Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']Miłej zabawy ;)

[quote name='*Monia*']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Obraz1052.jpg - ja też chcę do tej wody :placz:
U nas tak zimno, że mi się z pracy wychodzić nie chce...

Udanego pobytu :)

[quote name='dOgLoV']Czytam ! :eviltong:

Piekne błękitne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Obraz1055.jpg kolano se zepsułas ?? czy tylko tak widać :eviltong:

udanego wypadu :loveu:

miałam wziąć udział w konkursie fotograficznym " Natura 2000" ale mi sie odechciało :eviltong::eviltong:

[quote name='justysiek']udanego pobytu!:loveu:

[quote name='M&S']Udanego wypoczynku:)

Liczymy na fotencje;)

[quote name='Błyskotka']Super ta wyspa :)
Udanego wyjazdu :)

[quote name='Ania!']Baw się dobrze :)

[quote name='magdabroy']Wracaj już, bo zdjęcia bym pooglądała :)Dzięki wszystkim za miłe słowa :) Niedawno wróciłam do domu. Byłam tam z Kissem, miał pełno wrażeń. Jutro opiszę co nieco. Zdjęć nie robiłam, bo nie wzięłam aparatu ze soba, bo pożyczyłam koleżance, ale jakieś fotki wstawię jak dostanę :)
Agnieszka- tak skaleczyłam kolano na koralowcu, bolało i krew się lała, na fotce widać posmarowane je jodyną

Posted

[quote name='Błyskotka']To czekamy na relację :)Już zaraz będzie :)

[quote name='Alicja']ale fajny :)
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Obraz1077.jpg

Nie spaliłaś się na słonku ?Nie, bo ciągle smarowałam się kremem z filtrem :)

[quote name='jamnicze']Rany, to Kisulek już ojcem zostanie? Ależ ten czas szybko leci :)
Starsznie ten czas szybko leci, w styczniu Kiss będzie miał 2lata
[quote name='dOgLoV']wróciliście :multi:

szkoda ze fotek nie macie :mad:Będą fotki od koleżanki :D

Posted

No to relacje z wolontariatu. Było na prawdę fantastycznie, na kolejny work camp na pewno pojadę, jeśli będę mogła :) Kiss zaprzyjaźniał się z konmi, miał tam dwie koleżanki: Amber- biszkoptową labradorkę i Carlę- czarno-białą grzywaczkę :) Wyszalał się za wszystkie czasy. Dzień po przyjeździe do domu ciągle spał, odsypiał te 6dni ha ha Chodził z nami do lasu, po bagnach, torfowiskach itp Był też na obrączkowaniu ptaków, w ogóle one go nie interesowały. Na pewno przytył, bo wszyscy tam go dokarmiali :evil_lol: Fotki będą jak koleżanka wyśle :)

Posted

[quote name='magdabroy']A napiszesz o niej coś więcej niż samo imię :eviltong:Jest z Holandii, domowe imię to Indi, mieszka u tej osoby co ma ze mną Kissa na współwłasność. Dobrze nam się współpracuje, więc wzięłyśmy kolejnego psa na współwłasność. Tym razem mieszka u niej. Ma super charakter, jest wesoła, niczego chyba się nie boi. Widziałam ją ostatni raz na wystawie w Toruniu :) Teraz po Poznaniu pojadę ją zobaczyć :)
Link do bazy: http://www.chinesecrested.no/en/registry/115886/Caught+In+The+Act+of+Roxy.s+Pride.html

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak, ma dopiero 5,5 miesiąca :)
Nikt, przywieziono nam ją :D[/QUOTE]

To masz szczęście, bo już myślałam, że byłaś tak blisko mnie i mnie nie odwiedziłaś :mad::eviltong:

[quote name='Izabela124.']

Poszło pw :)[/QUOTE]

A ja też mogę poznać te warunki?!

Posted

[quote name='magdabroy']To masz szczęście, bo już myślałam, że byłaś tak blisko mnie i mnie nie odwiedziłaś :mad::eviltong:

[/QUOTE]Jak wybiorę się na wystawę do Niemiec to na pewno Cię odwiedzę :)