jamnicze Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 To ja poproszę fotki małych bestyjeczek :) Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']Cześć wieczorkiem:)[/QUOTE] [quote name='jamnicze']To ja poproszę fotki małych bestyjeczek :)[/QUOTE]hej dziewczyny :) Fotek nie ma, nie robię ostatnio zdjęć. Ale wybieramy się do Białego to może będą :) Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']Ja też nie robię, nie mam kiedy;)[/QUOTE]Ja czas mam, ale chęci brak. Do tego na podwórku okropnie zimno a w domu nudno Quote
Ty$ka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']Ja też nie robię, nie mam kiedy;)[/QUOTE] A ja nie mam czym :( Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Ty$ka']A ja nie mam czym :([/QUOTE]uuuu to masz problem. Musisz sobie kupic aparacik :lol: Quote
Ty$ka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']uuuu to masz problem. Musisz sobie kupic aparacik :lol:[/QUOTE] Najpierw trzeba na niego mieć kasę ;P Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Najpierw trzeba na niego mieć kasę ;P[/QUOTE]Musisz iść zarobić :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Musisz iść zarobić :diabloti:[/QUOTE] Gdzie, jak, kiedy :P Chętnie, ale niepełnoletnią osobę niewiele osób chce zatrudnić. A roznoszenie ulotek mnie naprawdę nie kręci ;P Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Gdzie, jak, kiedy :P Chętnie, ale niepełnoletnią osobę niewiele osób chce zatrudnić. A roznoszenie ulotek mnie naprawdę nie kręci ;P[/QUOTE]Nie wiedziałam, że Ty niepełnoletnia :eviltong: Roznoszenie ulotek jest fajne, ale nie w PL, wiem, bo roznosiłam ( w Niemczech) :eviltong: W Pl w ogóle się nie opłaca Quote
Ty$ka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie wiedziałam, że Ty niepełnoletnia :eviltong: Roznoszenie ulotek jest fajne, ale nie w PL, wiem, bo roznosiłam ( w Niemczech) :eviltong: W Pl w ogóle się nie opłaca[/QUOTE] Widzisz jakich rzeczy się o mnie dowiadujesz :D :P No dokładnie, nieopłacalne. Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja roznosiłam ulotki (z Real'a) w PL 12 lat temu ;) I miałam z tego fajną kasę :) Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Ty$ka']Widzisz jakich rzeczy się o mnie dowiadujesz :D :P No dokładnie, nieopłacalne.[/QUOTE]W sumie też to zależy gdzie te ulotki roznosisz i jakie to są ulotki. [quote name='magdabroy']Ja roznosiłam ulotki (z Real'a) w PL 12 lat temu ;) I miałam z tego fajną kasę :)[/QUOTE] Mnie nigdy taka praca nie pociągała. Ale roznoszenie ulotek w Niemczech było fajną przygodą :) Quote
Alicja Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Witam się wieczorkiem w połowie weekendu ;) Widze że tu też fotkowa posucha ;) Quote
lasoa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']W sumie też to zależy gdzie te ulotki roznosisz i jakie to są ulotki. Mnie nigdy taka praca nie pociągała. Ale roznoszenie ulotek w Niemczech było fajną przygodą :)[/QUOTE] A ja nawet nie wiem jaka jest stawka ani w PL ani w Niemczech :placz: Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Alicja']Witam się wieczorkiem w połowie weekendu ;) Widze że tu też fotkowa posucha ;)[/QUOTE]Witam :) Za zimno na robienie zdjęć na podwórku, a w domu mi się nie chce :eviltong: [quote name='lasoa']A ja nawet nie wiem jaka jest stawka ani w PL ani w Niemczech :placz:[/QUOTE]W sumie w każdym mieście i u każdego pracodawcy jest inna Quote
lasoa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Witam :) Za zimno na robienie zdjęć na podwórku, a w domu mi się nie chce :eviltong: W sumie w każdym mieście i u każdego pracodawcy jest inna[/QUOTE] A tak mniej więcej ? Ja od tygodnia jestem bezrobotna, to szukam jakiegokolwiek zajęcia xD Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='lasoa']A tak mniej więcej ? Ja od tygodnia jestem bezrobotna, to szukam jakiegokolwiek zajęcia xD[/QUOTE]Mojej mamy znajomy płaci 9zł/h, 5 godz dziennie pracy. Po wsi ulotki się roznosi. Nie wiem czy to dużo czy mało, ale na wiosnę mogłabym się podjąć takiej pracy, bo w takie mrozy nie widzi mi się to. Jak byłam w Niemczech to zarabiałam 6euro/h, też 5h dziennie. Nie wiem jak jest u innych Quote
M&S Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='lasoa']A tak mniej więcej ? Ja od tygodnia jestem bezrobotna, to szukam jakiegokolwiek zajęcia xD[/QUOTE] A zasiłek? Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Pogadamy jak się spotkamy :eviltong: Pociąg mam 9:20 i w Białym jestem o 11:46 albo mam o 15:34 i w Białym jestem o 17:45. Ale chyba tym wcześniejszym przyjechać? Bo powiem Ci, że będziemy musiały podlecieć w dwa miejsca, bo muszę kosmetyki od znajomej odebrać (dla psa :eviltong:) i krzesełko :D Będziesz moim przewodnikiem ha ha No i wyjdziesz po nas na dworzec?[/QUOTE] No pewnie, że tym wcześniejszym. A gdzie masz te rzeczy odebrać, daleko? [quote name='Iza.']Agacia weźmiesz kundliska ? Ewentualnie ja mogę z nimi zostać a wy pojedziecie :P[/QUOTE] To może ja przyjdę na dworzec, wezmę psy, a wy sobie pojedziecie? Bo ja dziękuję za bujanie sie autobusami w tą i z powrotem, szkoda na bilety :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='M&S']A zasiłek?[/QUOTE]Ja się jeszcze nie łapię, bo trzeba najpierw rok przepracować [quote name='agaciaaa']No pewnie, że tym wcześniejszym. A gdzie masz te rzeczy odebrać, daleko? To może ja przyjdę na dworzec, wezmę psy, a wy sobie pojedziecie? Bo ja dziękuję za bujanie sie autobusami w tą i z powrotem, szkoda na bilety :eviltong:[/QUOTE] Ok, to wcześniejszym :) Na Sienkiewicza i Palmowej. Nie mam pojęcia gdzie to :eviltong: Ale Iza na pewno wie :D Quote
Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.'] Ok, to wcześniejszym :) Na Sienkiewicza i Palmowej. Nie mam pojęcia gdzie to :eviltong: Ale Iza na pewno wie :D[/QUOTE] ja mam inny plan. Pojade do Ani sama i odbiore Twoje rzeczy, bo mam po drodze autobusem i spotkamy się juz u Agaci. Co Wy na to ? Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Ok, to wcześniejszym :) Na Sienkiewicza i Palmowej. Nie mam pojęcia gdzie to :eviltong: Ale Iza na pewno wie :D[/QUOTE] Masakra, ja zostaję z psami! :lol: tylko i tak trzeba będzie razem do mnie zajść, bo pewnie jakąś torbę będziesz miała, a sama dźwigać nie będę :cool3: Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']ja mam inny plan. Pojade do Ani sama i odbiore Twoje rzeczy, bo mam po drodze autobusem i spotkamy się juz u Agaci. Co Wy na to ?[/QUOTE] Jestem za! Bo to naprawdę sporo bujania się autobusami. A na Palmową jak Izabelka ładnie poprosi to może ją Mariusz podrzuci popołudniu :cool3: Quote
Recommended Posts