Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']A po pupie chcesz :mad:Na razie to ja się idę kąpać, bo niedawno wstałam :eviltong: Ale żeby nie było z psami już byłam i nawet je nakarmiłam :lol: Tymczasem masz zachwycaj się innymi fotkami :D

Finały z wystawy IX grupy w Toruniu:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobra, pozachwycałam się zdjęciami psiaków :p

Wykapałaś się? To teraz dawaj foty z Egiptu, bo mi zimno i pooglądałabym coś, co mnie ogrzeje :evil_lol:[/QUOTE]Wykąpałam, ale nic poza tym ha ha Może dziś ogarnę te fotki z Egiptu i jutro wstawię :)

Posted

[quote name='magdabroy']To ja do jutra zamarznę :evil_lol:[/QUOTE]Weź nic mi nie gadaj o zimnie. U nas ciągle leje od ponad tygodnia, jest zimno i jeszcze w blokach nie grzeją i mi wieczorami jest bardzo zimno. Ja chcę lato!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

U mnie też codziennie leje :( Dziś jeszcze nie padało, ale dzień się jeszcze nie skończył :eviltong:

Dobrze, że ja sobie sama ustalam, kiedy włączyć ogrzewanie :diabloti::multi:

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie też codziennie leje :( Dziś jeszcze nie padało, ale dzień się jeszcze nie skończył :eviltong:

Dobrze, że ja sobie sama ustalam, kiedy włączyć ogrzewanie :diabloti::multi:[/QUOTE]U mnie pada non stop, bez przerwy :( Czasem tylko mocniej a czasem słabiej. Obecnie leje. Nawet nie mam jak psów wybiegać, bo książęta w deszcz nie chcą wychodzić z domu. Zazdroszczę :eviltong:

Posted

[INDENT] [B]Zapraszam na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247239-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-Rustiego-do-27-wrze%C5%9Bnia-do-godz-21?p=21327937#post21327937"]<klik>[/URL][/B]
[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Bez_tytu1420u_2.jpg[/IMG] [/INDENT]