Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Alicja napisał(a):
a będzie jeszcze więcej dzięki takim ,,hodowcom,,jak ta laska z FB , co nie pozwoli wysterylizować nie hodowlanej suki

suka jest w nowym domu i bedzie wysterylizowana

Posted

Alicja napisał(a):
chyba nie rozumiesz postu , Izabela wie o co chodzi
Tak na prawdę dużo się wyjaśniło od tamtej sprawy. Hodowczyni tak pisała o tej sterylce, bo była już ugadana z nową właścicielką suki, że ona ją wysterylizuje. Tylko mogła napisać to od razu wprost a nie takie głupoty wypisywać

agaga21 napisał(a):
urocza ta twoja brzydulinka:loveu:
Nensi nie jest moja, ale fakt urocza jest :)

M&S napisał(a):
Dzień dobry :)
Witaj :multi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Tak na prawdę dużo się wyjaśniło od tamtej sprawy. Hodowczyni tak pisała o tej sterylce, bo była już ugadana z nową właścicielką suki, że ona ją wysterylizuje. Tylko mogła napisać to od razu wprost a nie takie głupoty wypisywać

no to supcio , ze jednak pójdzie pod nożyk , ale nie wiem czy ona zrozumiała to , że nie wyjaśniając nic do końca i pisząc to takim tonem w bardzo złym świetle postawiła siebie i swoją hodowlę ...zresztą nie tylko ja byłam zbulwersowana jej postawą
No ale dobrze że tamta właścicielka podejmie się sterylki

Posted

Alicja napisał(a):
no to supcio , ze jednak pójdzie pod nożyk , ale nie wiem czy ona zrozumiała to , że nie wyjaśniając nic do końca i pisząc to takim tonem w bardzo złym świetle postawiła siebie i swoją hodowlę ...zresztą nie tylko ja byłam zbulwersowana jej postawą
No ale dobrze że tamta właścicielka podejmie się sterylki
Oj dużo osób było tym zbulwersowanych. Poza tym pisząc takie rzeczy w Internecie robi się tylko renomę swojej hodowli, bo nikt w myślach nie umie czytać

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oj dużo osób było tym zbulwersowanych. Poza tym pisząc takie rzeczy w Internecie robi się tylko renomę swojej hodowli, bo nikt w myślach nie umie czytać

dokładnie , no ale to niech już będzie jej problem ;)