Izabela124. Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='magdabroy']Miłej zabawy ;) [quote name='*Monia*']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Obraz1052.jpg - ja też chcę do tej wody :placz: U nas tak zimno, że mi się z pracy wychodzić nie chce... Udanego pobytu :) [quote name='dOgLoV']Czytam ! :eviltong: Piekne błękitne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Obraz1055.jpg kolano se zepsułas ?? czy tylko tak widać :eviltong: udanego wypadu :loveu: miałam wziąć udział w konkursie fotograficznym " Natura 2000" ale mi sie odechciało :eviltong::eviltong: [quote name='justysiek']udanego pobytu!:loveu: [quote name='M&S']Udanego wypoczynku:) Liczymy na fotencje;) [quote name='Błyskotka']Super ta wyspa :) Udanego wyjazdu :) [quote name='Ania!']Baw się dobrze :) [quote name='magdabroy']Wracaj już, bo zdjęcia bym pooglądała :)Dzięki wszystkim za miłe słowa :) Niedawno wróciłam do domu. Byłam tam z Kissem, miał pełno wrażeń. Jutro opiszę co nieco. Zdjęć nie robiłam, bo nie wzięłam aparatu ze soba, bo pożyczyłam koleżance, ale jakieś fotki wstawię jak dostanę :) Agnieszka- tak skaleczyłam kolano na koralowcu, bolało i krew się lała, na fotce widać posmarowane je jodyną Quote
Alicja Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 ale fajny :) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Obraz1077.jpg Nie spaliłaś się na słonku ? Quote
jamnicze Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Izabela124.']Dzięki :) 36 dzień ciąży, dzieci Lali i Kissa rosną :D Rany, to Kisulek już ojcem zostanie? Ależ ten czas szybko leci :) Quote
łamAga Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 wróciliście :multi: szkoda ze fotek nie macie :mad: Quote
Izabela124. Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='Błyskotka']To czekamy na relację :)Już zaraz będzie :) [quote name='Alicja']ale fajny :) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Obraz1077.jpg Nie spaliłaś się na słonku ?Nie, bo ciągle smarowałam się kremem z filtrem :) [quote name='jamnicze']Rany, to Kisulek już ojcem zostanie? Ależ ten czas szybko leci :) Starsznie ten czas szybko leci, w styczniu Kiss będzie miał 2lata [quote name='dOgLoV']wróciliście :multi: szkoda ze fotek nie macie :mad:Będą fotki od koleżanki :D Quote
Izabela124. Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 No to relacje z wolontariatu. Było na prawdę fantastycznie, na kolejny work camp na pewno pojadę, jeśli będę mogła :) Kiss zaprzyjaźniał się z konmi, miał tam dwie koleżanki: Amber- biszkoptową labradorkę i Carlę- czarno-białą grzywaczkę :) Wyszalał się za wszystkie czasy. Dzień po przyjeździe do domu ciągle spał, odsypiał te 6dni ha ha Chodził z nami do lasu, po bagnach, torfowiskach itp Był też na obrączkowaniu ptaków, w ogóle one go nie interesowały. Na pewno przytył, bo wszyscy tam go dokarmiali :evil_lol: Fotki będą jak koleżanka wyśle :) Quote
Izabela124. Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Dobra, czas najwyższy przedstawić nowa sukę w mojej hodowli, nie mieszka u mnie tylko u współwłaścicielki: [h=5]CAUGHT IN THE ACT of Roxy's Pride[/h] Quote
Izabela124. Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='justysiek']wow :):loveu: sliczna.[/QUOTE] Od poczatku mi sie bardzo podobala, jest cudowna :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='agaga21']Fajna golaska :)[/QUOTE]Jutro wstawie wiecej jej zdjec :) Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 A napiszesz o niej coś więcej niż samo imię :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']A napiszesz o niej coś więcej niż samo imię :eviltong:Jest z Holandii, domowe imię to Indi, mieszka u tej osoby co ma ze mną Kissa na współwłasność. Dobrze nam się współpracuje, więc wzięłyśmy kolejnego psa na współwłasność. Tym razem mieszka u niej. Ma super charakter, jest wesoła, niczego chyba się nie boi. Widziałam ją ostatni raz na wystawie w Toruniu :) Teraz po Poznaniu pojadę ją zobaczyć :) Link do bazy: http://www.chinesecrested.no/en/registry/115886/Caught+In+The+Act+of+Roxy.s+Pride.html Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ło matko, to jeszcze dzieciak jest :crazyeye::loveu: A kto po nią jechał do NL?? Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ło matko, to jeszcze dzieciak jest :crazyeye::loveu: A kto po nią jechał do NL??[/QUOTE] Tak, ma dopiero 5,5 miesiąca :) Nikt, przywieziono nam ją :D Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Laraine']Piękna :loveu:[/QUOTE]Dziękuję i witam nowego gościa :) Quote
justysiek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Iza a jakie masz warunki na współwlasności? Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Laraine']Dziękuję za powitanie i również witam :)[/QUOTE]:) [quote name='justysiek']Iza a jakie masz warunki na współwlasności?[/QUOTE]Poszło pw :) Quote
justysiek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.']:) Poszło pw :)[/QUOTE] ok czekam :) Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Tak, ma dopiero 5,5 miesiąca :) Nikt, przywieziono nam ją :D[/QUOTE] To masz szczęście, bo już myślałam, że byłaś tak blisko mnie i mnie nie odwiedziłaś :mad::eviltong: [quote name='Izabela124.'] Poszło pw :)[/QUOTE] A ja też mogę poznać te warunki?! Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']To masz szczęście, bo już myślałam, że byłaś tak blisko mnie i mnie nie odwiedziłaś :mad::eviltong: [/QUOTE]Jak wybiorę się na wystawę do Niemiec to na pewno Cię odwiedzę :) Quote
Recommended Posts