Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='M&S']Cześć wieczorkiem:)[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']To ja poproszę fotki małych bestyjeczek :)[/QUOTE]hej dziewczyny :) Fotek nie ma, nie robię ostatnio zdjęć. Ale wybieramy się do Białego to może będą :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Musisz iść zarobić :diabloti:[/QUOTE]
Gdzie, jak, kiedy :P Chętnie, ale niepełnoletnią osobę niewiele osób chce zatrudnić. A roznoszenie ulotek mnie naprawdę nie kręci ;P

Posted

[quote name='Ty$ka']Gdzie, jak, kiedy :P Chętnie, ale niepełnoletnią osobę niewiele osób chce zatrudnić. A roznoszenie ulotek mnie naprawdę nie kręci ;P[/QUOTE]Nie wiedziałam, że Ty niepełnoletnia :eviltong: Roznoszenie ulotek jest fajne, ale nie w PL, wiem, bo roznosiłam ( w Niemczech) :eviltong: W Pl w ogóle się nie opłaca

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie wiedziałam, że Ty niepełnoletnia :eviltong: Roznoszenie ulotek jest fajne, ale nie w PL, wiem, bo roznosiłam ( w Niemczech) :eviltong: W Pl w ogóle się nie opłaca[/QUOTE]
Widzisz jakich rzeczy się o mnie dowiadujesz :D :P
No dokładnie, nieopłacalne.

Posted

[quote name='Ty$ka']Widzisz jakich rzeczy się o mnie dowiadujesz :D :P
No dokładnie, nieopłacalne.[/QUOTE]W sumie też to zależy gdzie te ulotki roznosisz i jakie to są ulotki.

[quote name='magdabroy']Ja roznosiłam ulotki (z Real'a) w PL 12 lat temu ;) I miałam z tego fajną kasę :)[/QUOTE]
Mnie nigdy taka praca nie pociągała. Ale roznoszenie ulotek w Niemczech było fajną przygodą :)

Posted

[quote name='Izabela124.']W sumie też to zależy gdzie te ulotki roznosisz i jakie to są ulotki.

Mnie nigdy taka praca nie pociągała. Ale roznoszenie ulotek w Niemczech było fajną przygodą :)[/QUOTE]

A ja nawet nie wiem jaka jest stawka ani w PL ani w Niemczech :placz:

Posted

[quote name='Alicja']Witam się wieczorkiem w połowie weekendu ;)
Widze że tu też fotkowa posucha ;)[/QUOTE]Witam :)
Za zimno na robienie zdjęć na podwórku, a w domu mi się nie chce :eviltong:

[quote name='lasoa']A ja nawet nie wiem jaka jest stawka ani w PL ani w Niemczech :placz:[/QUOTE]W sumie w każdym mieście i u każdego pracodawcy jest inna

Posted

[quote name='Izabela124.']Witam :)
Za zimno na robienie zdjęć na podwórku, a w domu mi się nie chce :eviltong:

W sumie w każdym mieście i u każdego pracodawcy jest inna[/QUOTE]

A tak mniej więcej ? Ja od tygodnia jestem bezrobotna, to szukam jakiegokolwiek zajęcia xD

Posted

[quote name='lasoa']A tak mniej więcej ? Ja od tygodnia jestem bezrobotna, to szukam jakiegokolwiek zajęcia xD[/QUOTE]Mojej mamy znajomy płaci 9zł/h, 5 godz dziennie pracy. Po wsi ulotki się roznosi. Nie wiem czy to dużo czy mało, ale na wiosnę mogłabym się podjąć takiej pracy, bo w takie mrozy nie widzi mi się to. Jak byłam w Niemczech to zarabiałam 6euro/h, też 5h dziennie. Nie wiem jak jest u innych

Posted

[quote name='Izabela124.']Pogadamy jak się spotkamy :eviltong: Pociąg mam 9:20 i w Białym jestem o 11:46 albo mam o 15:34 i w Białym jestem o 17:45. Ale chyba tym wcześniejszym przyjechać? Bo powiem Ci, że będziemy musiały podlecieć w dwa miejsca, bo muszę kosmetyki od znajomej odebrać (dla psa :eviltong:) i krzesełko :D Będziesz moim przewodnikiem ha ha No i wyjdziesz po nas na dworzec?[/QUOTE]

No pewnie, że tym wcześniejszym. A gdzie masz te rzeczy odebrać, daleko?

[quote name='Iza.']Agacia weźmiesz kundliska ? Ewentualnie ja mogę z nimi zostać a wy pojedziecie :P[/QUOTE]

To może ja przyjdę na dworzec, wezmę psy, a wy sobie pojedziecie? Bo ja dziękuję za bujanie sie autobusami w tą i z powrotem, szkoda na bilety :eviltong:

Posted

[quote name='M&S']A zasiłek?[/QUOTE]Ja się jeszcze nie łapię, bo trzeba najpierw rok przepracować

[quote name='agaciaaa']No pewnie, że tym wcześniejszym. A gdzie masz te rzeczy odebrać, daleko?
To może ja przyjdę na dworzec, wezmę psy, a wy sobie pojedziecie? Bo ja dziękuję za bujanie sie autobusami w tą i z powrotem, szkoda na bilety :eviltong:[/QUOTE]
Ok, to wcześniejszym :)
Na Sienkiewicza i Palmowej. Nie mam pojęcia gdzie to :eviltong: Ale Iza na pewno wie :D

Posted

[quote name='Izabela124.']
Ok, to wcześniejszym :)
Na Sienkiewicza i Palmowej. Nie mam pojęcia gdzie to :eviltong: Ale Iza na pewno wie :D[/QUOTE]

ja mam inny plan. Pojade do Ani sama i odbiore Twoje rzeczy, bo mam po drodze autobusem i spotkamy się juz u Agaci. Co Wy na to ?

Posted

[quote name='Izabela124.']Ok, to wcześniejszym :)
Na Sienkiewicza i Palmowej. Nie mam pojęcia gdzie to :eviltong: Ale Iza na pewno wie :D[/QUOTE]

Masakra, ja zostaję z psami! :lol: tylko i tak trzeba będzie razem do mnie zajść, bo pewnie jakąś torbę będziesz miała, a sama dźwigać nie będę :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']ja mam inny plan. Pojade do Ani sama i odbiore Twoje rzeczy, bo mam po drodze autobusem i spotkamy się juz u Agaci. Co Wy na to ?[/QUOTE]

Jestem za! Bo to naprawdę sporo bujania się autobusami. A na Palmową jak Izabelka ładnie poprosi to może ją Mariusz podrzuci popołudniu :cool3: