Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

jamnicze napisał(a):
Kapitalne maluchy :).
:loveu:

Ty$ka napisał(a):
Iza, przez Ciebie zaczynają podobać mi sie grzywacze! Niedobra Ty :P 8)

Euforia :loveu:
Bo one są cudne i piękne :loveu:
Jak ja nie mogę to Ty ją bierz :lol:

Posted

Jakie urocze szczylki :loveu: :loveu:
chyba większość szczeniaków jest przeurocza :)

Izabela124. napisał(a):
Aż chciałoby się je mieć :)

ja tam na najbliższe parę lat mam dość szczeniaków :evil_lol:
Jak dobrze, ze Gandi już wyrósł, bo dał mi spory wycisk :diabloti:

Posted

M&S napisał(a):
Cześć Wieczorkiem:)
Hejka :)

kalyna napisał(a):
Jakie urocze szczylki :loveu: :loveu:
chyba większość szczeniaków jest przeurocza :)
ja tam na najbliższe parę lat mam dość szczeniaków :evil_lol:
Jak dobrze, ze Gandi już wyrósł, bo dał mi spory wycisk :diabloti:
Prawda, a potem wyrastają na bestie ha ha
Ja też mam dosyć, ale z drugiej strony szczyli są takie słodziutkie i nieporadne :loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
Mi się grzywki podobają , ale u kogoś :)
dla mnie to może jak będę po 70tce ;) , za małe i za delikatne ...noooo :)
Też tak mam z niektórymi rasami :)
Dla Pani po 70 na pewno nie poleciłabym grzywacza ha ha

Posted

Hej ;)
Brać do chętnie bym wzięła, ale bałabym się jednak, że Morus by zgniótł grzywka :lol: Ile one właściwie mają w kłębie?

Izabela124. napisał(a):
Dla Pani po 70 na pewno nie poleciłabym grzywacza ha ha

A czemu? :) :P

Posted

Izabela124. napisał(a):

Prawda, a potem wyrastają na bestie ha ha
Ja też mam dosyć, ale z drugiej strony szczyli są takie słodziutkie i nieporadne :loveu:

jak już wyrosną to są fajne :evil_lol:

słodkie i nieporadne to pierwsze dni... potem sieją strach i zniszczenie....podziwiam hodowców, bo mnie jeden doprowadzał do szału, a gdybym miała takie małe stadko to nic tylko wyjechać na wakacje :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Dzięki, umiecie podnieść na duchu pisząc jakie to szczeniaki są złe :evil_lol:

Okeja, to Cię wesprę jeszcze bardziej i ja osobiście nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduję się drugi raz na szczyla 8) :P hihihi.

Posted

[quote name='Ty$ka']Hej ;)
Brać do chętnie bym wzięła, ale bałabym się jednak, że Morus by zgniótł grzywka :lol: Ile one właściwie mają w kłębie?

A czemu? :) :PTu masz wzorzec grzywacza, jest tam o wzroście: http://akizabo.manifo.com/wzorzec
Bo są za bardzo pobudliwe, do tego muszą być bardzo dobrze socjalizowane, bo później mają różnego rodzaju schizy, a wątpię by Pani po 70 chciało się wszędzie psa zabierać

[quote name='kalyna']jak już wyrosną to są fajne :evil_lol:

słodkie i nieporadne to pierwsze dni... potem sieją strach i zniszczenie....podziwiam hodowców, bo mnie jeden doprowadzał do szału, a gdybym miała takie małe stadko to nic tylko wyjechać na wakacje :evil_lol:

[quote name='C&B']Dzięki, umiecie podnieść na duchu pisząc jakie to szczeniaki są złe :evil_lol:

[quote name='M&S']Bo są, potwory i piranie:evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Okeja, to Cię wesprę jeszcze bardziej i ja osobiście nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduję się drugi raz na szczyla 8) :P hihihi.Ha ha szczeniaki to małe diabełki, ale i tak się je kocha. Chociaż jak sobie przypomnę jak Kiss lał gdzie popadnie i to nawet w gościach to mi się odechciewa szczyla ha ha

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja Cię pocieszę, bo ja zawsze będę się decydować na szczyla :loveu:
Ja też :)

C&B napisał(a):
Mój szczyl będzie wyjątkowo grzecznym szczylkiem :evil_lol: tak sobie wmawiam :diabloti:
Marzysz ha ha

Posted

O, to nie jest to taka miniaturka jak mi się wydawała :)
Hehe, to nie znasz mojej babci - przebojowa babeczka 8) Wszędzie jeździ, na wakacje, na urlopy, kibicuje sportowcom, chodzi na długie spacery i uwielbia być w ruchu, w zasadzie to ona nie umie usiedzieć w jednym miejscu, bo twierdzi, że odpocznie w grobie :lol:

No, dobra... a ja przyznaję, że mój pies za papisia był aniołkiem 8). Ale wiem, że takiego drugiego nie ma i już :P

Posted

Ty$ka napisał(a):
O, to nie jest to taka miniaturka jak mi się wydawała :)
Hehe, to nie znasz mojej babci - przebojowa babeczka 8) Wszędzie jeździ, na wakacje, na urlopy, kibicuje sportowcom, chodzi na długie spacery i uwielbia być w ruchu, w zasadzie to ona nie umie usiedzieć w jednym miejscu, bo twierdzi, że odpocznie w grobie :lol:

No, dobra... a ja przyznaję, że mój pies za papisia był aniołkiem 8). Ale wiem, że takiego drugiego nie ma i już :P
Sa malutkie, ale ciałem a nie duchem :eviltong:
Masz fajna babcię, przynajmniej korzysta w pełni z życia :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha szczeniaki to małe diabełki, ale i tak się je kocha. Chociaż jak sobie przypomnę jak Kiss lał gdzie popadnie i to nawet w gościach to mi się odechciewa szczyla ha ha

A biegał i wsio znosił jak miał iść spać? tzn. był wybiegany i wybawiony, najedzony, wyszczany itp. Miał tylko spać...
ja leżałam i patrzyłam na niego to leżał..mi się oko zamknęło na chwilkę i gnojek rozkręcił imprezę.
Łącznie z wyciąganiem z szafki żarówek w pudełku i noszenie po domu, szczekanie na piszczącą zabawkę,roznoszenie śmieci po domu w tym obierek, bieganie w około stołu, wchodzenie do miski z wodą, ciągnięcie dywanów..
A na dworze to jak się rozkręcił to Sonia i Ciapek od niego uciekały do mnie, bo miały go dość.. a jakie były szczęśliwe jak mały był zamknięty... :evil_lol:

no to się wyżaliłam..

Także ten, tego ja mam szczeniaków dość.. wolałabym S i C razem wziętych w szczenięctwie niż samego, jednego G :diabloti: ale mimo to jeśli za parę lat będę mieć psa to też tylko szczeniaka... i to też po części jak G...ale mamy klateczkę to jakoś łatwiej jest..

Posted

Izabela124. napisał(a):
Sa malutkie, ale ciałem a nie duchem :eviltong:
Masz fajna babcię, przynajmniej korzysta w pełni z życia :lol:

Jednak nie taki miniaturki jak mi się wydawało :P A tu neispodzianka nawet mogą mieć 33cm w kłębie, jak mój ma 38 8)
Druga za to to całkowite jej przeciwieństwo, no ale cóż ;)