Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']Doberek Iza :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Cześć Iza. U Ciebie też tak mokro?[/QUOTE]Cześć wam. U nas od rana pada, śnieg się topi, okropnie jest. Do tego jeszcze wieje

Posted

[quote name='Izabela124.']Cześć wam. U nas od rana pada, śnieg się topi, okropnie jest. Do tego jeszcze wieje[/QUOTE]
tak chyba jest dzisiaj w całej Polsce :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Cześć wam. U nas od rana pada, śnieg się topi, okropnie jest. Do tego jeszcze wieje[/QUOTE]

U nas też jest tak cudnie :diabloti:

Posted

[quote name='lasoa']tak chyba jest dzisiaj w całej Polsce :)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']W niemcowni też :mad:[/QUOTE]

[quote name='M&S']U nas też jest tak cudnie :diabloti:[/QUOTE]Nie cierpię takiej pogody...

Posted

[quote name='M&S']O to, to :):)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Lato - tak, ale 25*C i ani jednego stopnia więcej 8)[/QUOTE]

[quote name='M&S']Ja marznę w takiej temperaturze.[/QUOTE]Eeee 25stopni to mało, wzwyż jest super :)

Posted

[quote name='M&S']Ja marznę w takiej temperaturze.[/QUOTE]
Dla mnie jest w sam raz właśnie :) Może dlatego, że uwielbiam też wycieczki do lasu, gdy jest -20*C i świeci słońce ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']O matko, zamarzłabym :eviltong:[/QUOTE]
Serio? Ja ostatnio ubrałam się dość lekko, bo w ubranie na mróz -10*C i było mi bardzo ciepło, ale może dlatego, że byłam ciągle w bardzo aktywnym ruchu :P

Posted

[quote name='Ty$ka']Serio? Ja ostatnio ubrałam się dość lekko, bo w ubranie na mróz -10*C i było mi bardzo ciepło, ale może dlatego, że byłam ciągle w bardzo aktywnym ruchu :P[/QUOTE]Wiesz, ja mam problemy z anemią i mi ciągle jest zimno. Jak jadę do kogoś w gości to ciągle narzekam, że mi zimno. W domu jestem ubrana dosyć ciepło mimo, że ogrzewanie włączone. Po prostu jestem ciepłolubna :)

Posted (edited)

[quote name='Artemida']Uaa jaki przystojniak :loveu:Dzięki :)

Dziś Kiss kończy rok! Nie wiem kiedy to zleciało. Niedawno był taką małą kluską a teraz jest wielkim facetem. Strasznie szybko ten czas leci. Cieszę się strasznie, że trafił do mnie ten łysielec. Mam nadzieję, że będzie ze mną bardzo długo

Edited by Izabela124.