Alicja Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ale Kiss nie kaszle ?? Bo bardzo często z wystaw się przywozi KK , niestety ...a podobno wszyscy szczepią . Quote
Riven Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Angi napisał(a):ja bym na twoim miejscu brała grzywka, ew. drugiego airedla :D no zobaczymy co los przyniesie ;) Quote
Izabela124. Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Alicja napisał(a):Ale Kiss nie kaszle ?? Bo bardzo często z wystaw się przywozi KK , niestety ...a podobno wszyscy szczepią .Nie kaszle na szczęście Riven napisał(a):no zobaczymy co los przyniesie ;)Niech grzywacza przyniesie :D Quote
Victoria Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Hej ;) kiedyś Was odwiedziałam ale wywaliło mi Was z subskrybcji.. więc zapisuję :) Quote
lasoa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 śliczne słodziaki :) Jak Kiss? :) normalnie myślę o nim ciągle, bidulek :roll: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Victoria napisał(a):Hej ;) kiedyś Was odwiedziałam ale wywaliło mi Was z subskrybcji.. więc zapisuję :) Witaj :) W wolnej chwili i ja do was zajrzę :) lasoa napisał(a):śliczne słodziaki :) Jak Kiss? :) normalnie myślę o nim ciągle, bidulek :roll:Kiss źle. Zaraz do weta jedziemy. Nadal zero poprawy. Nic nie je, nic nie pije. Strzykawką dawałam mu na chama wodę Quote
Alicja Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Kurcze , niepokojąca ta choroba Kissa :kciuki: Quote
lasoa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Izabela124. napisał(a):Witaj :) W wolnej chwili i ja do was zajrzę :) Kiss źle. Zaraz do weta jedziemy. Nadal zero poprawy. Nic nie je, nic nie pije. Strzykawką dawałam mu na chama wodę Daj znać jak już wrócicie, ponieważ bardzo się martwimy :-( Quote
Riven Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Trzymamy kciuki za Kissa :thumbs::thumbs: Też Was zapisałam ;) Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ojojoj jakie tu smutaśne wieści , czekamy na nowe info :roll: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Alicja napisał(a):Kurcze , niepokojąca ta choroba Kissa :kciuki: lasoa napisał(a):Daj znać jak już wrócicie, ponieważ bardzo się martwimy :-( Angi napisał(a):biedny Kissulec :( Błyskotka napisał(a):Dużo zdrówka dla Kissa :) Riven napisał(a):Trzymamy kciuki za Kissa :thumbs::thumbs: Też Was zapisałam ;) dOgLoV napisał(a):Ojojoj jakie tu smutaśne wieści , czekamy na nowe info :roll: Ty$ka napisał(a):I jak dzisiaj z Kissem?Kiss oprócz anginy ma bakteryjne zapalenie jelit i żołądka. Nadal źle się czuje. Jutro kolejna wizyta u weta. Skonsultuje go też z innym wetem, bo dziwne jest, że dziś 3 dzień choroby i żadnej poprawy. Schudł przez to, że trzeci dzień nie je Quote
angineuuka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 nie fajnie.. :/ Zdrowiej jak najszybciej!! Quote
Alicja Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Izabela124. napisał(a):Kiss oprócz anginy ma bakteryjne zapalenie jelit i żołądka. Nadal źle się czuje. Jutro kolejna wizyta u weta. Skonsultuje go też z innym wetem, bo dziwne jest, że dziś 3 dzień choroby i żadnej poprawy. Schudł przez to, że trzeci dzień nie je Iza koniecznie do innego weta . Quote
Izabela124. Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Angi napisał(a):nie fajnie.. :/ Zdrowiej jak najszybciej!! Alicja napisał(a):Iza koniecznie do innego weta .Wkurw*a mnie ta bezsilność, bo mój pies marnieje w oczach Quote
Izabela124. Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Ale się porobiło :( Riven napisał(a):cały czas trzymamy :thumbs::thumbs: Angi napisał(a):też cały czas trzymam kciuki!Kciuki na pewno się przydadzą. Mam nadzieje, że jutro jak wstaniemy Kissowi będzie lepiej. Quote
jamnicze Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 3 dni bez poprawy - koniecznie do innego weta. Trzymam kciuki za zdrówko Kissa. Prawie synchron :evil_lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/IMG_1617.jpg Quote
Izabela124. Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='jamnicze']3 dni bez poprawy - koniecznie do innego weta. Trzymam kciuki za zdrówko Kissa. Prawie synchron :evil_lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/IMG_1617.jpgDziś jest poprawa :multi: Kiss powitał mnie całusem a po spacerze nawet pobawił się z Bobikiem. A teraz zjadł pół kotleta mielonego :multi: Jestem mega happy! Jak się wykąpię i trochę ogarnę to do weta lecimy. A Kissa wczoraj już konsultowałam z wetem z Warszawy i dał mi kilka wskazówek. Quote
justysiek Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Kissiku zdrowiej, niech się Pańcia nie martwi:)! Quote
Recommended Posts