początku tego roku :diabloti: Edit: Iza jedziesz do Kielc? Quote
Izabela124. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Luzia napisał(a):Iza jedziesz do Kielc?Jadę, będę w niedzielę, grzywacze wchodzą o 10, ring 14 :) Quote
Recommended Posts