Luzia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Trzeba być tolerancyjną dla wszystkich :lol:[/QUOTE] Newer :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Luzia']Newer :diabloti:[/QUOTE]Ha ha bezduszna istota :shake::eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE]Witaj :) :) Quote
Asiaczek Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 To w tym tygodniu będziesz u tych maluchów, co mają juz 8 tygodnie, tak? Oj, nacieszysz się nimi:) ale nie zapomnij porobic fotki, OK? pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Asiaczek']To w tym tygodniu będziesz u tych maluchów, co mają juz 8 tygodnie, tak? Oj, nacieszysz się nimi:) ale nie zapomnij porobic fotki, OK? pzdr.[/QUOTE]Tak, będę u nich w sobotę a w niedzielę z samego rana jadę do Kielc :) Fotki na pewno będą :) Quote
Iza. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 co tam maluchy, wazne gdzie jutro bedziesz :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Iza.']co tam maluchy, wazne gdzie jutro bedziesz :diabloti:[/QUOTE]Już nie mogę się doczekać :multi: [quote name='Angi']witamy się z wami :loveu:[/QUOTE]Witaj :) Quote
jamnicze Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 To trzymam w niedzielę kciuki za Kissa :) Sama będziesz go wystawiać? Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Pestkaa']Hej hej :)[/QUOTE]Hej :) [quote name='jamnicze']To trzymam w niedzielę kciuki za Kissa :) Sama będziesz go wystawiać?[/QUOTE]Tak, zawsze go sama wystawiam :) Quote
*Magda* Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Jaka mieszanina :lol: [/QUOTE] Kiedyś jak chciałm go wku*wić, to mówiłam, że jest kundlem :diabloti: [quote name='Luzia']Ale do murzynów nic nie mam :grins:[/QUOTE] Ja też nie, ale asfalt ma leżeć na ziemi :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='magdabroy']Kiedyś jak chciałm go wku*wić, to mówiłam, że jest kundlem :diabloti: Ja też nie, ale asfalt ma leżeć na ziemi :evil_lol:[/QUOTE]Boszzz jaka Ty podła ha ha ha Jak mogłaś tak mówć na ukochanego? :diabloti: Buhahaha Quote
*Magda* Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Boszzz jaka Ty podła ha ha ha Jak mogłaś tak mówć na ukochanego? :diabloti: Buhahaha[/QUOTE] A tam zaraz podła :diabloti: Czasem mu się należało :evil_lol: Ale teraz już tak do niego nie mówię ;) Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='magdabroy']A tam zaraz podła :diabloti: Czasem mu się należało :evil_lol: Ale teraz już tak do niego nie mówię ;)[/QUOTE] Okropna :P Znalazła się rasowa z rodowodem Polka, która ma dziecko z kundlem Niemcem :evil_lol: Teraz szepczesz mu czułe słówka? :razz: Quote
*Magda* Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Okropna :P Znalazła się rasowa z rodowodem Polka, która ma dziecko z kundlem Niemcem :evil_lol: Teraz szepczesz mu czułe słówka? :razz:[/QUOTE] :evil_lol: Tak, teraz mu szepczę, że mamy cudownego małego kundelka :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Tak, teraz mu szepczę, że mamy cudownego małego kundelka :loveu:[/QUOTE]Buhahaha porąbana rodzina :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Buhahaha porąbana rodzina :evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję za komplement :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='magdabroy']Dziękuję za komplement :loveu:[/QUOTE]Ależ proszę :loveu: Quote
C&B Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Jak nie wygracie z tymi psami, to stwierdzę, że nie ma sensu jeździć z psem i go pokazywać, skoro i tak wygrywają brzydkie psy :diabloti: A Kiss jest jednym z nielicznych łysoli które mi się podobają, taki no... idealny grzywek :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='C&B']Jak nie wygracie z tymi psami, to stwierdzę, że nie ma sensu jeździć z psem i go pokazywać, skoro i tak wygrywają brzydkie psy :diabloti: A Kiss jest jednym z nielicznych łysoli które mi się podobają, taki no... idealny grzywek :loveu:[/QUOTE]Ha ha troszkę się podłamię jak nie wygramy, ale mówi się trudno :) Dla mnie też Kiss jest idealny :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [CENTER][B]Zaraz jadę do Izy Buenoskowej :) Proszę trzymać kciuki za mnie i za Kissa w niedzielę! Do napisania po weekendzie :)[/B] [/CENTER] Quote
Luzia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']Ja też nie, ale asfalt ma leżeć na ziemi :evil_lol:[/QUOTE] Albo na łonie dzikiej przyrody... [COLOR=#afeeee][SIZE=1]czyt. pole bawełny [/SIZE][/COLOR]:loveu: [COLOR=#afeeee][/COLOR] Quote
Błyskotka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 No konkurenci nie bardzo zasługują na te miano ale po tym co się dzieje na wystawach trzeba się wszystkiego spodziewać. Czekamy na wieści :) Quote
Recommended Posts