Izabela124. Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 magdabroy napisał(a):No to gratki dla Kissa :multi: Ty$ka napisał(a):Gratulacje dla Was :)Dziękuję bardzo :) Quote
Alicja Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Izabela124. napisał(a):Zgadłaś, nie wypadało nie dać wygrać no ba ...:lol: Jak tam tata ?? Quote
Izabela124. Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :)Dzięki :) Alicja napisał(a):no ba ...:lol: Jak tam tata ??Tata wyszedł ze szpitala, bierze insulinę, musi kilka razy dziennie mierzyć poziom cukru i zapisywać. Tak przez miesiąc. Później jak w miarę ureguluje się wszystko to na tabletki przejdzie :) Quote
Izabela124. Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Alicja napisał(a):No i dietka ;)Tak, dietkę już trzyma :) Quote
Asiaczek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Izabela124. napisał(a):Na obu wystawach było super, atmosfera fantastyczna, pogoda świetna! W sobotę Kiss ocena doskonała, lokata I, CWC a dziś ocena bardzo dobra, lokata I. Dzisiejsza ocena była do przewidzenia, ale chciałam sparwdzić czy sędzia jest kompetentny. Niestety nie jest, wybór BOBa mega dyskusyjny i wstydziłabym się dać takiemu psu ocenę bardzo dobrą a co tu mówić o daniu zwycięzcy rasy Tak czy siak - gratulujemy:) Alicja napisał(a):widać był ze ,,słusznej,, hodowli ;) Gratki dla Was :) No i handler pierwsza klasa... pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Asiaczek napisał(a):Tak czy siak - gratulujemy:) No i handler pierwsza klasa... pzdr. Pusiakowa napisał(a):Hejka :) Również gratuluję :DDzięki za gratulacje :) Quote
Izabela124. Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Trzymajcie jutro kciuki za Kissa i za mnie, bo jedziemy na wystawę do Białegostoku :) Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Trzymamy ;) Zdrowia dla taty - cukrzyca paskudna choroba... Quote
Alicja Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Izabela124. napisał(a):Trzymajcie jutro kciuki za Kissa i za mnie, bo jedziemy na wystawę do Białegostoku :) .................:kciuki: Quote
Izabela124. Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Alicja napisał(a):.................:kciuki: Luzia napisał(a):Trzymamy ;) Zdrowia dla taty - cukrzyca paskudna choroba... magdabroy napisał(a):Trzymam kciuki :thumbs: Ty$ka napisał(a):I my też kciukujemy :DDzięki za kciuki. Kiss ocena doskonała, lokata II :) Quote
Asiaczek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Dlatego II lokata, bo ja nie trzymałam...:( Nie doczytałam, że jedziecie.... Poprawię się następnym razem, co?:) Gratulacje oceny i lokaty! pzdr. Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 No i super :loveu: Mam szansę na fotki Kissa i Bobika? ;p Quote
*Magda* Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Gratulacje :multi: Ty$ka napisał(a): Mam szansę na fotki Kissa i Bobika? ;p Jak sobie zrobisz :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 magdabroy napisał(a):Jak sobie zrobisz :diabloti: Ej,cicho ;pJa chcę foty :( Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 To jeszcze ode mnie gratulacje :) Quote
Izabela124. Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Asiaczek napisał(a):Dlatego II lokata, bo ja nie trzymałam...:( Nie doczytałam, że jedziecie.... Poprawię się następnym razem, co?:) Gratulacje oceny i lokaty! pzdr. Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) Ty$ka napisał(a):No i super :loveu: Mam szansę na fotki Kissa i Bobika? ;p magdabroy napisał(a):Gratulacje :multi: Jak sobie zrobisz :diabloti: Ty$ka napisał(a):Ej,cicho ;pJa chcę foty :( Ania! napisał(a):To jeszcze ode mnie gratulacje :)Dziękuję wszystkim za gratulacje :) Mam fotki chłopaków, ale najpierw musze je ogarnąć. Nieługo coś wstawię :) Quote
Recommended Posts