Izabela124. Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='agaciaaa']Czyli jednak wino, Iza zostałaś przegłosowana. Swoją drogą, nie mogę uwierzyć, że się jak zawsze nie zgadzamy! :( Co gorsza, zgadzam się w tej kwesii z Izabelką :( Pewnie tak :lol:[/QUOTE]Powinnaś częściej zgadzać się ze mną :lol: I znów się zgadzamy ha ha Dobra ja spadam, jadę do Łomży na imprę :D Quote
agaciaaa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Izabela124.']I tak was nie posłucham :eviltong: Ha ha chyba raczej odwrotnie :eviltong: Pomyślę :D Nic, tylko tak sobie się śmieję ha ha ha[/QUOTE] Bo głupia jesteś :p Chciałabyś. Mariusz Ci nie da, bo razem robiliśmy z jego winogron :p Nie myśl, tylko do roboty. Z mego pecha się śmiejesz, no wiesz :( Quote
Izabela124. Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='agaciaaa']Bo głupia jesteś :p Chciałabyś. Mariusz Ci nie da, bo razem robiliśmy z jego winogron :p Nie myśl, tylko do roboty. Z mego pecha się śmiejesz, no wiesz :([/QUOTE]To każdy wypije po równo żeby było sprawiedliwie :eviltong: Jak to się mówi: dobry marynarz i przez Czerwone Morze przepłynie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Izabela124.']Powinnaś częściej zgadzać się ze mną :lol: I znów się zgadzamy ha ha Dobra ja spadam, jadę do Łomży na imprę :D[/QUOTE] O nie nie nie, zdecydowanie wolę z Izą! Wyjątek, potwierdzający regułę. A tej tylko imprezy w głowie :shake: ale niech Ci będzie, miłej zabawy a drugiej Izuni miłej pracki :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='agaciaaa']O nie nie nie, zdecydowanie wolę z Izą! Wyjątek, potwierdzający regułę. A tej tylko imprezy w głowie :shake: ale niech Ci będzie, miłej zabawy a drugiej Izuni miłej pracki :loveu:[/QUOTE]Czuję się dorzucona :( Ha ha czasem trzeba się rozerwać :D Quote
agaciaaa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Izabela124.']To każdy wypije po równo żeby było sprawiedliwie :eviltong: Jak to się mówi: dobry marynarz i przez Czerwone Morze przepłynie :evil_lol:[/QUOTE] Się zobaczy. Nie mów tego Mariuszowi! Bo stracę ostatnią sensowną wymówkę! :( hahahaha Quote
agaciaaa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Izabela124.']Czuję się dorzucona :-( Ha ha czasem trzeba się rozerwać :-D[/QUOTE] Haha dorzucona? Nic nie poradzę, że Iza ma duuuużo więcej oleju w głowie :p Quote
Iza. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='agaciaaa']\Nic nie poradzę, że Iza ma duuuużo więcej oleju w głowie :p[/QUOTE] Kochana moja :loveu: Z grzańcem zartowałam, wiem, ze go nie lubisz, zreszta tak jak i ja haha :lol: Co do ferii, Izabela durniu ja sie ucze dziennie, a ty z zaocznie z tego co mi wiadomo, wiec jak jeszcze chcialaś mieć ferie ? Quote
M&S Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Izabela124.']Powinnaś częściej zgadzać się ze mną :lol: I znów się zgadzamy ha ha Dobra ja spadam, jadę do Łomży na imprę :D[/QUOTE] Dobrej zabawy:) Quote
Izabela124. Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='agaciaaa'] Nie mów tego Mariuszowi! Bo stracę ostatnią sensowną wymówkę! :( hahahahaOk :) Iza.;20287849 Co do ferii, Izabela durniu ja sie ucze dziennie, a ty z zaocznie z tego co mi wiadomo, wiec jak jeszcze chcialaś mieć ferie ?[/QUOTE napisał(a):Te Twoje uczenie się codziennie w ogóle jest Ci niepotrzebne, bo i tak do tej szkoły nie chodzisz :eviltong: [quote name='M&S']Dobrej zabawy:)Była fajnie :) [quote name='Ty$ka']Cześć gaduły.Hejka :) [quote name='bety']Heloł, Miłego dnia. :) PzdrWitam i wzajemnie :) [quote name='Błyskotka']Miłego weekendu i imprezowania ;)Już wróciłam, w weekend mam szkołę, więc nie imprezuję :) Quote
agaciaaa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Iza.']Kochana moja :loveu: Z grzańcem zartowałam, wiem, ze go nie lubisz, zreszta tak jak i ja haha :lol:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: To po co rzucasz takie durne pomysły? :eviltong: piwko jest ok, ale na zimno :p i raczej w niezbyt dużych ilosciach :lol: Iza to na którą masz w końcu do tego lekarza? Quote
Iza. Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='agaciaaa']:loveu::loveu::loveu: To po co rzucasz takie durne pomysły? :eviltong: piwko jest ok, ale na zimno :p i raczej w niezbyt dużych ilosciach :lol: Iza to na którą masz w końcu do tego lekarza?[/QUOTE] tak dla podtrzymania rozmowy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='agaciaaa'] Iza to na którą masz w końcu do tego lekarza?[/QUOTE]Nie idę w ogóle do lekarza, ale przyjadę. Pociągiem Quote
agaciaaa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie idę w ogóle do lekarza, ale przyjadę. Pociągiem[/QUOTE] Ooo poprawiło Ci się? :evil_lol: to o której masz pkp? :p Quote
Izabela124. Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='agaciaaa']Ooo poprawiło Ci się? :evil_lol: to o której masz pkp? :pPogadamy jak się spotkamy :eviltong: Pociąg mam 9:20 i w Białym jestem o 11:46 albo mam o 15:34 i w Białym jestem o 17:45. Ale chyba tym wcześniejszym przyjechać? Bo powiem Ci, że będziemy musiały podlecieć w dwa miejsca, bo muszę kosmetyki od znajomej odebrać (dla psa :eviltong:) i krzesełko :D Będziesz moim przewodnikiem ha ha No i wyjdziesz po nas na dworzec? [quote name='unikatowydiament']dzien dobry Witam :) Quote
Iza. Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Izabela124.']Pogadamy jak się spotkamy :eviltong: Pociąg mam 9:20 i w Białym jestem o 11:46 albo mam o 15:34 i w Białym jestem o 17:45. Ale chyba tym wcześniejszym przyjechać? Bo powiem Ci, że będziemy musiały podlecieć w dwa miejsca, bo muszę kosmetyki od znajomej odebrać (dla psa :eviltong:) i krzesełko :D Będziesz moim przewodnikiem ha ha No i wyjdziesz po nas na dworzec? [/QUOTE] dosiądę się w czarnej, niech już stracę te 3 zł :diabloti: Możemy psy u Agaci zostawić i pojedziemy do Moni i Ani :razz: Quote
Izabela124. Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Iza.']dosiądę się w czarnej, niech już stracę te 3 zł :diabloti: Możemy psy u Agaci zostawić i pojedziemy do Moni i Ani :razz:[/QUOTE] Wow jaka Ty wsoaniała ha ha Do Ani pójdziemy do pracy, do 13 musimy zdążyć :D (Bo to Ania od Aishy). A Monia mi jeszcze nie odp kiedy jej pasuje. Jeszcze pewnie Molkę odwiedzimy :D Ale ona ma do mnie zadzwonić jak będzie mogła Quote
Iza. Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Izabela124.']Wow jaka Ty wsoaniała ha ha Do Ani pójdziemy do pracy, do 13 musimy zdążyć :D (Bo to Ania od Aishy). A Monia mi jeszcze nie odp kiedy jej pasuje. Jeszcze pewnie Molkę odwiedzimy :D Ale ona ma do mnie zadzwonić jak będzie mogła[/QUOTE] Bez ironii, bo sama będziesz łazić z jednego końca miasta na drugi :P Agacia weźmiesz kundliska ? Ewentualnie ja mogę z nimi zostać a wy pojedziecie :P Quote
Izabela124. Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Iza.']Bez ironii, bo sama będziesz łazić z jednego końca miasta na drugi :P Agacia weźmiesz kundliska ? Ewentualnie ja mogę z nimi zostać a wy pojedziecie :P[/QUOTE] Ale ja z Kissem muszę do Molki, bo ubranka będzie musiał przymierzyć :P W sumie do Ani też moga psy, bo u niej tylko chwilkę będziemy, bo ona potem klientki ma Quote
Iza. Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Izabela124.']Ale ja z Kissem muszę do Molki, bo ubranka będzie musiał przymierzyć :P W sumie do Ani też moga psy, bo u niej tylko chwilkę będziemy, bo ona potem klientki ma[/QUOTE] do Ani nie mogą psy bo to gabinet kosmetyczny, poza tym jest w pawilonie do którego psy nie wchodzą Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']do Ani nie mogą psy bo to gabinet kosmetyczny, poza tym jest w pawilonie do którego psy nie wchodzą[/QUOTE] Wiem, że to gabinet kosmetyczny :eviltong: Quote
Recommended Posts