Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='lasoa']gratulacje !

[quote name='M&S']Brawo Kiss, gratulacje!!!!Dzięki!

[FONT=lucida grande]Czy można jakoś odzyskać fotki z karty? Bo chyba mi ktoś usunął albo sformatował kartę pamięci, a były tam ważne dla mnie zdjęcia[/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']
[FONT=lucida grande]Czy można jakoś odzyskać fotki z karty? Bo chyba mi ktoś usunął albo sformatował kartę pamięci, a były tam ważne dla mnie zdjęcia[/FONT]

Są jakieś programy do odzyskiwania danych, ale nie znam nazwy :shake: Musiałabyś poszukać w necie albo zapytać jakiegoś informatyka jeśli znasz ;) Ale w 100% nie odzyskasz danych :shake: A jeśli karta została sformatowana, to szanse maleją do zera, tyle wiem :roll:

Posted

jak od formatu nie używałaś karty i na stare pliki nie nadpisałaś nowych powinnaś odzyskać zdecydowaną większość zdjęć. Ja polecam taki program: Digital Image Recovery.exe specjalnie pod zdjęcia

Posted

Izabela124. napisał(a):

Kiss w Dobrym mieście ocena doskonała lokata I :)

gratulacje :)

Da sie odzyskać.. ja prawie 95% jak nie więcej odzyskałam ;)
tylko po sformatowaniu nic nie zapisałam na niej. I potrzebowałam czytnika, bo kabelkiem sprawy nie załatwiłam....

Ja odzyskiwałam jakimś programem polecanym w sieci :)

Posted

kalyna napisał(a):
gratulacje :)

tylko po sformatowaniu nic nie zapisałam na niej. I potrzebowałam czytnika, bo kabelkiem sprawy nie załatwiłam....

Dokładnie jest do tego program

Posted

[quote name='magdabroy']Są jakieś programy do odzyskiwania danych, ale nie znam nazwy :shake: Musiałabyś poszukać w necie albo zapytać jakiegoś informatyka jeśli znasz ;) Ale w 100% nie odzyskasz danych :shake: A jeśli karta została sformatowana, to szanse maleją do zera, tyle wiem :roll:

[quote name='Luzia']jak od formatu nie używałaś karty i na stare pliki nie nadpisałaś nowych powinnaś odzyskać zdecydowaną większość zdjęć. Ja polecam taki program: Digital Image Recovery.exe specjalnie pod zdjęcia

[quote name='kalyna']gratulacje :)

[quote name='Ty$ka']Mam nadzieję, że uda Ci się foty odzyskać :smile:

[quote name='lasoa']Dokładnie jest do tego programDzięki dziewczyny za odpowiedź :)

[quote name='Ania!'][FONT=comic sans ms]To jeszcze ode mnie wielkie gratulacje [/FONT]:multi:Dzięki!

[quote name='unikatowydiament']witamy się:)Witaj :)

[quote name='M&S']Witamy się w pochmurną niedzielę;)U nas dziś było pięknie, a teraz mała burza przeszła

[quote name='xxxkaluniaxxx']Iza sprawa jest :cool3::cool3: Ostatnio gdzieś znalazłam waszą stronę ale mi się gdzieś zapodziała :shake: podrzuciłabyś mi linka na pw? wrzuciłabym sobie na stronę :cool3::cool3:Ależ proszę: www.akizabo-kennel.manifo.com :)
To i ja poproszę linka na Twoją stronę :)

[quote name='M&S']Wieczorne witanko :)Witaj :)

[quote name='Luzia']Co z tymi fotkami? Udało się odzyskać?Tak :D

Posted

Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie :multi: Nie było mnie, ponieważ byłam na wyjazdach i do tego prawie dwa tygodnie miałam komputer zepsuty. Ale od wczoraj mam swe dziecko ha ha Kartę zaniosłam do informatyka i odzyskał mi fotki. A nawet odzyskał więcej niż chciałam, bo z prawie 7 miesięcy buhahaha :diabloti: Zaszalał normalnie :evil_lol: U nas wszystko dobrze :) Ola od wczoraj zaczęła nosić okulary, bo ma małą wadę wzroku i lekkiego zeza. O dziwo ciągle je nosi i nie narzeka, bo widocznie bardzo jej poprawiły wzrok. Oprócz wystawy w Dobrym Mieście 5 maja byłam z Kissem w Łodzi. Ale nie poszło nam za dobrze, jestem bardzo niezadowolona z oceny sędziego tym bardziej, że to hodowca grzywaczy, ale dosyć układowy i nie konsekwentny... Kiss otrzymał u niego ocenę bardzo dobrą i lokatę 1. Chciałam już wczoraj coś tu napisać, ale do teraz dogomania jak na złość nie działała ha ha Me kundle mają się super. Mam dużo zaległych fotek do wstawienia :) Pozdrawiam