Izabela124. Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 magda_p_dg napisał(a):opalone wyglądają super, ale jest jeden mały minus - bardzo szybko widać odrastające włoski, przynajmniej jak włoski mają jasne - tak jak mój łysy i twój :) Master już taki zarośnięty....po goleniu wstawię jakieś świeże fotki :) wybieracie się na jakąś wystawę na śląsk ?Prawda, bardziej widać włoski, ale golę teraz Kissa co tydzień i nie jest źle :) Pewnie w Lesznie będę w czerwcu :) Quote
lasoa Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Izabela124.'] sznupek :loveu: Ja też moje golę co tydzień, muszę dodać w końcu jakieś fotki, może uda się przed majówką Quote
Luzia Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Wow to je aż tak trzeba golić? Myślałam że one bardziej bezwłose są :) Quote
Alicja Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Luzia napisał(a):Wow to je aż tak trzeba golić? Myślałam że one bardziej bezwłose są :) czyli przereklamowane ;) Quote
Selenne Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Nie mogę się napatrzeć na ich śliczne fryzurki :) Quote
Izabela124. Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 lasoa napisał(a):sznupek :loveu: Ja też moje golę co tydzień, muszę dodać w końcu jakieś fotki, może uda się przed majówką Luzia napisał(a):Wow to je aż tak trzeba golić? Myślałam że one bardziej bezwłose są :) Alicja napisał(a):czyli przereklamowane ;)Wcale nieprzereklamowane :eviltong: Selenne napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na ich śliczne fryzurki :) jamnicze napisał(a):Hej, a jak Wam poszło w Dobrym Mieście? :) Klaudia&Aza napisał(a):Cześć Iza :) M&S napisał(a):Dzień dobry:) pozdrawiamy świątecznie. Gioco napisał(a):I jak w Dobrym Mieście Wam poszło? :-) Selenne napisał(a):Dzieeeń Dooobryyy :) M&S napisał(a):Popołudniowe witanko :) Ty$ka napisał(a):Witamy się deszczowo :) unikatowydiament napisał(a):hej wieczornie:) wedara napisał(a):Hej Hej co tam u was słychać :cool3:;)Witam wszystkich :) Kiss w Dobrym mieście ocena doskonała lokata I :) Quote
betty_labrador Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Moje gratulacje również :razz: witamy sie :D Quote
Izabela124. Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Luzia napisał(a):Gratuluję :cool3: magdabroy napisał(a):Gratulacje dla Kissa :multi: unikatowydiament napisał(a):super Kiss:multi: Klaudia&Aza napisał(a):Gratulacje :multi: betty_labrador napisał(a):Moje gratulacje również :razz: witamy sie :D Ty$ka napisał(a):Ogromne gratulacje :) dagaa111 napisał(a):gratulacje :)Dziękuję :) Jestem jeszcze na wyjeździe, ale jak wrócę to wstawię fotki :) Quote
Recommended Posts