Oscar Patric Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 miłego popołudnia,tulaski ślemy dla Chłopaków:) Quote
Izabela124. Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 jamnicze napisał(a):Gratulacje :) Victoria napisał(a):gratki ! :DDziękuję :) unikatowydiament napisał(a):miłego popołudnia,tulaski ślemy dla Chłopaków:)Wzajemnie :) Quote
wedara Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 No to SUPER !!!! Duże GRATKI !!! zasłużył chłopak :multi: Quote
Izabela124. Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) wedara napisał(a):No to SUPER !!!! Duże GRATKI !!! zasłużył chłopak :multi:Dziękuję pięknie :) Quote
Izabela124. Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='lasoa']gratulacje ! [quote name='M&S']Brawo Kiss, gratulacje!!!!Dzięki! [FONT=lucida grande]Czy można jakoś odzyskać fotki z karty? Bo chyba mi ktoś usunął albo sformatował kartę pamięci, a były tam ważne dla mnie zdjęcia[/FONT] Quote
*Magda* Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Izabela124.'] [FONT=lucida grande]Czy można jakoś odzyskać fotki z karty? Bo chyba mi ktoś usunął albo sformatował kartę pamięci, a były tam ważne dla mnie zdjęcia[/FONT] Są jakieś programy do odzyskiwania danych, ale nie znam nazwy :shake: Musiałabyś poszukać w necie albo zapytać jakiegoś informatyka jeśli znasz ;) Ale w 100% nie odzyskasz danych :shake: A jeśli karta została sformatowana, to szanse maleją do zera, tyle wiem :roll: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Izabela124. napisał(a):Kiss w Dobrym mieście ocena doskonała lokata I :) [FONT=comic sans ms]To jeszcze ode mnie wielkie gratulacje [/FONT]:multi: Quote
Luzia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 jak od formatu nie używałaś karty i na stare pliki nie nadpisałaś nowych powinnaś odzyskać zdecydowaną większość zdjęć. Ja polecam taki program: Digital Image Recovery.exe specjalnie pod zdjęcia Quote
kalyna Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Izabela124. napisał(a): Kiss w Dobrym mieście ocena doskonała lokata I :) gratulacje :) Da sie odzyskać.. ja prawie 95% jak nie więcej odzyskałam ;) tylko po sformatowaniu nic nie zapisałam na niej. I potrzebowałam czytnika, bo kabelkiem sprawy nie załatwiłam.... Ja odzyskiwałam jakimś programem polecanym w sieci :) Quote
lasoa Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 kalyna napisał(a):gratulacje :) Da sie odzyskać.. ja prawie 95% jak nie więcej odzyskałam ;) tylko po sformatowaniu nic nie zapisałam na niej. I potrzebowałam czytnika, bo kabelkiem sprawy nie załatwiłam.... Ja odzyskiwałam jakimś programem polecanym w sieci :) Dokładnie jest do tego program Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Iza sprawa jest :cool3::cool3: Ostatnio gdzieś znalazłam waszą stronę ale mi się gdzieś zapodziała :shake: podrzuciłabyś mi linka na pw? wrzuciłabym sobie na stronę :cool3::cool3: Quote
Izabela124. Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 [quote name='magdabroy']Są jakieś programy do odzyskiwania danych, ale nie znam nazwy :shake: Musiałabyś poszukać w necie albo zapytać jakiegoś informatyka jeśli znasz ;) Ale w 100% nie odzyskasz danych :shake: A jeśli karta została sformatowana, to szanse maleją do zera, tyle wiem :roll: [quote name='Luzia']jak od formatu nie używałaś karty i na stare pliki nie nadpisałaś nowych powinnaś odzyskać zdecydowaną większość zdjęć. Ja polecam taki program: Digital Image Recovery.exe specjalnie pod zdjęcia [quote name='kalyna']gratulacje :) Da sie odzyskać.. ja prawie 95% jak nie więcej odzyskałam ;) tylko po sformatowaniu nic nie zapisałam na niej. I potrzebowałam czytnika, bo kabelkiem sprawy nie załatwiłam.... Ja odzyskiwałam jakimś programem polecanym w sieci :) [quote name='Ty$ka']Mam nadzieję, że uda Ci się foty odzyskać :smile: [quote name='lasoa']Dokładnie jest do tego programDzięki dziewczyny za odpowiedź :) [quote name='Ania!'][FONT=comic sans ms]To jeszcze ode mnie wielkie gratulacje [/FONT]:multi:Dzięki! [quote name='unikatowydiament']witamy się:)Witaj :) [quote name='M&S']Witamy się w pochmurną niedzielę;)U nas dziś było pięknie, a teraz mała burza przeszła [quote name='xxxkaluniaxxx']Iza sprawa jest :cool3::cool3: Ostatnio gdzieś znalazłam waszą stronę ale mi się gdzieś zapodziała :shake: podrzuciłabyś mi linka na pw? wrzuciłabym sobie na stronę :cool3::cool3:Ależ proszę: www.akizabo-kennel.manifo.com :) To i ja poproszę linka na Twoją stronę :) [quote name='M&S']Wieczorne witanko :)Witaj :) [quote name='Luzia']Co z tymi fotkami? Udało się odzyskać?Tak :D Quote
Izabela124. Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie :multi: Nie było mnie, ponieważ byłam na wyjazdach i do tego prawie dwa tygodnie miałam komputer zepsuty. Ale od wczoraj mam swe dziecko ha ha Kartę zaniosłam do informatyka i odzyskał mi fotki. A nawet odzyskał więcej niż chciałam, bo z prawie 7 miesięcy buhahaha :diabloti: Zaszalał normalnie :evil_lol: U nas wszystko dobrze :) Ola od wczoraj zaczęła nosić okulary, bo ma małą wadę wzroku i lekkiego zeza. O dziwo ciągle je nosi i nie narzeka, bo widocznie bardzo jej poprawiły wzrok. Oprócz wystawy w Dobrym Mieście 5 maja byłam z Kissem w Łodzi. Ale nie poszło nam za dobrze, jestem bardzo niezadowolona z oceny sędziego tym bardziej, że to hodowca grzywaczy, ale dosyć układowy i nie konsekwentny... Kiss otrzymał u niego ocenę bardzo dobrą i lokatę 1. Chciałam już wczoraj coś tu napisać, ale do teraz dogomania jak na złość nie działała ha ha Me kundle mają się super. Mam dużo zaległych fotek do wstawienia :) Pozdrawiam Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Izabela124.'] Ależ proszę: www.akizabo-kennel.manifo.com :) To i ja poproszę linka na Twoją stronę :) dzięki :p www.monon.jimdo.com ;) Quote
Recommended Posts