Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Kaaasia']Gratki doskonalej :smile:
Nie ma się co zrażać ;). Niestety nie raz jest to duża loteria a z gustem sędziego się nie dyskutuje (nawet jak ma słabe pojęcie o rasie ;)). Kissek to młody chłopak i dużo wystar przed wami :smile:[/QUOTE]

to nie gusty ....widać pierwszy był ze słusznej:diabloti: hodowli

Iza , do wystaw trzeba mieć twardą dupę ...

Posted

[quote name='Angi']zgłoś mnie od razu :P[/QUOTE]Gdzie? :lol:

[quote name='Alicja']to nie gusty ....widać pierwszy był ze słusznej:diabloti: hodowli

Iza , do wystaw trzeba mieć twardą dupę ...[/QUOTE]I ze znanej :lol:
No ja chyba się na te wystawy nie nadaję ha ha Ale tak łatwo się nie poddam

Posted

[quote name='Izabela124.']

I ze znanej :lol:
No ja chyba się na te wystawy nie nadaję ha ha Ale tak łatwo się nie poddam[/QUOTE]

Nadajesz się, trochę więcej pojexdzisz i dobrze będzie :)

a Kiss jest całkiem spory ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Duży, duży, za dwa dni kończy rok :)
Dzięki :)

:lol:

Jest długi i dlatego wygląda na dużego :eviltong: Waży 7,4kg[/QUOTE]

Waży tyle co Cesar :)

Posted

[quote name='M&S']Nadajesz się, trochę więcej pojexdzisz i dobrze będzie :)

a Kiss jest całkiem spory ;)[/QUOTE]Poddawać się nie będę :)

[quote name='Klaudia&Aza']Cześć Iza, u ciebie też dzisiaj taka paskudna pogoda za oknem?;)[/QUOTE]Leje :shake:

[quote name='lasoa']Waży tyle co Cesar :)[/QUOTE]Jest to normalna waga niechudego grzywacza :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Hahaha Kiss ciągle przegrywa z brzydalami :evil_lol:[/QUOTE]Weź tak nie pisz, bo może jakiś hodowca grzywaczy czyta tę galerię i potem będę miała nieprzyjemności na wystawach buhahahahaha :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']I wszysko jasne :) Wyobraź sobie, że Bobik jest mniejszy od Kissa a waży więcej :evil_lol: Bo to mały grubasek :lol:[/QUOTE]

ale chyba z tym mu dobrze :evil_lol: ja ciągle próbuje Cesara podtuczyć i ni hu hu :mad:

Posted

[quote name='Izabela124.']Weź tak nie pisz, bo może jakiś hodowca grzywaczy czyta tę galerię i potem będę miała nieprzyjemności na wystawach buhahahahaha :diabloti:[/QUOTE]

Hahaha a czemu miałabyś mieć? To tylko moje osobiste zdanie, konkurenci Kissa są piękni jak noc listopadowa :p

Posted

[quote name='lasoa']ale chyba z tym mu dobrze :evil_lol: ja ciągle próbuje Cesara podtuczyć i ni hu hu :mad:[/QUOTE]Bardzo mu dobrze :evil_lol: Ja Kissa już nie tucze, wygląda teraz idealnie :)

[quote name='agaciaaa']Hahaha a czemu miałabyś mieć? To tylko moje osobiste zdanie, konkurenci Kissa są piękni jak noc listopadowa :p[/QUOTE]Tylko tak sobie żartuję (chociaż nigdy nic nie wiadomo :diabloti:) :lol: Mam bardzo podobne zdanie do Twojego :lol: