Izabela124. Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Tak w ogóle Ola miała dziś swój pierwszy dzień w przedszkolu. Nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko płynie. Jeszcze tak niedawno się chwaliłam, że mam siostrę :D Quote
Luzia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 oj leci czas, leci, pamiętam jak moja młoda miała pępek klejony ze względu na przepuklinę - dziś miała pierwszy dzień w gimnazjum :lol: Quote
Oscar Patric Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 oj,tak zdecydowanie czas za szybko leci,dzisiaj moja Siostra miała pierwszy dzień w II technikum,a jeszcze nie dawno na nocnik sikała:eviltong: Quote
natija Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 leci leci szybciutko,po moich corkach widze jak szybko:);) Quote
Asiaczek Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ciekawa relacja, choc mi zabrakło opisów psów. ale przy tylu fotkach to chyba nierealne, co? Opis typu imie i nazwisko psa, klasa i lokata.... pzdr. Quote
jamnicze Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Coraz ładniejsze zdjęcia robisz, a pamiętam początki ;) Gratulacje dla Kissa i jego rodzinki :) Quote
Izabela124. Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Luzia napisał(a):oj leci czas, leci, pamiętam jak moja młoda miała pępek klejony ze względu na przepuklinę - dziś miała pierwszy dzień w gimnazjum :lol: unikatowydiament napisał(a):oj,tak zdecydowanie czas za szybko leci,dzisiaj moja Siostra miała pierwszy dzień w II technikum,a jeszcze nie dawno na nocnik sikała:eviltong: natija napisał(a):leci leci szybciutko,po moich corkach widze jak szybko:);) Błyskotka napisał(a):No czas szybko leci :-( Zgadzam się, czas za szybko leci Asiaczek napisał(a):Ciekawa relacja, choc mi zabrakło opisów psów. ale przy tylu fotkach to chyba nierealne, co? Opis typu imie i nazwisko psa, klasa i lokata.... pzdr.Jak wstawiam na tutaj fotki to nie chce mi się tego wszystkiego pisać, za dużo roboty :) jamnicze napisał(a):Coraz ładniejsze zdjęcia robisz, a pamiętam początki ;) Gratulacje dla Kissa i jego rodzinki :)Dziękuję :) Quote
bety Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Hurtowe gratulacje!!!1 ;) Dużo zdrówka dla taty - u mojego też wykryto podwyższony poziom cukru ale na razie jest tylko na diecie. Fotki jak zwykle - SUPER! Czekam na Egipt :) Pzdr Quote
Błyskotka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ooooo Egipt też z chęcią sobie pooglądam :) Uwielbiam "zwiedzać" i oglądać widoki :) Quote
Izabela124. Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 bety napisał(a):Hurtowe gratulacje!!!1 ;) Dużo zdrówka dla taty - u mojego też wykryto podwyższony poziom cukru ale na razie jest tylko na diecie. Fotki jak zwykle - SUPER! Czekam na Egipt :) Pzdr Błyskotka napisał(a):Ooooo Egipt też z chęcią sobie pooglądam :) Uwielbiam "zwiedzać" i oglądać widoki :) Jeszcze nie ogarnęłam zdjęć z Egiptu, jak to zrobię to na pewno fotki wstawię :) Quote
M&S Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Izabela124.']Tak w ogóle Ola miała dziś swój pierwszy dzień w przedszkolu. Nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko płynie. Jeszcze tak niedawno się chwaliłam, że mam siostrę :D Ola to już pannica;) Miłego dnia:) Quote
Izabela124. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='M&S']Ola to już pannica;) Miłego dnia:) Dziękuję :) Mam zaległe fotki z pobytu u koleżanki w Starej Ruskołęce- okolice Ostrowi Mazowieckiej Dafne Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/IMG_4342.jpg fajny misiek :) Quote
Izabela124. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='magdabroy']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/IMG_4342.jpg fajny misiek :)Dziewczyna Kissa :D Quote
Izabela124. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Błyskotka napisał(a):Ale psisko :)Ogromny, waży więcej ode mnie i Kissa razem :D Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Hejka ;) super fotki ;) psiak ogromny i słodziasty :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Hejka ;) super fotki ;) psiak ogromny i słodziasty :loveu:Prawda, jest bardzo słodziasta :loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ale piękna suczka z Dafne:loveu: Quote
M&S Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Misiek:):) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/IMG_4341.jpg Pozdrawiamy. Quote
Recommended Posts