lasoa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Izabela124. napisał(a):Kiss oprócz anginy ma bakteryjne zapalenie jelit i żołądka. Nadal źle się czuje. Jutro kolejna wizyta u weta. Skonsultuje go też z innym wetem, bo dziwne jest, że dziś 3 dzień choroby i żadnej poprawy. Schudł przez to, że trzeci dzień nie je Wyobrażam sobie że schudł, grzywacze szybko tracą na masie jak nie jedzą :( Izabela124. napisał(a):Dziś jest poprawa :multi: Kiss powitał mnie całusem a po spacerze nawet pobawił się z Bobikiem. A teraz zjadł pół kotleta mielonego :multi: Jestem mega happy! Jak się wykąpię i trochę ogarnę to do weta lecimy. A Kissa wczoraj już konsultowałam z wetem z Warszawy i dał mi kilka wskazówek. Super wiadomość ! :multi: Quote
Victoria Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Super ze jest lepiej!! Buziaczki dla chorowitka ;* Quote
Izabela124. Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 magdabroy napisał(a):Super wieści :multi: justysiek napisał(a):Kissiku zdrowiej, niech się Pańcia nie martwi:)! lasoa napisał(a):Wyobrażam sobie że schudł, grzywacze szybko tracą na masie jak nie jedzą :( Super wiadomość ! :multi: M&S napisał(a):Super Kiss, tak trzymaj:) Miłego dnia. Victoria napisał(a):Super ze jest lepiej!! Buziaczki dla chorowitka ;* Riven napisał(a):super że się lepiej czuje ;) Błyskotka napisał(a):Dobrze że jest poprawa :)No z Kisielkiem coraz lepiej :) Jest o wiele żywszy, zjadł trochę karmy i ryż z kurczakiem i marchewką. Widać znaczną poprawę. Była robiona dziś mu biochemia i wszystko jest ok. Czyli Kiss zdrowieje :) Quote
justysiek Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 to super, pogoda taka okropna, raz plus raz minus i wirusy dopadają i psiaki i ludzi. zdrowiej mały! i byle do wiosny!!!:) Quote
Izabela124. Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 justysiek napisał(a):to super, pogoda taka okropna, raz plus raz minus i wirusy dopadają i psiaki i ludzi. zdrowiej mały! i byle do wiosny!!!:) Riven napisał(a):to super wiadomość :) Alicja napisał(a):no to całe szczęście M&S napisał(a):Dobrze golasku:) lasoa napisał(a):super wiadomość :) Ty$ka napisał(a):I takie wieści bardzo mi się podobają :) :DTeż się strasznie z poprawy zdrowia Kissa cieszę! Quote
Izabela124. Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='dOgLoV']Super że z Kissem lepiej :multi: [quote name='M&S']Wieczorkiem zaglądam do Bobików;) [quote name='M&S']Dziś Kiss super się czuję. Jest już prawie normalny. A na jedzenie to normalnie dziś się rzucił :D Quote
M&S Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Izabela124. napisał(a):Dziś Kiss super się czuję. Jest już prawie normalny. A na jedzenie to normalnie dziś się rzucił :D Bardzo dobre wiadomości:) Quote
Izabela124. Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='M&S']Bardzo dobre wiadomości:)Tak, bardzo się cieszę, że już z nim o wiele lepiej! Macie ciąg dalszy fotek szczeniaków z hodowli Artagasamazis: Quote
Izabela124. Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 FLORIDA Artagasamazis FARO Artagasamazis FLORENCE Artagasamazis Quote
Izabela124. Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 FIJI Artagasamazis FINLANDIA Artagasamazis Quote
Riven Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 jakie sweetaśne papisie :loveu: chce takiego !!! Quote
Recommended Posts