Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Czasem jak oglądam animal planet to ci amerykanie mają paskudne te grzywki, a tutaj takie cuda mogę pooglądać. Chociaż na ulicach też nie mają takich okazałych grzyw, czasami są takie wyliniałe, to od czegoś zależy? Moja mama kiedyś była zakochana w grzywkach i takiego chciała, ale stanęło na labradorze.

Posted

Fauka napisał(a):
Czasem jak oglądam animal planet to ci amerykanie mają paskudne te grzywki, a tutaj takie cuda mogę pooglądać. Chociaż na ulicach też nie mają takich okazałych grzyw, czasami są takie wyliniałe, to od czegoś zależy? Moja mama kiedyś była zakochana w grzywkach i takiego chciała, ale stanęło na labradorze.
Oj w Ameryce jest wiele cudnych grzywaczy i z takimi grzywami albo dłuższymi od Kissa! Ale na AP na prawdę brzydkie psy pokazują. Wiesz długość grzywy zależy od genetycznych predyspozycji a także od kosmetyków, którymi psa myjesz. Jak jakimiś tanimi kąpiesz psa to i sierść powoli bardzo rośnie.

unikatowydiament napisał(a):
dzień dobry:)
Witaj :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Śliczna ta babcia Kissa :loveu:
Jest cudowna, ma piękny ruch, włos, charakter, dosłwonie ideał! Już jest na psiej emeryturze :) Ekwador to jej syn z ostaniego miotu, pokazywałam tu fotki z miotu E :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Fantatsycznie razem wszystkie się bawiły! Ale Kiss kocha tylko Chicago, bo znosi jego brutalny styl zabawy :D

Bo Kiss nie jest mimozą;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Cześć :)

] no... takie grzywki to mi się podobają :P 8)
Te fotki są aktualne?! :O U Was wioosna?!:O
Czytanie ze zrozumieniem się kłania :eviltong: Pisałam, że to z początku marca. Poza tym to w Wawie było :)

dOgLoV napisał(a):
jakie słoneczne te zdjęcia :loveu: śliczne :loveu:
Żeby teraz było tak słonecznie i ciepło

Posted

Izabela124. napisał(a):
Wiem, że w Niemcowni inaczej, bo kolega często zdaje mi relacje :D

Zależy gdzie ;) Bawaria pewnie w śniegu, bo to góry :) Ale u mnie jest wiosna :)

Ty$ka napisał(a):
Mogę Ci trochę dać swojej 8)

Dziękuję, ale nie chcę :eviltong: