Asiaczek Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Mnie się bardziej podoba Euforia. Może dlatego, że pp? Ciekawe umaszczenie ma z tymi ciemnymi znaczeniami:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Asiaczek napisał(a):Mnie się bardziej podoba Euforia. Może dlatego, że pp? Ciekawe umaszczenie ma z tymi ciemnymi znaczeniami:) pzdr.Ja wolę golasy, ale Euforia bardzo wpadła mi w oko :) Quote
Ty$ka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Iza, przez Ciebie zaczynają podobać mi sie grzywacze! Niedobra Ty :P 8) Euforia :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 jamnicze napisał(a):Kapitalne maluchy :).:loveu: Ty$ka napisał(a):Iza, przez Ciebie zaczynają podobać mi sie grzywacze! Niedobra Ty :P 8) Euforia :loveu:Bo one są cudne i piękne :loveu: Jak ja nie mogę to Ty ją bierz :lol: Quote
Izabela124. Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 lasoa napisał(a):piekne maluszki :loveu:Aż chciałoby się je mieć :) Quote
kalyna Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jakie urocze szczylki :loveu: :loveu: chyba większość szczeniaków jest przeurocza :) Izabela124. napisał(a):Aż chciałoby się je mieć :) ja tam na najbliższe parę lat mam dość szczeniaków :evil_lol: Jak dobrze, ze Gandi już wyrósł, bo dał mi spory wycisk :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 M&S napisał(a):Cześć Wieczorkiem:)Hejka :) kalyna napisał(a):Jakie urocze szczylki :loveu: :loveu: chyba większość szczeniaków jest przeurocza :) ja tam na najbliższe parę lat mam dość szczeniaków :evil_lol: Jak dobrze, ze Gandi już wyrósł, bo dał mi spory wycisk :diabloti:Prawda, a potem wyrastają na bestie ha ha Ja też mam dosyć, ale z drugiej strony szczyli są takie słodziutkie i nieporadne :loveu: Quote
Alicja Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Mi się grzywki podobają , ale u kogoś :) dla mnie to może jak będę po 70tce ;) , za małe i za delikatne ...noooo :) Quote
Izabela124. Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Alicja napisał(a):Mi się grzywki podobają , ale u kogoś :) dla mnie to może jak będę po 70tce ;) , za małe i za delikatne ...noooo :)Też tak mam z niektórymi rasami :) Dla Pani po 70 na pewno nie poleciłabym grzywacza ha ha Quote
Ty$ka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Hej ;) Brać do chętnie bym wzięła, ale bałabym się jednak, że Morus by zgniótł grzywka :lol: Ile one właściwie mają w kłębie? Izabela124. napisał(a):Dla Pani po 70 na pewno nie poleciłabym grzywacza ha ha A czemu? :) :P Quote
kalyna Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Izabela124. napisał(a): Prawda, a potem wyrastają na bestie ha ha Ja też mam dosyć, ale z drugiej strony szczyli są takie słodziutkie i nieporadne :loveu: jak już wyrosną to są fajne :evil_lol: słodkie i nieporadne to pierwsze dni... potem sieją strach i zniszczenie....podziwiam hodowców, bo mnie jeden doprowadzał do szału, a gdybym miała takie małe stadko to nic tylko wyjechać na wakacje :evil_lol: Quote
C&B Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Dzięki, umiecie podnieść na duchu pisząc jakie to szczeniaki są złe :evil_lol: Quote
M&S Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 C&B napisał(a):Dzięki, umiecie podnieść na duchu pisząc jakie to szczeniaki są złe :evil_lol: Bo są, potwory i piranie:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 C&B napisał(a):Dzięki, umiecie podnieść na duchu pisząc jakie to szczeniaki są złe :evil_lol: Okeja, to Cię wesprę jeszcze bardziej i ja osobiście nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduję się drugi raz na szczyla 8) :P hihihi. Quote
*Magda* Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 A ja Cię pocieszę, bo ja zawsze będę się decydować na szczyla :loveu: Quote
C&B Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Mój szczyl będzie wyjątkowo grzecznym szczylkiem :evil_lol: tak sobie wmawiam :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Ty$ka']Hej ;) Brać do chętnie bym wzięła, ale bałabym się jednak, że Morus by zgniótł grzywka :lol: Ile one właściwie mają w kłębie? A czemu? :) :PTu masz wzorzec grzywacza, jest tam o wzroście: http://akizabo.manifo.com/wzorzec Bo są za bardzo pobudliwe, do tego muszą być bardzo dobrze socjalizowane, bo później mają różnego rodzaju schizy, a wątpię by Pani po 70 chciało się wszędzie psa zabierać [quote name='kalyna']jak już wyrosną to są fajne :evil_lol: słodkie i nieporadne to pierwsze dni... potem sieją strach i zniszczenie....podziwiam hodowców, bo mnie jeden doprowadzał do szału, a gdybym miała takie małe stadko to nic tylko wyjechać na wakacje :evil_lol: [quote name='C&B']Dzięki, umiecie podnieść na duchu pisząc jakie to szczeniaki są złe :evil_lol: [quote name='M&S']Bo są, potwory i piranie:evil_lol: [quote name='Ty$ka']Okeja, to Cię wesprę jeszcze bardziej i ja osobiście nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduję się drugi raz na szczyla 8) :P hihihi.Ha ha szczeniaki to małe diabełki, ale i tak się je kocha. Chociaż jak sobie przypomnę jak Kiss lał gdzie popadnie i to nawet w gościach to mi się odechciewa szczyla ha ha Quote
Izabela124. Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 magdabroy napisał(a):A ja Cię pocieszę, bo ja zawsze będę się decydować na szczyla :loveu:Ja też :) C&B napisał(a):Mój szczyl będzie wyjątkowo grzecznym szczylkiem :evil_lol: tak sobie wmawiam :diabloti:Marzysz ha ha Quote
Ty$ka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 O, to nie jest to taka miniaturka jak mi się wydawała :) Hehe, to nie znasz mojej babci - przebojowa babeczka 8) Wszędzie jeździ, na wakacje, na urlopy, kibicuje sportowcom, chodzi na długie spacery i uwielbia być w ruchu, w zasadzie to ona nie umie usiedzieć w jednym miejscu, bo twierdzi, że odpocznie w grobie :lol: No, dobra... a ja przyznaję, że mój pies za papisia był aniołkiem 8). Ale wiem, że takiego drugiego nie ma i już :P Quote
Izabela124. Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Ty$ka napisał(a):O, to nie jest to taka miniaturka jak mi się wydawała :) Hehe, to nie znasz mojej babci - przebojowa babeczka 8) Wszędzie jeździ, na wakacje, na urlopy, kibicuje sportowcom, chodzi na długie spacery i uwielbia być w ruchu, w zasadzie to ona nie umie usiedzieć w jednym miejscu, bo twierdzi, że odpocznie w grobie :lol: No, dobra... a ja przyznaję, że mój pies za papisia był aniołkiem 8). Ale wiem, że takiego drugiego nie ma i już :PSa malutkie, ale ciałem a nie duchem :eviltong: Masz fajna babcię, przynajmniej korzysta w pełni z życia :lol: Quote
kalyna Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Izabela124. napisał(a):Ha ha szczeniaki to małe diabełki, ale i tak się je kocha. Chociaż jak sobie przypomnę jak Kiss lał gdzie popadnie i to nawet w gościach to mi się odechciewa szczyla ha ha A biegał i wsio znosił jak miał iść spać? tzn. był wybiegany i wybawiony, najedzony, wyszczany itp. Miał tylko spać... ja leżałam i patrzyłam na niego to leżał..mi się oko zamknęło na chwilkę i gnojek rozkręcił imprezę. Łącznie z wyciąganiem z szafki żarówek w pudełku i noszenie po domu, szczekanie na piszczącą zabawkę,roznoszenie śmieci po domu w tym obierek, bieganie w około stołu, wchodzenie do miski z wodą, ciągnięcie dywanów.. A na dworze to jak się rozkręcił to Sonia i Ciapek od niego uciekały do mnie, bo miały go dość.. a jakie były szczęśliwe jak mały był zamknięty... :evil_lol: no to się wyżaliłam.. Także ten, tego ja mam szczeniaków dość.. wolałabym S i C razem wziętych w szczenięctwie niż samego, jednego G :diabloti: ale mimo to jeśli za parę lat będę mieć psa to też tylko szczeniaka... i to też po części jak G...ale mamy klateczkę to jakoś łatwiej jest.. Quote
Ty$ka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Izabela124. napisał(a):Sa malutkie, ale ciałem a nie duchem :eviltong: Masz fajna babcię, przynajmniej korzysta w pełni z życia :lol: Jednak nie taki miniaturki jak mi się wydawało :P A tu neispodzianka nawet mogą mieć 33cm w kłębie, jak mój ma 38 8) Druga za to to całkowite jej przeciwieństwo, no ale cóż ;) Quote
Recommended Posts