Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Jedź do Wawy to też ją zobaczysz :D

Dobra, żegnam się z wami, zaraz mam PKS do Pabianic, jadę do Kissa dziewczyny :lol: A w niedzielę mamy wystawę w Częstochowie, więc proszę za Kissa i za mnie trzymać kciuki :) Po wystawie jadę do Wawy do Indi, będę tam do piątku, a potem ruszam do Poznania, a raczej Śremu do Kissa hodowczyni i z nią jadę w sobotę i w niedzielę na wystawę do Poznania, więc też proszę trzymać kciuki :)

aleś się rozbujała ;)

:kciuki:

Posted

[quote name='dOgLoV']trzymamy trzymamy , przyjdziemy pokibicowac ;)Super :)

[quote name='magdabroy']Ojej, jaka wycieczka ;)

Trzymam :)Lubię podróżować :)

[quote name='Angi']trzymam kciuki! potem napisz mi smsa co i jak ;)Z tego szczęścia nie napisałam, zapomniałam

[quote name='Alicja']aleś się rozbujała ;)

:kciuki:

[quote name='Błyskotka']Fajna mała :)

[quote name='Bolsbokser']Hejka, troszkę mnie nie było no i niestety nie mam czasu prześledzić wpisów, ale fotki przejrzałam ....

Miszczunio :loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/44633_497346587025959_737116194_n.jpg

[quote name='agaga21']oo, to prawie w moje okolice się zapędzasz. trzymam kciuki za was :)

[quote name='magda_p_dg']podejrzewam.... jednak jak coś to ją ukradnę znienacka :)

[quote name='Angi'][FONT=lucida grande]Kiss - ex 1, CWC, Winner i BOB ;)[/FONT]

[quote name='magdabroy']Gratulacje :multi:

[quote name='Ania!']Brawo, gratuluję :)

[quote name='Kaaasia']SUPER :multi::multi::multi:Dzięki :)
Wystawa w Częstochowie bardzo udana, Kiss ocena doskonała, CWC, zwycięzca psy i BOB!!!! A nie chcialam jechać, dobrze, że się jednak zmobilizowałam :D Mam fotki, ale wstawię dopiero jak wrócę z wojaży :) Teraz trzymajcie kciuki w weekend za Poznań :)

Posted

[quote name='magdabroy']Trzymam, trzymam :pSuper :)

[quote name='agaga21']gratuluję i trzymam kciuki za poznań :)Dziękuję :)

[quote name='Asiaczek']Malutka taka śmieszna, jak kucyk:)
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/1012260_497348433692441_416546223_n.jpg

My tez jestesmy w Poznaniu, ale tylko w niedzielę:)

Gratulacje za Częstochowę!!!!

pzdr.Bo grzywacze to takie małe kucyki :) Dziękuję i do zobaczenia w Poznaniu :)

[quote name='xxxkaluniaxxx']Gratki :multi: w Poznaniu w niedziele będę kibicować osobiście :cool3:To proszę podejść i się przywitać :)

Posted

Nie wiem, czy my się zobaczymy z Poznaniu, bo ja raczej wędrowac po halach nie będę. Będe miała ze soba 5 basków, więc im musze poświęcić czas na wysikanie i odstresowanie przed i po ocenie. Na pewno będe chciała przejść się po stoiskach, bo szukam wodzika do żmijki. I to wsio...

Pzdr.