agaga21 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 http://imageshack.us/a/img826/9125/glogow1.jpg jaki on już duży jest! pomału nadrabiam zaległości...gratuluję 2 lokaty! Quote
Izabela124. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='agaga21']http://imageshack.us/a/img826/9125/glogow1.jpg jaki on już duży jest! pomału nadrabiam zaległości...gratuluję 2 lokaty!Duży, duży, za dwa dni kończy rok :) Dzięki :) [quote name='Luzia']Mrrrr jest na co popatrzeć :cool3: :lol: [quote name='Luzia']Ile Kiss waży? Wygląda na sporego ;)Jest długi i dlatego wygląda na dużego :eviltong: Waży 7,4kg Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 To tyle co moja Strofcia :loveu: już go lubię :lol: Quote
Izabela124. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Luzia']To tyle co moja Strofcia :loveu: już go lubię :lol:[/QUOTE]O to może szczeniaczki? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Luzia']Niestety moja suka to wydmuszka :placz:[/QUOTE]łeeee to wstaw jej implant macicy :lol: Quote
Izabela124. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']moja nie jest ciachana .. :>[/QUOTE]Bardzo źle :eviltong: Quote
Alicja Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Kaaasia']Gratki doskonalej :smile: Nie ma się co zrażać ;). Niestety nie raz jest to duża loteria a z gustem sędziego się nie dyskutuje (nawet jak ma słabe pojęcie o rasie ;)). Kissek to młody chłopak i dużo wystar przed wami :smile:[/QUOTE] to nie gusty ....widać pierwszy był ze słusznej:diabloti: hodowli Iza , do wystaw trzeba mieć twardą dupę ... Quote
Izabela124. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']zgłoś mnie od razu :P[/QUOTE]Gdzie? :lol: [quote name='Alicja']to nie gusty ....widać pierwszy był ze słusznej:diabloti: hodowli Iza , do wystaw trzeba mieć twardą dupę ...[/QUOTE]I ze znanej :lol: No ja chyba się na te wystawy nie nadaję ha ha Ale tak łatwo się nie poddam Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']moja nie jest ciachana .. :>[/QUOTE] Nie bo Twoja na pewno nie waży 7,4 kg :diabloti: Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Izabela124.'] I ze znanej :lol: No ja chyba się na te wystawy nie nadaję ha ha Ale tak łatwo się nie poddam[/QUOTE] Nadajesz się, trochę więcej pojexdzisz i dobrze będzie :) a Kiss jest całkiem spory ;) Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cześć Iza, u ciebie też dzisiaj taka paskudna pogoda za oknem?;) Quote
lasoa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Izabela124.']Duży, duży, za dwa dni kończy rok :) Dzięki :) :lol: Jest długi i dlatego wygląda na dużego :eviltong: Waży 7,4kg[/QUOTE] Waży tyle co Cesar :) Quote
Izabela124. Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='M&S']Nadajesz się, trochę więcej pojexdzisz i dobrze będzie :) a Kiss jest całkiem spory ;)[/QUOTE]Poddawać się nie będę :) [quote name='Klaudia&Aza']Cześć Iza, u ciebie też dzisiaj taka paskudna pogoda za oknem?;)[/QUOTE]Leje :shake: [quote name='lasoa']Waży tyle co Cesar :)[/QUOTE]Jest to normalna waga niechudego grzywacza :) Quote
agaciaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Hahaha Kiss ciągle przegrywa z brzydalami :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='agaciaaa']Hahaha Kiss ciągle przegrywa z brzydalami :evil_lol:[/QUOTE]Weź tak nie pisz, bo może jakiś hodowca grzywaczy czyta tę galerię i potem będę miała nieprzyjemności na wystawach buhahahahaha :diabloti: Quote
lasoa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Izabela124.'] Jest to normalna waga niechudego grzywacza :)[/QUOTE] Rewia waży mniej ale to suka ;P Quote
Izabela124. Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='lasoa']Rewia waży mniej ale to suka ;P[/QUOTE]I wszysko jasne :) Wyobraź sobie, że Bobik jest mniejszy od Kissa a waży więcej :evil_lol: Bo to mały grubasek :lol: Quote
lasoa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Izabela124.']I wszysko jasne :) Wyobraź sobie, że Bobik jest mniejszy od Kissa a waży więcej :evil_lol: Bo to mały grubasek :lol:[/QUOTE] ale chyba z tym mu dobrze :evil_lol: ja ciągle próbuje Cesara podtuczyć i ni hu hu :mad: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Izabela124.']Weź tak nie pisz, bo może jakiś hodowca grzywaczy czyta tę galerię i potem będę miała nieprzyjemności na wystawach buhahahahaha :diabloti:[/QUOTE] Hahaha a czemu miałabyś mieć? To tylko moje osobiste zdanie, konkurenci Kissa są piękni jak noc listopadowa :p Quote
Izabela124. Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='lasoa']ale chyba z tym mu dobrze :evil_lol: ja ciągle próbuje Cesara podtuczyć i ni hu hu :mad:[/QUOTE]Bardzo mu dobrze :evil_lol: Ja Kissa już nie tucze, wygląda teraz idealnie :) [quote name='agaciaaa']Hahaha a czemu miałabyś mieć? To tylko moje osobiste zdanie, konkurenci Kissa są piękni jak noc listopadowa :p[/QUOTE]Tylko tak sobie żartuję (chociaż nigdy nic nie wiadomo :diabloti:) :lol: Mam bardzo podobne zdanie do Twojego :lol: Quote
Recommended Posts