Riven Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha nie ma tak dobrze :D -.- no weź chociaż marzeń nie psuj !:P Quote
C&B Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Izabela124. napisał(a): Ok, wyślę na fb Ok, to ja czekam, dzięki :) Quote
Izabela124. Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Riven napisał(a):-.- no weź chociaż marzeń nie psuj !:PHa ha dobra, żartowałam :D C&B napisał(a):Ok, to ja czekam, dzięki :)Wysłane :) Quote
Kaaasia Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Każdy ma zwloty i upadki. Dla mnie dzień kiedy nie chcę ubić któregoś gnojka jest dniem straconym :evil_lol: Quote
M&S Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Kaaasia napisał(a):Każdy ma zwloty i upadki. Dla mnie dzień kiedy nie chcę ubić któregoś gnojka jest dniem straconym :evil_lol: I to jest piękne;) Cześć Iza. Jakie najbliższe plany wystawowe? będziesz w Warszawie na krajówce? Quote
Izabela124. Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Kaaasia napisał(a):Każdy ma zwloty i upadki. Dla mnie dzień kiedy nie chcę ubić któregoś gnojka jest dniem straconym :evil_lol:Ha ha to tak jak u mnie :D M&S napisał(a):I to jest piękne;) Cześć Iza. Jakie najbliższe plany wystawowe? będziesz w Warszawie na krajówce?Witaj :) Do Warszawy na krajówkę się nie wybieram, w planach mam 2xPoznań, Kielce i zimowy NDM :) Quote
M&S Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Izabela124. napisał(a): Witaj :) Do Warszawy na krajówkę się nie wybieram, w planach mam 2xPoznań, Kielce i zimowy NDM :) Fajne plany, szkoda, że bez Warszawy... Quote
Izabela124. Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 M&S napisał(a):Fajne plany, szkoda, że bez Warszawy...Mam już dwa wnioski z krajówek, brakuje mi jeszcze jeden z międzynarodówki no i odstęp czasu by Kiss był Championem Polski. Ale w nowym roku będę i tak na krajówki jeździła :) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 unikatowydiament napisał(a):witamy się:)Witam serdecznie :) Quote
Kaaasia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Izabela124. napisał(a):Ha ha to tak jak u mnie :D Witaj :) Do Warszawy na krajówkę się nie wybieram, w planach mam 2xPoznań, Kielce i zimowy NDM :) A jesienny NDM? Ja się cały czas zastanawiam nad Poznaniem (a korci mnie bardzo) ale nie wiem jak z dojazdem :roll: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Kaaasia napisał(a):A jesienny NDM? Ja się cały czas zastanawiam nad Poznaniem (a korci mnie bardzo) ale nie wiem jak z dojazdem :roll: Na jesienny się nie wybieram. na zimowy tak, bo wtedy znajoma ma urodziny i jadę do niej, przy okazji zaliczymy wystawę :D Jeszcze nie wiem jak do Poznania będę jechała. Quote
Kaaasia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Izabela124. napisał(a):Na jesienny się nie wybieram. na zimowy tak, bo wtedy znajoma ma urodziny i jadę do niej, przy okazji zaliczymy wystawę :D Jeszcze nie wiem jak do Poznania będę jechała. Ja bym chciała na jesienną ale nie planuję, bo jak dotąd wszystko moje plany poszły się ....:evil_lol: Poznan korci bardzo, bardzo. Mam pociąg i wysiada się na samej wystawie :evil_lol: tylko nie wiem czy ze szczeniorem warto. Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Jak miło że będziesz w Poznaniu :evil_lol: Liczę na fotkę z Kissem jeśli będzie można :cool3: Quote
Recommended Posts