Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']Czemu ??[/QUOTE]Po prostu mam taką zasadę, niektóre fundacje są bardzo dziwne i nie liczy się dla nich prawdziwa rzetelna pomoc tylko kasa i dojście do celu po trupach.

[quote name='Angi']ja wiem czemu :lol:
chyba[/QUOTE]Ha ha jak czytałaś co się działo na wydarzeniu grzywaczy i na dogo to na pewno wiesz :D Ale to nie chodzi tylko o to.

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha z tą chałupą byłabym mu bardzo wdzięczna :D
Ale dziwna jesteś :eviltong: Jak można nie lubić ciepełka? :shake:[/QUOTE]

Nie dziwię się :lol:

Ciepełko jest fajne, ale upał już nie :eviltong: A wszystko co powyżej 25 upałem już jest :diabloti:

Co do suczki, ciekawa jestem czy suczki po niej też takie wielkie mioty będą dawać :)

Posted

[quote name='Luzia']Nie dziwię się :lol:

Ciepełko jest fajne, ale upał już nie :eviltong: A wszystko co powyżej 25 upałem już jest :diabloti:

Co do suczki, ciekawa jestem czy suczki po niej też takie wielkie mioty będą dawać :)[/QUOTE]Upadł to powyżej 40stopni :eviltong:
No też jestem tego ciekawa :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Po prostu mam taką zasadę, niektóre fundacje są bardzo dziwne i nie liczy się dla nich prawdziwa rzetelna pomoc tylko kasa i dojście do celu po trupach.[/QUOTE]

Mi wystarczyło, że 2 osoby, które "znam" na dogo nie dostały psa/kota z fundacji, bo "coś tam" :roll:
Więc się nie dziwię, że też nie chcesz ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Mi wystarczyło, że 2 osoby, które "znam" na dogo nie dostały psa/kota z fundacji, bo "coś tam" :roll:
Więc się nie dziwię, że też nie chcesz ;)[/QUOTE]Dużo osób ma złe doświadczenia z Fundacjami. Jest tyle bezdomnych psów, że i bez nich można jakiemuś pomóc :)

Posted

[quote name='vege*']Ludzie z fundacji robią takie akcje, że też bym nie chciała stamtąd psa :shake:[/QUOTE]

Potem się fundacje dziwią, że ludzie wolą kupić od pseudo :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Potem się fundacje dziwią, że ludzie wolą kupić od pseudo :roll:[/QUOTE]Też się dziwię, bo zamiast do Fundacji można iść do schronu albo z jakiegoś DT wziąć psa, ewentualnie burka z ulicy :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Bo hodowca to normalny człowiek a Fundacja, cóż, polemizowałabym :D
ja też :lol:
[quote name='Angi']znam ludzi z jednej fundacji, nawet im pomagałam kiedyś w akcjach i są spoko. ;)
Nie każdy z fundacji jest dziwny ;)