Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='jonQuilla']czuję się wyróżniona :loveu:

[quote name='Angi']ja cię też mam :DCzujcie się wyróżnione :D

[quote name='Ty$ka']Ale Kiss coraz poważniejszy się robi :loveu:Może z wyglądu, bo w głowie nadal ma pstro :D

[quote name='M&S']Dzień dobry :)

Głaski dla chłopaków!Witaj :)

Mój zaroślak :D

Posted

[quote name='M&S']Włos się rzuca:evil_lol:, ale jest mu cieplej, chyba;)[/QUOTE]Wątpie by mu było cieplej. Już go dziś ogoliłam :eviltong: Po praktykach go wykąpię :) 26 dni go nie goliłam :D Chciałam zobaczyć jak teraz zarasta

Posted

[quote name='M&S']Biedulek, łysolek;)[/QUOTE]Łysolek od razu ładniejszy po zgoleniu :D

[quote name='magdabroy']O matko, jaki zarośnięty :crazyeye: Ja mam na nogach krótsze włosy :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla']całe szczęście :)[/QUOTE]On wcale nie miał długich tych włosów, nawet 1cm nie miały :eviltong:

[quote name='Błyskotka']Zima ciągle więc Kiss się ubiera ;)[/QUOTE]No mrozu już nie ma, ale śniegu pełno jest

[quote name='Ty$ka']O fuj, brzydki :P Dobrze, że już się za niego wzięłaś :lol:[/QUOTE]Ano wzięłam się :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Zazwyczaj kąpię ich oboje razem żeby nie było, że tylko Kissa męczę ha ha[/QUOTE]
Odpowiedzialność zbiorowa, mówisz? Niczym jak Berg :D
Właśnie mina Bobika mów wszystko: zdradza wszystkie Twoje nikczemne uczynki wobec psów :PP

Posted

[quote name='Ty$ka']Odpowiedzialność zbiorowa, mówisz? Niczym jak Berg :D
Właśnie mina Bobika mów wszystko: zdradza wszystkie Twoje nikczemne uczynki wobec psów :PPHa ha ha bardzo lubię męczyć psy :D

[quote name='jamnicze']Dwa wymoczki :evil_lol:
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/IMG_2923.jpg

[quote name='M&S']Zmokłe kury :evil_lol:No a po kąpieli wariacje: wycieranie się w łóżka i latanie po domu jak wariaty :D

[quote name='magdabroy']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/IMG_2903.jpg te mokre uszy wyglądają super ;)On śmiechowo wygląda jak jest mokry