Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Angi']Iza tajniak xD Ty chcesz mieć kiedyś pp czy same hl? Pp i hl :) Koniec, reszta kiedy indziej :D Quote
*Magda* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Obraz995.jpg zmęczyli się modlitwą :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='magdabroy']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Obraz995.jpg zmęczyli się modlitwą :diabloti:Nie, oni mają takie dziwne zwyczaje, że jak ktoś jest bardzo pobożny to siedzi w tym meczecie i parę tygodni albo miesięcy, rodzina im żarcie przynosi :D Quote
vege* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie, oni mają takie dziwne zwyczaje, że jak ktoś jest bardzo pobożny to siedzi w tym meczecie i parę tygodni albo miesięcy, rodzina im żarcie przynosi :D[/QUOTE] masakra :mdleje: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']masakra :mdleje:[/QUOTE]Dla mnie też masakra, ale oni są pobożnym krajem :D Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']Ale żeby tygodniami tam leżeć xD[/QUOTE] Kto co lubi :evil_lol: Quote
*Monia* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Egipt :loveu:, ciepełko :loveu:. Basen, leżaczek, parasol jak za mocno słonko przygrzewa w tyłek, książka i drineczek - żyć nie umierać :lol:. Niestety w tym roku nie miałam kasy na wyjazd więc tylko mogę patrzeć i zazdrościć :placz: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='*Monia*']Egipt :loveu:, ciepełko :loveu:. Basen, leżaczek, parasol jak za mocno słonko przygrzewa w tyłek, książka i drineczek - żyć nie umierać :lol:. Niestety w tym roku nie miałam kasy na wyjazd więc tylko mogę patrzeć i zazdrościć :placz:[/QUOTE]W końcu ktoś lubi ciepełko tak jak ja :D Koniecznie muszę ten wyjazd powtórzyć :) Quote
vege* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Chcecie poprawić sobie humor, idźcie na porodówkę :evil_lol: normalnie nie ogarniam tej dziewuchy :roflt: Quote
*Monia* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Izabela124.']W końcu ktoś lubi ciepełko tak jak ja :D Koniecznie muszę ten wyjazd powtórzyć :)[/QUOTE] Bardzo lubię ciepełko. Wieczorami w Egipcie w bluzie śmigałam bo za zimno mi było :p . Ja też za rok mam zamiar się wybrać o ile będę pracować i będzie możliwość ustalenia wspólnego terminu urlopu razem ze koleżanką/koleżankami :). I tym razem zabiorę maskę do nurkowania, bo zakochałam się w rafie i rybkach, liczę że i delfiny z bliska zobaczę bo ostatnim razem byłam już na plaży jak przypłynęły... Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']Chcecie poprawić sobie humor, idźcie na porodówkę :evil_lol: normalnie nie ogarniam tej dziewuchy :roflt:[/QUOTE]Ha ha to, co tam się dzieje jest chore :evil_lol: [quote name='*Monia*']Bardzo lubię ciepełko. Wieczorami w Egipcie w bluzie śmigałam bo za zimno mi było :p . Ja też za rok mam zamiar się wybrać o ile będę pracować i będzie możliwość ustalenia wspólnego terminu urlopu razem ze koleżanką/koleżankami :). I tym razem zabiorę maskę do nurkowania, bo zakochałam się w rafie i rybkach, liczę że i delfiny z bliska zobaczę bo ostatnim razem byłam już na plaży jak przypłynęły...[/QUOTE]Ja maskę miałam, bez tego nie ma co się wybierać, snurkowąłam i nurkowałam, było świetnie, ale przy nurkowaniu mega się bałam ha ha Ciągle trzymałam instruktora za rękę :evil_lol: Ja delfinów nie miałam okazji zobaczyć :( Quote
vege* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Izabela124.']Ha ha to, co tam się dzieje jest chore :evil_lol: Ja maskę miałam, bez tego nie ma co się wybierać, snurkowąłam i nurkowałam, było świetnie, ale przy nurkowaniu mega się bałam ha ha Ciągle trzymałam instruktora za rękę :evil_lol: Ja delfinów nie miałam okazji zobaczyć :( A jakiś przystojny chociaż był?:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']A jakiś przystojny chociaż był?:evil_lol:[/QUOTE]W sumie z trzema pływałam, za pierwszym razem z jednym, no to fajny był, potem z takim starym, a na koniec były fotki i z murzynem :D Pierwszy najlepszy, ale murzyn najwięcej mi pokazał :diabloti: Quote
vege* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Uhuhu no to miałaś atrakcje :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']Uhuhu no to miałaś atrakcje :diabloti:[/QUOTE]Nurkowanie to jendak przeżycie, tym bardziej, że pierwszy raz to robiłam a po drugie nie umiem dobrze pływać i bałam się, że mi tlenu zabraknie i się utopię (chociaż to niemożliwe :diabloti:) ha ha wiem, dziwna jestem czasem :D Quote
vege* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ja też nigdy nie nurkowałam, a chciałabym kiedyś spróbować, pływać umiem ;) Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']Ja też nigdy nie nurkowałam, a chciałabym kiedyś spróbować, pływać umiem ;)[/QUOTE]Wszystko przed Tobą, trzeba spełniać swoje zachcianki :D Quote
vege* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Na razie 'zachciankę' mam tylko jedną, która mi starcza, na nurkowanie nie mam takiego parcia chociaż nie mówię, że to nie fajne ;) Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']Na razie 'zachciankę' mam tylko jedną, która mi starcza, na nurkowanie nie mam takiego parcia chociaż nie mówię, że to nie fajne ;)[/QUOTE]No pewnie o Nf chodzi, to jeszcze poczekasz, ale jaka radocha będzie jak już będzie u Ciebie :) Quote
vege* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Tak dokładnie o to :) Wiem, że moja radość będzie nie do opisania bo tak na prawdę tylko na to tak strasznie czekam tyle lat :) Quote
*Magda* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie, oni mają takie dziwne zwyczaje, że jak ktoś jest bardzo pobożny to siedzi w tym meczecie i parę tygodni albo miesięcy, rodzina im żarcie przynosi :D Ale muszą capić :diabloti: [quote name='Izabela124.']W sumie z trzema pływałam, za pierwszym razem z jednym, no to fajny był, potem z takim starym, a na koniec były fotki i z murzynem :D Pierwszy najlepszy, ale murzyn najwięcej mi pokazał :diabloti: Nie dziwię się, bo ponoć mają większe...:diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='vege*']Tak dokładnie o to :) Wiem, że moja radość będzie nie do opisania bo tak na prawdę tylko na to tak strasznie czekam tyle lat :)[/QUOTE] :) [quote name='magdabroy']Ale muszą capić :diabloti: Nie dziwię się, bo ponoć mają większe...:diabloti:[/QUOTE]Nie capili tamci :eviltong: Nie wiem, nie sprawdzałam :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Masz Aga, dla Ciebie Olcia fasolcia :loveu: Quote
Recommended Posts