Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']Chcę po niej pupsa, pamiętaj :p[/QUOTE]Pamiętam ;) Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Mi się podoba ten czarny grzywek :loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/424667_593841510649439_387030803_n.jpg Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.'] Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti: [/QUOTE] I tak pójdę do piekła więc różnicy mi to nie robi :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Jest cudowna, taką sukę zawsze chciałam mieć :loveu: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti: U każdego współwłasność działa inaczej, indywidualnie warunki się ustala z drugim współwłaścicielem :)[/QUOTE] Jeju jakie tu nowości :crazyeye: a nagadane ze nie mogłam sie przebić żeby zobaczyć co to za szczenię :loveu::loveu::loveu::loveu: piękna :loveu::loveu::loveu::loveu: My też myślimy o współwłasności jak nam jakiś szczeniak zostanie po Qweni ;) Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Mi się podoba ten czarny grzywek :loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/424667_593841510649439_387030803_n.jpgNo fajny jest, taki miś :) [quote name='xxxkaluniaxxx']I tak pójdę do piekła więc różnicy mi to nie robi :evil_lol: Ha ha to się tam spotkamy :D [quote name='dOgLoV']Jeju jakie tu nowości :crazyeye: a nagadane ze nie mogłam sie przebić żeby zobaczyć co to za szczenię :loveu::loveu::loveu::loveu: piękna :loveu::loveu::loveu::loveu: My też myślimy o współwłasności jak nam jakiś szczeniak zostanie po Qweni ;)No Indyczek śliczna :loveu: Współwłasność jest fajna, ale z jakąś zaufaną osobą, bo czasem są i konflikty :) Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.'] Współwłasność jest fajna, ale z jakąś zaufaną osobą, bo czasem są i konflikty :)[/QUOTE] dokładnie , to musi byc osoba która nas nie zrobi w "uja" że tak brzydko napiszę ;) nie chciało by mi sie później sprzeczac z kims o psa ;) Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie , to musi byc osoba która nas nie zrobi w "uja" że tak brzydko napiszę ;) nie chciało by mi sie później sprzeczac z kims o psa ;)[/QUOTE]No właśnie :) Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Nie miałam tego w planach, ale zgłosiłam Kissa na wystawę do Częstochowy i pojadę zobaczyć Lalę, jego dziewczynę w ciąży :D Quote
Alicja Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.']No to relacje z wolontariatu. Było na prawdę fantastycznie, na kolejny work camp na pewno pojadę, jeśli będę mogła :) Kiss zaprzyjaźniał się z konmi, miał tam dwie koleżanki: Amber- biszkoptową labradorkę i Carlę- czarno-białą grzywaczkę :) Wyszalał się za wszystkie czasy. Dzień po przyjeździe do domu ciągle spał, odsypiał te 6dni ha ha Chodził z nami do lasu, po bagnach, torfowiskach itp Był też na obrączkowaniu ptaków, w ogóle one go nie interesowały. Na pewno przytył, bo wszyscy tam go dokarmiali :evil_lol: Fotki będą jak koleżanka wyśle :) no to miałaś super wyprawę , samej by mi się podobał udział w takiej akcji [quote name='Izabela124.']Nie miałam tego w planach, ale zgłosiłam Kissa na wystawę do Częstochowy i pojadę zobaczyć Lalę, jego dziewczynę w ciąży :D ciekawość zwyciężyła :D teściowa musi dogladnąć synowej ;) Fajna ta Indi :) Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie miałam tego w planach, ale zgłosiłam Kissa na wystawę do Częstochowy i pojadę zobaczyć Lalę, jego dziewczynę w ciąży :D ooooooooooo widzisz :lol: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Alicja']no to miałaś super wyprawę , samej by mi się podobał udział w takiej akcji ciekawość zwyciężyła :D teściowa musi dogladnąć synowej ;) Fajna ta Indi :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ooooooooooo widzisz :lol:[/QUOTE] Nie mogłam się powstrzymać i muszę zobaczyć Lalę przed porodem :) Będą też zdjecia Lali i Kissa razem :) Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']super :multi:[/QUOTE]To jeszcze 1,5tygodnia czekania :) Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.']To jeszcze 1,5tygodnia czekania :)[/QUOTE] jakos dam rade wytrzymać :lol: Quote
Recommended Posts