Izabela124. Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 unikatowydiament napisał(a):tulaski dla Chłopców ślemy,miłego popołudnia:) :)Wzajemnie kochana :) Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 To nie te święta, że wy tu o jajkach gadacie :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 agaciaaa napisał(a):To nie te święta, że wy tu o jajkach gadacie :cool3:Ha ha święta te czy tamte, co to za różnica :eviltong: M&S napisał(a):Witanko i dobrego dnia:) Klaudia&Aza napisał(a):Dzień dobry:)Witajcie :) Quote
Alicja Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 pogoda wielkanocna to i temat na czasie :lol: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Alicja napisał(a):pogoda wielkanocna to i temat na czasie :lol:Właśnie, właśnie :D Roztopy idą pełną parą. Me psy jako, że są książętami nie chcą spacerować w tych mokradłach Quote
łamAga Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 hejka ;) u nas też pada od samego rana :shake: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 dOgLoV napisał(a):hejka ;) u nas też pada od samego rana :shake:U nas nie pada tylko mega roztopy, bo było dużo śniegu Quote
justysiek Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 hej Izuś, u nas też paskudna pogoda, zaraz idziemy na spacer z Cezarem, szkoda, że nie mamy z kim chodzić, albo nie mam 2 psa, choć myślałam o kupnie 2 psa - owczarka albo berna, ale jak na razie nie ogarnę się z tym wszystkim. wrzuciłam u nas kilka fotek. wycałuj chłopaków! Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 W sumie racja, przedwiośnie pełną gębą :lol: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Izabela124. napisał(a):U nas nie pada tylko mega roztopy, bo było dużo śnieguWycofuję te słowa. Leje...... :( justysiek napisał(a):hej Izuś, u nas też paskudna pogoda, zaraz idziemy na spacer z Cezarem, szkoda, że nie mamy z kim chodzić, albo nie mam 2 psa, choć myślałam o kupnie 2 psa - owczarka albo berna, ale jak na razie nie ogarnę się z tym wszystkim. wrzuciłam u nas kilka fotek. wycałuj chłopaków!Witaj Justyś :) Drugi pies na razie Ci niepotrzebny. Z czasem sobie kupisz/adoptujesz :) Zaraz zajrzę. Wycałowani :) agaciaaa napisał(a):W sumie racja, przedwiośnie pełną gębą :lol:No, leje, mokro, fuuuuuj Quote
bety Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Cudna fotka http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6240.jpg Pzdr Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 bety napisał(a):Cudna fotka http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6240.jpg PzdrDzięki :) Ty$ka napisał(a):Hej :) Co tam u Was nowego słychać? ;)Pracuję nad stroną www, a tak poza tym siedzę w domu i nic nie robię ha ha Mam totalnego lenia :evil_lol: unikatowydiament napisał(a):miłej soboty:)Wzajemnie :) Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 A gdzież to spędzasz Sylwestrową noc ?? Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Alicja napisał(a):A gdzież to spędzasz Sylwestrową noc ??W tym roku wyjątkowo w domu. A to z tego powodu, że to będzie pierwszy Sylwester Kissa i boję się go zostawiać z rodzicami i nie wiem jak on zareaguje na petardy. Jak na razie się ich nie boi, ale są to pojedyncze wystrzały Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 M&S napisał(a):Witanko wieczorową porą:)Witam, witam :) Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Izabela124. napisał(a):W tym roku wyjątkowo w domu. A to z tego powodu, że to będzie pierwszy Sylwester Kissa i boję się go zostawiać z rodzicami i nie wiem jak on zareaguje na petardy. Jak na razie się ich nie boi, ale są to pojedyncze wystrzały w domu też nie jest źle ;) Quote
M&S Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Alicja napisał(a):w domu też nie jest źle ;) Może być całkiem fajnie;) Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Alicja napisał(a):w domu też nie jest źle ;) M&S napisał(a):Może być całkiem fajnie;)Wpadnie kolega z koleżanką, więc źle na pewno nie będzie :) Quote
lasoa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Izabela124. napisał(a):W tym roku wyjątkowo w domu. A to z tego powodu, że to będzie pierwszy Sylwester Kissa i boję się go zostawiać z rodzicami i nie wiem jak on zareaguje na petardy. Jak na razie się ich nie boi, ale są to pojedyncze wystrzały my tez nie wiemy jak bedą nasze reagować, dlatego oddajemy je na tę noc Rodzicom pod opiekę :) Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ja właściwie byłam na 4 Sylwestrach , 2 u znajomych w domach 2 na wyjeździe a 1 taki naj naj w górach na Ochodzitej w Beskidzie . Koleżanka ma tam domek i tam mielismy imprezę , było super , śniegu po pas ...takiego Sylwestra się nie zapomina . Potem były jeszcze 2czy 3 Sylwki u nas i tak teraz już siedzimy w domu , bo tak najfajniej i najwygodniej :). Jeśli chcieliśmy się isć zabawić w Karnawale to szliśmy ale Sylwek zdecydowanie albo dom albo wyjazdówka . Quote
Recommended Posts