Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Asiaczek']To w tym tygodniu będziesz u tych maluchów, co mają juz 8 tygodnie, tak? Oj, nacieszysz się nimi:)
ale nie zapomnij porobic fotki, OK?

pzdr.[/QUOTE]Tak, będę u nich w sobotę a w niedzielę z samego rana jadę do Kielc :)
Fotki na pewno będą :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jaka mieszanina :lol:
[/QUOTE]

Kiedyś jak chciałm go wku*wić, to mówiłam, że jest kundlem :diabloti:

[quote name='Luzia']Ale do murzynów nic nie mam :grins:[/QUOTE]

Ja też nie, ale asfalt ma leżeć na ziemi :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś jak chciałm go wku*wić, to mówiłam, że jest kundlem :diabloti:
Ja też nie, ale asfalt ma leżeć na ziemi :evil_lol:[/QUOTE]Boszzz jaka Ty podła ha ha ha Jak mogłaś tak mówć na ukochanego? :diabloti:
Buhahaha

Posted

[quote name='Izabela124.']Boszzz jaka Ty podła ha ha ha Jak mogłaś tak mówć na ukochanego? :diabloti:
Buhahaha[/QUOTE]

A tam zaraz podła :diabloti: Czasem mu się należało :evil_lol: Ale teraz już tak do niego nie mówię ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A tam zaraz podła :diabloti: Czasem mu się należało :evil_lol: Ale teraz już tak do niego nie mówię ;)[/QUOTE]
Okropna :P Znalazła się rasowa z rodowodem Polka, która ma dziecko z kundlem Niemcem :evil_lol: Teraz szepczesz mu czułe słówka? :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Okropna :P Znalazła się rasowa z rodowodem Polka, która ma dziecko z kundlem Niemcem :evil_lol: Teraz szepczesz mu czułe słówka? :razz:[/QUOTE]

:evil_lol:
Tak, teraz mu szepczę, że mamy cudownego małego kundelka :loveu:

Posted

Jak nie wygracie z tymi psami, to stwierdzę, że nie ma sensu jeździć z psem i go pokazywać, skoro i tak wygrywają brzydkie psy :diabloti:
A Kiss jest jednym z nielicznych łysoli które mi się podobają, taki no... idealny grzywek :loveu:

Posted

[quote name='C&B']Jak nie wygracie z tymi psami, to stwierdzę, że nie ma sensu jeździć z psem i go pokazywać, skoro i tak wygrywają brzydkie psy :diabloti:
A Kiss jest jednym z nielicznych łysoli które mi się podobają, taki no... idealny grzywek :loveu:[/QUOTE]Ha ha troszkę się podłamię jak nie wygramy, ale mówi się trudno :) Dla mnie też Kiss jest idealny :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też nie, ale asfalt ma leżeć na ziemi :evil_lol:[/QUOTE]

Albo na łonie dzikiej przyrody... [COLOR=#afeeee][SIZE=1]czyt. pole bawełny [/SIZE][/COLOR]:loveu: [COLOR=#afeeee][/COLOR]