łamAga Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Właśnie dostałam info, że Lala miała RTG i będzie czwórka dzieci Kissowo-Lalowych :loveu: super :multi: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']A RTG się pomyliło i będzie 10 szczyli :diabloti:[/QUOTE]RTG raczej się nie myli :eviltong: [quote name='jamnicze']No proszę ile tu wiadomości :) A Kiss poznał już twoje drugie maleństwo? Jej tatuś mi się podoba ;) Ciekawe ile faktycznie się urodzi małych kisulków? Na kiedy jest termin?[/QUOTE]Tak, poznał. Indi była z nami towarzysko na wystawie w Toruniu :) No i jak byłam w Egipcie to Kiss tydzień z nią mieszkał u współwłaścicielki :) Znają się bardzo dobrze i się lubią :) Termin od środy do maksymalnie soboty, następny tydzień oczywiście :) [quote name='dOgLoV']super :multi:[/QUOTE]:) Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Izabela124.']RTG raczej się nie myli :eviltong: [/QUOTE] Raczej :cool3: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Raczej :cool3:[/QUOTE]Ewentualnie o ejdnego mogłoby się pomylić, ale to też mało prawdopodobne :eviltong: Quote
natija Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Już się nie nogę doczekać dzieciaczkow, ciekawe jakie będą:-) Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='Alicja']Rodzinka wielodzietna się szykuje :)[/QUOTE] [quote name='natija']Już się nie nogę doczekać dzieciaczkow, ciekawe jakie będą:-)[/QUOTE] Na pewno będą śliczne :lol::loveu: Quote
Aleksandrossa Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Izabela124.']Na pewno będą śliczne :lol::loveu:[/QUOTE] Po takich rodzicach nie ma innej opcji :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 ... no to juz niedlugo... Czekamy na kolejne wiesci.Zdrówka dla Mamusi i spokojnego porodu:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Po takich rodzicach nie ma innej opcji :loveu:[/QUOTE]Jasne :loveu: [quote name='Asiaczek']... no to juz niedlugo... Czekamy na kolejne wiesci.Zdrówka dla Mamusi i spokojnego porodu:) pzdr.[/QUOTE]Jak się urodzą na pewno napiszę :) Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Izabela124.'] Jak się urodzą na pewno napiszę :)[/QUOTE] spróbowała byś nie :mad::eviltong: Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Izabela124.']Na pewno będą śliczne :lol::loveu:[/QUOTE] będą zajebiaszcze :loveu: jak się urodzi suka pp to będę płakać:cry::diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dOgLoV napisał(a):spróbowała byś nie :mad::eviltong::eviltong: xxxkaluniaxxx napisał(a):będą zajebiaszcze :loveu: jak się urodzi suka pp to będę płakać:cry::diabloti:Nie ma co płakać tylko kupować trzeba :D Quote
Izabela124. Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Mam dla was jeszcze trochę fotek Indi, autorzy: Agnieszka Mazurek i Aneta Pietruszczyńska Quote
Izabela124. Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dOgLoV napisał(a):słodka :loveu:W niedzielę ją zobaczę :loveu: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Izabela124. napisał(a):W niedzielę ją zobaczę :loveu: uoooo a ja nie :roll: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='dOgLoV']uoooo a ja nie :roll:Jedź do Wawy to też ją zobaczysz :D Dobra, żegnam się z wami, zaraz mam PKS do Pabianic, jadę do Kissa dziewczyny :lol: A w niedzielę mamy wystawę w Częstochowie, więc proszę za Kissa i za mnie trzymać kciuki :) Po wystawie jadę do Wawy do Indi, będę tam do piątku, a potem ruszam do Poznania, a raczej Śremu do Kissa hodowczyni i z nią jadę w sobotę i w niedzielę na wystawę do Poznania, więc też proszę trzymać kciuki :) Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='Izabela124.']Jedź do Wawy to też ją zobaczysz :D Dobra, żegnam się z wami, zaraz mam PKS do Pabianic, jadę do Kissa dziewczyny :lol: A w niedzielę mamy wystawę w Częstochowie, więc proszę za Kissa i za mnie trzymać kciuki :) Po wystawie jadę do Wawy do Indi, będę tam do piątku, a potem ruszam do Poznania, a raczej Śremu do Kissa hodowczyni i z nią jadę w sobotę i w niedzielę na wystawę do Poznania, więc też proszę trzymać kciuki :) trzymamy trzymamy , przyjdziemy pokibicowac ;) Quote
Recommended Posts