Oscar Patric Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 i od Nas najlepszego:BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 unikatowydiament napisał(a):i od Nas najlepszego:BIG::BIG::BIG::BIG:Dziękuję pięknie! Quote
M&S Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Izabela124.']Olcia dziś kończy 5 lat! Wszystkiego najlepszego! :multi::Rose::smilecol::BIG::new-bday::bday::tort::laola::cunao::drink1::knajpa::beerchug::drinking::drinka: Wszystkiego naj naj lepszego!!! Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 M&S napisał(a):Wszystkiego naj naj lepszego!!! Ty$ka napisał(a):Spełnienia marzen :)Dziękuję! M&S napisał(a):Cześć w sobotni ranek :)Witam :) Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Dzisiaj Kiss ze swoją współwłaścicielką wystawia się w Bydgoszczy na dziennej i nocnej. Trzymajcie za niego kciuki! Quote
Asiaczek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Wszystkiego dobrego dla Olci:) I zaciskamy mocno kciuki za Kisska:) pzdr. Quote
betty_labrador Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Spełnienia marzeń dla Olci! i wygranej w Bygoszczy :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Asiaczek napisał(a):Wszystkiego dobrego dla Olci:) I zaciskamy mocno kciuki za Kisska:) pzdr. betty_labrador napisał(a):Spełnienia marzeń dla Olci! i wygranej w Bygoszczy :loveu:Dziękuję wam! Grzywacze o 13, więc niedługo Kiss wchodzi :) Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Angi napisał(a):trzymam kciuki :) C&B napisał(a):i jak? :cool3: Ocena doskonała, zwycięstwo młodzieży :) Jeszcze porównanie z suką go czeka Quote
lasoa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Izabela124. napisał(a):Ocena doskonała, zwycięstwo młodzieży :) Jeszcze porównanie z suką go czeka gratulacje i czekamy dalej na nowiny :) Quote
M&S Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Izabela124. napisał(a):Ocena doskonała, zwycięstwo młodzieży :) Jeszcze porównanie z suką go czeka Super!!! Gratulacje :):) Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='lasoa']gratulacje i czekamy dalej na nowiny :) [quote name='M&S']Super!!! Gratulacje :):)Dziękuję. Więcej nowin nie ma, bo było pewne kto wygra młodzież i weźmie Boba :) Jestem zadowolona z Kissa :) Jeszcze jeden CACIB i Kiss będzie młodzieżowym championem. Teraz trzymajmy kciuki za nocną w Bydgoszczy :) Zapraszam na nowy bazarek dla Nensi: <KLIK> Quote
M&S Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 To Kiss szaleje w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że trochę pośpi przed nocną wystawą;) Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 M&S napisał(a):To Kiss szaleje w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że trochę pośpi przed nocną wystawą;)Znając jego charakterek to nie wiem czy pośpi ha ha Ale mógłby :) Quote
Iza. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Izabela124.'] Keszcze jeden CACIB i Kiss będzie młodzieżowym championem. ostro :diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Iza. napisał(a):ostro :diabloti::evil_lol:Źle mnie zacytowałaś :eviltong: I nie wyłapuj błędów ciągle Quote
Iza. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Izabela124. napisał(a):Źle mnie zacytowałaś :eviltong: I nie wyłapuj błędów ciągle to ta klawiatura u agnieszki :P mowilam ci ze ja uwaznie czytam po prostu :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Iza. napisał(a):to ta klawiatura u agnieszki :P mowilam ci ze ja uwaznie czytam po prostu :diabloti:Klawiatura na laptopie Agi jest normalna :eviltong: No chyba, że korzystasz z Artura kompa :evil_lol: Miałaś zrobic zdjęcia mojej Floridki i mi wysłać :loveu: Quote
Iza. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Izabela124. napisał(a):Klawiatura na laptopie Agi jest normalna :eviltong: No chyba, że korzystasz z Artura kompa :evil_lol: Miałaś zrobic zdjęcia mojej Floridki i mi wysłać :loveu: jedna i druga jest super :evil_lol: mam filmik jutro zobaczysz :razz: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Iza. napisał(a):jedna i druga jest super :evil_lol: mam filmik jutro zobaczysz :razz:Fotki też jej porób :) Quote
jamnicze Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Wpadłam się przywitać i zdjęcia pooglądać, ale mój komp coś okropnie muli, więc oglądanie wstecznych stron muszę sobie odpuścić. Gratulacje za Bydgoszcz i trzymam kciuki za Nocną :) Quote
Recommended Posts