M&S Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ja też bywałam na fajnych imprezach sylwestrowych, ale z gatunku domowych. ostatnimi czasy bawię się w domu;) Witanko Bobiki:) Quote
Błyskotka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ja również w sumie tradycyjnie już w domu ;). Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jak tam po świętach? Psy nie szaleją na wystrzały? :razz: Quote
betty_labrador Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 rety okropność z tymi wystrzałami :/ ja dziś pod koniec spaceru nie moglam utrzymać Tosci jak strzelili kilka razy :angryy: Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Moje na szczęście nauczone że strzały to nic takiego :) W mieście huczy a całe towarzystwo śpi :lol: Quote
Izabela124. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 lasoa napisał(a):my tez nie wiemy jak bedą nasze reagować, dlatego oddajemy je na tę noc Rodzicom pod opiekę :)A ja wolę z moimi spędzić tego sylwestra :) Alicja napisał(a):Ja właściwie byłam na 4 Sylwestrach , 2 u znajomych w domach 2 na wyjeździe a 1 taki naj naj w górach na Ochodzitej w Beskidzie . Koleżanka ma tam domek i tam mielismy imprezę , było super , śniegu po pas ...takiego Sylwestra się nie zapomina . Potem były jeszcze 2czy 3 Sylwki u nas i tak teraz już siedzimy w domu , bo tak najfajniej i najwygodniej :). Jeśli chcieliśmy się isć zabawić w Karnawale to szliśmy ale Sylwek zdecydowanie albo dom albo wyjazdówka . M&S napisał(a):Ja też bywałam na fajnych imprezach sylwestrowych, ale z gatunku domowych. ostatnimi czasy bawię się w domu;) Witanko Bobiki:) Błyskotka napisał(a):Ja również w sumie tradycyjnie już w domu ;).A ja zawsze gdzieś jeżdziłam, ale przyszedł czas na domówkę :) jamnicze napisał(a):Witam w ten ponury, śpiący dzień.Witam :) Luzia napisał(a):Jak tam po świętach? Psy nie szaleją na wystrzały? :razz: betty_labrador napisał(a):rety okropność z tymi wystrzałami :/ ja dziś pod koniec spaceru nie moglam utrzymać Tosci jak strzelili kilka razy :angryy: Luzia napisał(a):Moje na szczęście nauczone że strzały to nic takiego :) W mieście huczy a całe towarzystwo śpi :lol: Ja tam świąt nie obchodzę jakoś hucznie, więc i przed jak i po świętach jest tak samo :D A me psy petard się nie boją. Kiss też śpi jak strzelają. Bobik czasem się budzi i poszczekuje na nie, ale się nie boi Quote
jamnicze Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Sajducha niestety się płoszy. Profilaktycznie od Świąt nie spuszczam jej ze smyczy. I tak pewnie jeszcze z tydzień. :shake: Quote
Luzia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 To dużo przyjemniejsze dla psa gdy zlewa petardy, wiem na przykładzie starej suki :) Quote
M&S Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Luzia napisał(a):To dużo przyjemniejsze dla psa gdy zlewa petardy, wiem na przykładzie starej suki :) jasna sprawa. Witanko w ostatni poranek roku:) Quote
Ty$ka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Trzymam kciuki, by się odnalazł. A z jakiego on woj.? Quote
Izabela124. Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Miasto: Czarna Białostocka Województwo: Podlaskie Quote
Alicja Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Izabela124. napisał(a):Miasto: Czarna Białostocka Województwo: Podlaskie dobrze by było na ogłoszeniach dać miejscowość Kurcze pechowy dzień strasznie :( Quote
mańka_ Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Udostępnione na FB. Kurde, trzymam kciuki co by się znalazł! Quote
bety Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Izabela124. napisał(a):Ja tam świąt nie obchodzę jakoś hucznie, więc i przed jak i po świętach jest tak samo :D A me psy petard się nie boją. Kiss też śpi jak strzelają. Bobik czasem się budzi i poszczekuje na nie, ale się nie boi Moja Inari to lata najpierw po oknach żeby popatrzeć (tego nauczyła ją Gabiśka), a potem idzie spać. Poprzedni mój pies - Carmen - bała się wystrzałów (to był koszmar). Alicja napisał(a):Znalazł się Buenos?? Trzymam kciuki za odnalezienie Buenosa. Pzdr Quote
theoo13 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Miejscowość to chyba Suwałki, jak wynika z profilu. Także trzymam kciuki, wspaniały piesek. Quote
darii_iia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Buenos się znalazł. ;) Luka tak samo jak Kiss śpi podczas strzelania. :lol: Quote
Recommended Posts