Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Czyli jednak wino, Iza zostałaś przegłosowana. Swoją drogą, nie mogę uwierzyć, że się jak zawsze nie zgadzamy! :( Co gorsza, zgadzam się w tej kwesii z Izabelką :(
Pewnie tak :lol:[/QUOTE]Powinnaś częściej zgadzać się ze mną :lol:
I znów się zgadzamy ha ha
Dobra ja spadam, jadę do Łomży na imprę :D

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']I tak was nie posłucham :eviltong:
Ha ha chyba raczej odwrotnie :eviltong:
Pomyślę :D
Nic, tylko tak sobie się śmieję ha ha ha[/QUOTE]

Bo głupia jesteś :p
Chciałabyś. Mariusz Ci nie da, bo razem robiliśmy z jego winogron :p
Nie myśl, tylko do roboty.
Z mego pecha się śmiejesz, no wiesz :(

Posted

[quote name='agaciaaa']Bo głupia jesteś :p
Chciałabyś. Mariusz Ci nie da, bo razem robiliśmy z jego winogron :p
Nie myśl, tylko do roboty.
Z mego pecha się śmiejesz, no wiesz :([/QUOTE]To każdy wypije po równo żeby było sprawiedliwie :eviltong:
Jak to się mówi: dobry marynarz i przez Czerwone Morze przepłynie :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Powinnaś częściej zgadzać się ze mną :lol:
Dobra ja spadam, jadę do Łomży na imprę :D[/QUOTE]

O nie nie nie, zdecydowanie wolę z Izą!
Wyjątek, potwierdzający regułę.
A tej tylko imprezy w głowie :shake: ale niech Ci będzie, miłej zabawy a drugiej Izuni miłej pracki :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']O nie nie nie, zdecydowanie wolę z Izą!
Wyjątek, potwierdzający regułę.
A tej tylko imprezy w głowie :shake: ale niech Ci będzie, miłej zabawy a drugiej Izuni miłej pracki :loveu:[/QUOTE]Czuję się dorzucona :(
Ha ha czasem trzeba się rozerwać :D

Posted

[quote name='Izabela124.']To każdy wypije po równo żeby było sprawiedliwie :eviltong:
Jak to się mówi: dobry marynarz i przez Czerwone Morze przepłynie :evil_lol:[/QUOTE]

Się zobaczy.
Nie mów tego Mariuszowi! Bo stracę ostatnią sensowną wymówkę! :( hahahaha

Posted

[quote name='Izabela124.']Czuję się dorzucona :-(
Ha ha czasem trzeba się rozerwać :-D[/QUOTE]

Haha dorzucona? Nic nie poradzę, że Iza ma duuuużo więcej oleju w głowie :p

Posted

[quote name='agaciaaa']\Nic nie poradzę, że Iza ma duuuużo więcej oleju w głowie :p[/QUOTE]

Kochana moja :loveu:

Z grzańcem zartowałam, wiem, ze go nie lubisz, zreszta tak jak i ja haha :lol:

Co do ferii, Izabela durniu ja sie ucze dziennie, a ty z zaocznie z tego co mi wiadomo, wiec jak jeszcze chcialaś mieć ferie ?

Posted

[quote name='Izabela124.']Powinnaś częściej zgadzać się ze mną :lol:
Dobra ja spadam, jadę do Łomży na imprę :D[/QUOTE]

Dobrej zabawy:)

Posted

[quote name='agaciaaa']
Nie mów tego Mariuszowi! Bo stracę ostatnią sensowną wymówkę! :( hahahahaOk :)

Iza.;20287849
Co do ferii, Izabela durniu ja sie ucze dziennie, a ty z zaocznie z tego co mi wiadomo, wiec jak jeszcze chcialaś mieć ferie ?[/QUOTE napisał(a):
Te Twoje uczenie się codziennie w ogóle jest Ci niepotrzebne, bo i tak do tej szkoły nie chodzisz :eviltong:

[quote name='M&S']Dobrej zabawy:)
Była fajnie :)

[quote name='Ty$ka']Cześć gaduły.Hejka :)

[quote name='bety']Heloł,

Miłego dnia. :)

PzdrWitam i wzajemnie :)

[quote name='Błyskotka']Miłego weekendu i imprezowania ;)Już wróciłam, w weekend mam szkołę, więc nie imprezuję :)

Posted

[quote name='Iza.']Kochana moja :loveu:

Z grzańcem zartowałam, wiem, ze go nie lubisz, zreszta tak jak i ja haha :lol:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

To po co rzucasz takie durne pomysły? :eviltong: piwko jest ok, ale na zimno :p i raczej w niezbyt dużych ilosciach :lol:

Iza to na którą masz w końcu do tego lekarza?

Posted

[quote name='agaciaaa']:loveu::loveu::loveu:

To po co rzucasz takie durne pomysły? :eviltong: piwko jest ok, ale na zimno :p i raczej w niezbyt dużych ilosciach :lol:

Iza to na którą masz w końcu do tego lekarza?[/QUOTE]

tak dla podtrzymania rozmowy :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ooo poprawiło Ci się? :evil_lol: to o której masz pkp? :pPogadamy jak się spotkamy :eviltong: Pociąg mam 9:20 i w Białym jestem o 11:46 albo mam o 15:34 i w Białym jestem o 17:45. Ale chyba tym wcześniejszym przyjechać? Bo powiem Ci, że będziemy musiały podlecieć w dwa miejsca, bo muszę kosmetyki od znajomej odebrać (dla psa :eviltong:) i krzesełko :D Będziesz moim przewodnikiem ha ha No i wyjdziesz po nas na dworzec?

[quote name='unikatowydiament']dzien dobry Witam :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Pogadamy jak się spotkamy :eviltong: Pociąg mam 9:20 i w Białym jestem o 11:46 albo mam o 15:34 i w Białym jestem o 17:45. Ale chyba tym wcześniejszym przyjechać? Bo powiem Ci, że będziemy musiały podlecieć w dwa miejsca, bo muszę kosmetyki od znajomej odebrać (dla psa :eviltong:) i krzesełko :D Będziesz moim przewodnikiem ha ha No i wyjdziesz po nas na dworzec?

[/QUOTE]

dosiądę się w czarnej, niech już stracę te 3 zł :diabloti:
Możemy psy u Agaci zostawić i pojedziemy do Moni i Ani :razz:

Posted

[quote name='Iza.']dosiądę się w czarnej, niech już stracę te 3 zł :diabloti:
Możemy psy u Agaci zostawić i pojedziemy do Moni i Ani :razz:[/QUOTE]
Wow jaka Ty wsoaniała ha ha
Do Ani pójdziemy do pracy, do 13 musimy zdążyć :D (Bo to Ania od Aishy). A Monia mi jeszcze nie odp kiedy jej pasuje. Jeszcze pewnie Molkę odwiedzimy :D Ale ona ma do mnie zadzwonić jak będzie mogła

Posted

[quote name='Izabela124.']Wow jaka Ty wsoaniała ha ha
Do Ani pójdziemy do pracy, do 13 musimy zdążyć :D (Bo to Ania od Aishy). A Monia mi jeszcze nie odp kiedy jej pasuje. Jeszcze pewnie Molkę odwiedzimy :D Ale ona ma do mnie zadzwonić jak będzie mogła[/QUOTE]

Bez ironii, bo sama będziesz łazić z jednego końca miasta na drugi :P

Agacia weźmiesz kundliska ? Ewentualnie ja mogę z nimi zostać a wy pojedziecie :P

Posted

[quote name='Iza.']Bez ironii, bo sama będziesz łazić z jednego końca miasta na drugi :P
Agacia weźmiesz kundliska ? Ewentualnie ja mogę z nimi zostać a wy pojedziecie :P[/QUOTE]
Ale ja z Kissem muszę do Molki, bo ubranka będzie musiał przymierzyć :P W sumie do Ani też moga psy, bo u niej tylko chwilkę będziemy, bo ona potem klientki ma

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale ja z Kissem muszę do Molki, bo ubranka będzie musiał przymierzyć :P W sumie do Ani też moga psy, bo u niej tylko chwilkę będziemy, bo ona potem klientki ma[/QUOTE]

do Ani nie mogą psy bo to gabinet kosmetyczny, poza tym jest w pawilonie do którego psy nie wchodzą