Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']W środę jadę z Kissem na wystawę do Dobrego Miasta, zaczynamy tam dorosły championat :) Także proszę trzymać kciuki by dostał CWC :) Kiss jest sam w klasie, ogólnie tylko 6 grzywaczy, 3 psy i 3 suki. Fajnie się rozłożyły klasami, bo po sztuce w każdej
Trzymamy kciuki :)

Posted

[quote name='Izabela124.']W środę jadę z Kissem na wystawę do Dobrego Miasta, zaczynamy tam dorosły championat :) Także proszę trzymać kciuki by dostał CWC :) Kiss jest sam w klasie, ogólnie tylko 6 grzywaczy, 3 psy i 3 suki. Fajnie się rozłożyły klasami, bo po sztuce w każdej

O, a ja się zastanawiałam nad tą wystawą, ale w końcu zrezygnowałam, bo 2 tygodnie później mamy tą samą sędzinę w Minikowie.
Za to Ada będzie :)
Więc będę trzymać kciuki za Was i za Adę.
Może przy okazji uda Ci się pstryknąć zdjęcie małej tricolorce :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
O, a ja się zastanawiałam nad tą wystawą, ale w końcu zrezygnowałam, bo 2 tygodnie później mamy tą samą sędzinę w Minikowie.
Za to Ada będzie :)
Więc będę trzymać kciuki za Was i za Adę.
Może przy okazji uda Ci się pstryknąć zdjęcie małej tricolorce :razz:
Jak dam radę to na pewno zrobię :)

Posted

super wiosenne zdjątka, Kiss opalony, ale jego Panna bledziutka :) mój już taki ciemny że aż sama się dziwię że tak szybko się opalił... żebym ja się tak szybo opalała jak te łysole heheheh :)

Posted

magda_p_dg napisał(a):
super wiosenne zdjątka, Kiss opalony, ale jego Panna bledziutka :) mój już taki ciemny że aż sama się dziwię że tak szybko się opalił... żebym ja się tak szybo opalała jak te łysole heheheh :)

Też jestem zadziwiona szybkością opalania się grzywaczy :D Chociaż jak widać po Lali, nie każdego bierze tak szybko. Kiss już jest normalnie czarny ha ha

Posted

opalone wyglądają super, ale jest jeden mały minus - bardzo szybko widać odrastające włoski, przynajmniej jak włoski mają jasne - tak jak mój łysy i twój :)

Master już taki zarośnięty....po goleniu wstawię jakieś świeże fotki :)

wybieracie się na jakąś wystawę na śląsk ?